Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ANTHYPATHY
    @ maxi_rocker
    SRS audio kurup biraz ayarlama yaparak bunun üstesinden geliyoruz biz.

Hocam hangi ayarları kullanıyorsunuz ve programı nerde bulabilirim acaba, bu konularda yardımcı olabilir misiniz bana?

Ayrıca ben laptopun gereksiz programlarından ve harddisk bölümlemesine ihtiyaç duyduğumdan dolayı format atacağım da laptop için programları nereden bulabilirim? Sony'nin sitesinde bulamadım programların paylaşıldığı bir yer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxi_rocker

quote:

@ maxi_rocker

Hocam hangi ayarları kullanıyorsunuz ve programı nerde bulabilirim acaba, bu konularda yardımcı olabilir misiniz bana?

Ayrıca ben laptopun gereksiz programlarından ve harddisk bölümlemesine ihtiyaç duyduğumdan dolayı format atacağım da laptop için programları nereden bulabilirim? Sony'nin sitesinde bulamadım programların paylaşıldığı bir yer?

Aynen hocam banada lazım srs ayarları :)
  • quote:

@ maxi_rocker
    @ MEDUSAL, utku191
    Bende de aynı olay mevcut yani 64 bit olmasına rağmen 3,86 gb ram kullanılabilir diyor. Ama tahminim ekran kartı için ya bir kısmını ayırıyor yada ses kartı için. Bu bahsi geçen yazıyı bilgisayarın özelliklerine baktığınızda görebilirsiniz.

Normal bendede eksik diyor ama speccy de tam ayrıca ekran kartındada gözükmüyor...

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL )

• quote:

Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade

quote:

Orijinalden alıntı: maxi_rocker

quote:

@ maxi_rocker

Aynen hocam banada lazım srs ayarları :)

Hocam şu programı ve ayarlarını paylaşabilir misin acaba? Biz de kurtulsak şu cızırtılardan?

• arkadaslar ben E ESERİSİ KULLANIYORUM Bİ SORUM OLCAK BATARYA DEŞARJ NEMEK VE NASIL YAPILYOR BİRDE BATTERYCARE PROGRAMINI YUKLEDİM BATARYANIN DURUMUNU BAKMAK İÇİN KAYIP YUZDE 2 GOSTERİYOR SİZCE NORMALMİ BİLGİSAYARI ALALI 2 HAFTA OLDU
  • Arkadaşlar VPCEC3L1E/WI 17.3 '' olan la VPCEB1J1E/WI 15.5 '' olan arasında kararsız kaldım 17 inç çokmu büyük olur sizce fikir verirseniz sevinirim..
  • arkadaşlar dün iki tane sony vpceb3s1e modeli aldım. bakalım, kullanıp görücez. aynı zamanda bir de lenovo y550 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 11 Aralık 2010; 3:56:56 >
  • Açıkçası hamdi ayarlar atsamda benimkilerden fayda görmezsin. Ben bilgisayarı Creativ inspire 5200 ile kullanıyorum. Ama genede isterseniz atayım.
  • beyler ben sony e serisi VPC-EB3S1E/BQ modelini almak istiyorum. nedir bu bilgisayarın artıları eksileri beni bilgilendirir misiniz?? bilgisayarın hopörlörleri cızırtı yapıyomuş son seste bu doğru mu doğruysa nasıl düzeltiyo. 1080p çözünürlükte film izleme performansı ve oyun performansı hakkında da bilgi verirseniz çok mutlu olurum. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

arkadaşlar dün iki tane sony vpceb3s1e modeli aldım. bakalım, kullanıp görücez. aynı zamanda bir de lenovo y550 kullanıyorum.

kardeş ilk izlenimlerin nasıl bilgisayarda bilgi verir misin
  • quote:

Açıkçası hamdi ayarlar atsamda benimkilerden fayda görmezsin. Ben bilgisayarı Creativ inspire 5200 ile kullanıyorum. Ama genede isterseniz atayım.

