Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tuncika

Evet arkadaslar bugun itibariyle
    13y1e modelini aldim... Hadi bakalim...
    Selamlar saygilar...

aramıza hoşgeldin.hayırlı olsun :)
  • merhaba arkadaşlar bende yaklaşık bir ay kadar önce şu bilgisayarı aldım..Sony Vaio SVE1512W1EB windows 8 li, geçen gün bilgisayarımı açmak istediğimde açılmadı,,bende bilgisayarı yeniledim asist dügmesiyle, şu anda pc açık, ama c: klasörüne giremiyorum, bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim
  • VPCEB3M1E leptopa formattan sonra bir türlü ekran kartı driverını yükleyemedim. Her seferinde bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor hatası alıyorum beyler lütfen yardım kafayı yiyeceğim artık
  • Hoşbulduk ;)
  • Bir ay önce sonyshop aracılığı ile sahibi olduğum SVE1512Y1ESI modeli beni biraz uğraştırdı.Windows ortamında ve internet ortamında sık sık donmalar yaşadım, okadar sinir bozucu bir durum oluyorduki sistem cvb vermez hale geliyordu, zoraki sistemi kapatabiliyordum. Sayın yetkililerin önerisi üzerine recovery yaptım sistemi,tekrar kurulum tamamlandı yanlız şikayetlerim bir iki sistem açılışından sonra devam etmeye başladı...
    Bende cihaz üzerinde kurulu olan windows8 işletim sisteminin hasarlı olduğunu düşündüm ve kendim hddyi komple silerek windows8 kurdum,sonuç yine olumsuz oldu,sayın yetkililere durumu izah ettim , orjinal recovery kurulması gerektiğini üstelediler ve 60 tl (80 tl dvd)kurulum ücreti istediler sorunum hallolacakmı dediğimde sistem kurulumundan sonra bakarız dediler.Eyvallah dedim herhangi bir şey yaptırmadım daha sonra (15 gün geçti) dvdrw yerine bir aparat aracılığı ile ek bir hdd bağladım (80gb 7200rpm).sistemi kurdum ve gördümki saat gibi çalışıyor...anladımki hdd arızalı !!!
    5 gün ikinci hdd ile kullandığım bilgisayarımı bir sorun yaşamayınca kendi üzerindeki 750gb lık hddyi sıfırlamaya karar verdim(tek tek sektör sıfırlandı) 4 gün süren sıfırlama işlemi sonrası tekrardan windows8 kurulumu yaptım (5 gün oldu) ve halen sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam ediyorum.

Neden bu kadar uğraştın birader gönder servise halletsinler, diyecek arkadaşlar olabilir bende 30 iş günü beklemek istemedim ayrıca A sorunu için verdiğiniz bir cihaz B sorunu ile tekrar size gelebiliyor...

Burada sizlerle paylaşımda bulunma sebebim,belki benle aynı sorunu yaşayacak arkadaşlar olabilir...

• arkadaşlar bnde sony vaıo e serisi aldım
    ilk etapta ekran kartı düşük geldi ne yaptısam olmadı
    birkaç kez format attım olmadı windows deger derecesi 3.3
    son formatımı atmadan önce bıoosa recorver yaptım yani arkadadaşlar
    windows 7 repair disk 32 x 64 bit isoya yazdırıyorsunuz format atar gibi
    dil kılawyeyi seciyorsunuz gerisini ona bırakın yani win 7 kendi istediginiz gibi kurun
    1 kere ye mahsus www.mayonez.nette bulmuştum işletim sistemleri ve araç ları
    şimdi ekran kartı windows deneyim derecem grafikler 5.5 vaıo care seri nonuza iyi dikkat edin
    adwancad siste care 6 perfect disk bunları ve radeon ramdisk kullanıyorum Call Ufduty Black of
    rahatlıkla snıper gost moswantet 2012 grafikleri yüksek oyunları oynatıyor kasmadan burda bnce
    önemli olan güncellemeler yuklemeler yani d klasorunde fles klasoru olusturun ve yuklerken c deyılde browse dediginde
    fles klasorunun icinde yuklediginizneyse onu icin ayrı klasor oluturp ona kurun saygılarımla

• ben de şu modeli almayı düşünüyorum ufak olduğu için hoşuma gidiyor kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi bir de Win8+Ubuntu kurmayı düşünüorum Win8 de yalnızca FM oynayacağım. Sanırım en azından FM oyununu iyi performansla oynayabilirim değil mi ? Bir de arkadaşlar bu model için internette hiçbiryerde güzel bir ingilizce yahut türkçe yazılı yada görüntülü inceleme bulamadım bulan olursa paylaşırsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şanssız Adam

sony vaio e serisinde webcami açamadım win 8 e de alışamadım zaten webcami nasıl açacaz arama felan yaptım olmadı göremedim driverini ne yapmam lazım ?

windows8 de kamera uygulaması var zaten yüklü geliyor senin bişey yüklemene gerek yok.
  • sve1512e1e modelini kullanıyorum ama bir sorunum var laptop modemime otomatik bağlanmaya ayarlı laptobu her açışımda bağlandı gözüküyor firefoxu açıyorum siteye bağlanamıyor ardından köşede bağlantı kopmuş olarak gözüküyor kenardan ağları açıyorum ve modeme tekrar bağlanıyorum sonra internet üzerinde kırmızı çarpı oluşuyor birşeyler yapıyor tekrar bağlanıyor ondan sonra internete girebiliyorum bunu hemen hemen her açışımda yaşıyorum bunun çözümü var mıdır varsa nedir

(aslında bu sorumun yeri windows 8 konusu çünkü aynı sorunu önceki laptobumda da yaşıyordum ve özel windows 8 driverler ı yoktu driver uyumsuzluğuna bağlıyordum ama aynı şeyi bu laptopta da yaşıyorum biliyorsunuz windows 8 yüklü olarak geliyor bu model. önce aynı model kullanan ve aynı sorunu yaşayan biri varsa ondan öneri almak istedim)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hellboy11

quote:

sony vaio e serisinde webcami açamadım win 8 e de alışamadım zaten webcami nasıl açacaz arama felan yaptım olmadı göremedim driverini ne yapmam lazım ?

windows8 de kamera uygulaması var zaten yüklü geliyor senin bişey yüklemene gerek yok.

Mesela facebookta karsi tarafin goruntusu geliyir fakat benim ses ve goruntum gitmiyor ne yapmam lazin

aygit yoneticisinde gorebiliyor musun? hicbi sekilde calismiyorsa cyberlink youcam programini yukle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc6

sve1512e1e modelini kullanıyorum ama bir sorunum var laptop modemime otomatik bağlanmaya ayarlı laptobu her açışımda bağlandı gözüküyor firefoxu açıyorum siteye bağlanamıyor ardından köşede bağlantı kopmuş olarak gözüküyor kenardan ağları açıyorum ve modeme tekrar bağlanıyorum sonra internet üzerinde kırmızı çarpı oluşuyor birşeyler yapıyor tekrar bağlanıyor ondan sonra internete girebiliyorum bunu hemen hemen her açışımda yaşıyorum bunun çözümü var mıdır varsa nedir

(aslında bu sorumun yeri windows 8 konusu çünkü aynı sorunu önceki laptobumda da yaşıyordum ve özel windows 8 driverler ı yoktu driver uyumsuzluğuna bağlıyordum ama aynı şeyi bu laptopta da yaşıyorum biliyorsunuz windows 8 yüklü olarak geliyor bu model. önce aynı model kullanan ve aynı sorunu yaşayan biri varsa ondan öneri almak istedim)

aynı sorunu yaşayan varsa yada çözümü bilen yardım bekliyorum

• BENİM 2,5 YIL ÖNCE ALMIŞ OLDUĞUM SONY VAİO E SERİSİ BİLGİSAYARIMI VAİO CARE VE ASSIST DEN İLK ALDIĞIM GÜN AYARLARINA DÖNDÜRMEYE ÇALIŞIYORUM BİR TÜRLÜ OLMUYOR.DAHA ÖNCE İLK ALDIĞIMIZDA DOLDURDUĞUMUZ DVD LERİ YÜKLEDİM BİR ÇARE OLMADI DERDİME..URTALARDAN YARDIM İSTİYORUM..
  • 2 hafta evvel ofise windowslu laptop ihtiyacı oldu. Hadi dedik Sony alalım iyi markadır zamanında FW serisi de kullanmıştım. 17 inç i5 işlemcili 6 GB ram ATI 7650 ekran kartlı mediamarkta 1749 TL kampanyada dediler aldık. Almaz olaydık. Eve getirip açtım neyse Windows kuruldu masaüstÜnde neye tıklasam yanıt yok. Touchpad arızalı imiş.. Hadi geri götürdük . Bir de kontrol ettim ki teşhirde duran aynı üründe de aynı sorunun biraz daha iyi hâli var. Bazen çift tıklamaya açıyor bazen açmıyor.. Belli ki fiyatıda bu yüzden bilinçli indirilmiş. Geri verip 1599 TL ye Toshiba aldım.. Diyeceğim o ki Sony artık laptop konusunda iyice kaliteyi düşürmüş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meryem_54

BENİM 2,5 YIL ÖNCE ALMIŞ OLDUĞUM SONY VAİO E SERİSİ BİLGİSAYARIMI VAİO CARE VE ASSIST DEN İLK ALDIĞIM GÜN AYARLARINA DÖNDÜRMEYE ÇALIŞIYORUM BİR TÜRLÜ OLMUYOR.DAHA ÖNCE İLK ALDIĞIMIZDA DOLDURDUĞUMUZ DVD LERİ YÜKLEDİM BİR ÇARE OLMADI DERDİME..URTALARDAN YARDIM İSTİYORUM..

Vaio care den recovery yaptin mi?