Srs audio kurdum ama bir türlü yine şu cızırtılı sesi gideremiyorum. Genelde yabancı r&b ya da hip-hop tarzda müzikler dinliyorum, kullanabileceğim optimum ayarlar nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi_rocker -- 11 Aralık 2010; 15:36:51 >
  • http://i51.tinypic.com/331next.jpg

Ayarlarım bunlar ancak ben tekrar söylüyorum creative inspire 5200 ile bu ayarları kullanıyorum. Sizlere tavsiyem speaker size ve bas levellarını biraz daha düşük tutmanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTHYPATHY -- 11 Aralık 2010; 15:45:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boozer187

quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

arkadaşlar dün iki tane sony vpceb3s1e modeli aldım. bakalım, kullanıp görücez. aynı zamanda bir de lenovo y550 kullanıyorum.

kardeş ilk izlenimlerin nasıl bilgisayarda bilgi verir misin

alırken lenovonun yeni bir versiyonunu da buldum vatan bilgisayar da (ankara,armada karşısı) onun fiyatı da 1600 küsürdü yanılmıyorsam..
    ben bu aletleri taksitle 1700 tl ye aldım...

şimdi iki makine arasında kıyaslama yapacaksak şunları söyleyebilirim;

kullandığım lenovo, eğlence serisi makinesi olduğu için, ses ve görüntü konusunda çok güzel bir alet. mükemmel bir parlaklığı ve ses tınıları var.
    ses çıkışları konusunda lenovo dolby.. bilmem ne kullanıyor. makine üzerinde biri altta olmak üzere üç hoparlör var. (alttaki subwoofer)
    ses tınıları için programı var ve güzel bir ses deneyimi sunuyor..

ekran kalitesi olarak; aynı full hd videoyu, aynı anda açıp izleyerek basit bir test yaptım. ama sony daha güzel bir görüntü sundu. (sadece kendi görüşüm)
    bendeki lenovo lcd panel diye biliyorum. bu sony led panel olması gerek. (bakmak gerek) bu sebeple de olabilir..

kasa açısından, lenovo birazdaha canlı dursada bana sony nin kasası daha güvenilir bir his verdi..
    lenovo kullanan arkadaşların(forumdan okursan) bir çoğu bu kasayı böyle bulmuştur.

ekranın görüş mesafesi olarak da sony nin açısı ve sağlamlığı hoşuma gitti.

ısınma problemi olarak, sony çok fazla fan çalıştırıyor. lenovo bu konuda gayet iyi. hem çok sessiz hem çok fazla fanın açık olduğunu duymadım.

lenovoyu, internetten download yapmak için sabah akşam açık bırakıyorum, gün boyu kullanıyorum.. hdmi'dan tvye bağlayıp film izliyorum, yine tv ye bağlayıp oyun oynuyorum. mükemmel performans veriyor. örneğin call of duty mf2 'yi 1900 küsür piksel de tv de saatlerce oynadığımı biliyorum..

ne ısınma, ne donma, ne kapanma problemi yaşamadım bugüne kadar.

bu aletin bazı eksilerine rağmen bu yönü ile beni tatmin ediyor..

tercih senin. eğer oyun,film, müzik vs. amaçlı bir alet arıyorsan ideapad serisi lenovoları da forumda araştır. gayet güzel aletler..

ha yok, office vs. arada sırada film müzik dersen sony de ideal..

sakın yanlış anlaşılmasın, oyunları vs. sony de açar ona bir şey dediğim yok. ama sony i uzun süredir kullanmadığım için performansı hakkında bir bilgi veremiyorum..

son karar sana kalmış...

artıları ve eksileri ile ürünler bunlar..

hangisini alırsan al,şimdiden hayırlı olsun.

• öncellikle bilgi verdiğin için çok sağol. şu anda iki model üzerinde düşünüyorum. birisihttp://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=92546&ad=LENOVO-Y560-59050956-i7-740-4GB-500GB-W7HP-Tasinabilir-Bilgisayar buradaki lenovo diğeride bildiğin gibi sony. sessiz bi ortamda sony bilgisayarı kullanırken fan sesi rahatsız edici düzeyde mi. bide hoparlöründeki cızırtı göz ardı edileblecek düzeyde mi. ayrıca yolladığım linkleteki bilgisayara bak bakalım sendeki lenovaya göre daha mı iyi daha mı kötü??

• Açıkçası bende şahsım olarak SONY almasaydım Lenovo tercih edebilirdim. Arkadaşımın birinede hatta Y550 aldık zamanında test etme imkanım oldu. Gayet başarılı bir cihaz.
    Genel anlamda eksiği olmayan bir makina ancak bir kaç sorun yaşadık sonradan mesela şu an 3 tane ölü piksel mevcut makinasında, daha öncede kapanıp açılmama sorunuyla anakart değişti. Gerçi bu bizim kullanımımızdan kaynaklı olabilir tek bir deneyimde markayı değerlendirmemek lazım.
    Bu arada bende SONY ile sürekli açık download yapar durumdayım. JDOWNLOADER programı hiç kapanmıyor. Özellikle bu şekilde kullanıyorum makinayı ve bir sorun yaşamışlığım yok.
    Fan sesine gelirse bi ara arkadaşımla bir araya geldiğimizde denemek istiyorum LENOVO ile SONYi bu açıdan yan yana koyupta.
    Kasa konusunda ise piyasadaki pek çok diğer markaların üzerinde olduğunu lenovonun kabul etmek lazım. İdda ederim Toshiba yada HP den eksiği yoktur. Rijit, sağlam ve güven veren bir kasası mevcut cihazların.
    Ancak ses konusunda eski y550 ler yani altec lansing bulundurmayanlar SONY'den çok farklı değiller. Sıkıntı yaşanmamasının sebebi ise ses seviyelerinin biraz düşük kalması.
    Tabiki Y560 lar farklı cihazlar daha da. Y550 ile bir tutulmaması gerektiğini düşünüyorum. Dediğim gibi kolay kolay insanı pişman etmeyecek sıkıntı yaşatmayacak güven verici cihazlar gibi duruyorlar.
    Benim izlenimim bunlar Lenovo hakkında.

• quote:

Orijinalden alıntı: boozer187

öncellikle bilgi verdiğin için çok sağol. şu anda iki model üzerinde düşünüyorum. birisihttp://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=92546&ad=LENOVO-Y560-59050956-i7-740-4GB-500GB-W7HP-Tasinabilir-Bilgisayar buradaki lenovo diğeride bildiğin gibi sony. sessiz bi ortamda sony bilgisayarı kullanırken fan sesi rahatsız edici düzeyde mi. bide hoparlöründeki cızırtı göz ardı edileblecek düzeyde mi. ayrıca yolladığım linkleteki bilgisayara bak bakalım sendeki lenovaya göre daha mı iyi daha mı kötü??

benim lenovo da, JBL hoparlör olmayan versiyon ama sesi sony'e göre açık ara daha iyi bir kalitede..
    sony de, cızırtı dediğin şeyi ben duymadım.
    ince bir tiz ses vardı. o da işlemciden dolayıymış. ben hoparlörden sanmıştım. onun da forumda okudum ve düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 12 Aralık 2010; 19:41:52 >

• ANTHYPATHY , fan sesi konusunda kesinlikle lenovo daha iyidir.
    sony'ye kurulum yaparken daha ilk bir saat içinde fark ettim o fan sesini..
    ha rahatsız edici düzeyde falan değil ama lenovodan daha az ses çıkıyor..

kasa konusunda da yine kişisel fikrim şudur ki; galiba ekranın kapağı ve sabit durması ile ilgili yaşadığım şeyden dolayı ben sony nin kasasının daha iyi olduğu kanaatine vardım.
    ama burada açık ara bir fark yok. ikisi de aynı düzeydeler...
  • Arkadaşlar Merhaba.

Yakın zamanda bilgisayara format attım ve recovery bölümünü kaybettim ve elimde Recovery DVD si yok. Rica etsem Vaio 3Z1E/BQ modelini kullanan arkadaşlardan biri bana Recovery DVD sini yollayabilir mi?
  • Arkadaşlar ben format attımda laptopa, bu fn kısayollarını kullanmak için hangi programı kurmalıyım ve nereden bulabilirim acaba? Ses açma, kısma harici olan kısayolları kullanamıyorum şu an.
  • Aşağıdaki programı bilgisayarına kur sonra reset at düzelir.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.