• SONY VAİO E SERİSİ BİLGİSAYARIMI VAİO CARE DEN RECOVERY BÖLÜMÜNE GİRİYORUM ORADAN DA Reinstall Applications and drivers e BASIYORUMInsert Recovery Media yazıyor TAMAM A BASIYORUM YİNE AYNI YAZI ÇIKIYOR TAMAMA BASIYORUM HEP AYNI YAZI ÇIKIYOR.LÜTFEN YARDIM EDİN DAHA ÖNCE BURADAN 3 DEFA BİLGİSAYARIMI İLK GÜN ALDIĞIM AYARLARA DÖNDÜRMÜŞTÜM ŞİMDİ MAALESEF OLMUYOR.İLK ALDIĞIM ZAMAN DOLDURDUĞUM DVD LERİ YÜKLEDİM YİNE BİRŞEY OLMADI..LÜTFEN YARDIMCI OLUN..
  • quote:

SONY VAİO E SERİSİ BİLGİSAYARIMI VAİO CARE DEN RECOVERY BÖLÜMÜNE GİRİYORUM ORADAN DA Reinstall Applications and drivers e BASIYORUMInsert Recovery Media yazıyor TAMAM A BASIYORUM YİNE AYNI YAZI ÇIKIYOR TAMAMA BASIYORUM HEP AYNI YAZI ÇIKIYOR.LÜTFEN YARDIM EDİN DAHA ÖNCE BURADAN 3 DEFA BİLGİSAYARIMI İLK GÜN ALDIĞIM AYARLARA DÖNDÜRMÜŞTÜM ŞİMDİ MAALESEF OLMUYOR.İLK ALDIĞIM ZAMAN DOLDURDUĞUM DVD LERİ YÜKLEDİM YİNE BİRŞEY OLMADI..LÜTFEN YARDIMCI OLUN..

Dvd bozulmus olabilir mi? Eger oyleyse recovery dvdsi satinalmalisiniz . 90 tl idi heralde

• DVD LERİN BOZULDUĞUNU SANMIYORUM..ÇÜNKÜ 1. DVD Yİ TAKINCA YÜKLE DİYOR SONRA HANGİ PROGRAMLARI SEÇECEĞİMİ SORUYOR..SEÇİYORUM..1.DVD 2.DVD 3.DVD DERKEN 3.DVD DE PORGAMLARI VE DRİVERLERİ TEKRAR YÜKLÜYOR SONRA BİTİYOR.AMA İLK HALİNE DÖNMÜYOR BİLGİSAYAR.YOKSA 90 TL DE VERİRİM YENİ DVD LER İÇİN AMA AYNISI OLACAK HERALDE..YANİ BENİM İSTEDİĞİM FOORMAT ATILMIŞ GİBİ İÇİNDEKİ BÜTÜN YÜKLEDİKLERİM SİLİNSİN YENİDEN BİLGİSAYAR KURULSUN..LÜTFEN BİLEN VARSA YARDIM ETSİN..
  • quote:

DVD LERİN BOZULDUĞUNU SANMIYORUM..ÇÜNKÜ 1. DVD Yİ TAKINCA YÜKLE DİYOR SONRA HANGİ PROGRAMLARI SEÇECEĞİMİ SORUYOR..SEÇİYORUM..1.DVD 2.DVD 3.DVD DERKEN 3.DVD DE PORGAMLARI VE DRİVERLERİ TEKRAR YÜKLÜYOR SONRA BİTİYOR.AMA İLK HALİNE DÖNMÜYOR BİLGİSAYAR.YOKSA 90 TL DE VERİRİM YENİ DVD LER İÇİN AMA AYNISI OLACAK HERALDE..YANİ BENİM İSTEDİĞİM FOORMAT ATILMIŞ GİBİ İÇİNDEKİ BÜTÜN YÜKLEDİKLERİM SİLİNSİN YENİDEN BİLGİSAYAR KURULSUN..LÜTFEN BİLEN VARSA YARDIM ETSİN..

BİŞEY SÖYLİYCEM ORJİNAL PROGRAMLARI YÜKLEMEK ÇOK GEREKLİ DEĞİL. KENDİ SİTESİNDEN İNDİRİN DRİVERLARI NORMAL WİN7 İLE FORMAT ATIN HEPSİ BU KADAR. ORJİNAL PROGRAMLAR PCYİ YAVAŞLATIR BAŞKA BİŞEY YAPMAZ. BEN HEPSİNİ KALDIRDIM. BİTEK VAİO CONTROL CENTERI KURDUM. GENEDE SİZ BİLİRSİNİZ İLLEDE ORJİNAL İSTİYORSANIZ BİŞEY DİYEMİYCEM.

• Arkadaşlar leptopta kapağı kapattığımda soğutucumun gücü devam ediyor. bunu nasıl halledebilirim. yani kapak kapatıldığında usb güçlerinin kesilmesini istiyorum please.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc6

sve1512e1e modelini kullanıyorum ama bir sorunum var laptop modemime otomatik bağlanmaya ayarlı laptobu her açışımda bağlandı gözüküyor firefoxu açıyorum siteye bağlanamıyor ardından köşede bağlantı kopmuş olarak gözüküyor kenardan ağları açıyorum ve modeme tekrar bağlanıyorum sonra internet üzerinde kırmızı çarpı oluşuyor birşeyler yapıyor tekrar bağlanıyor ondan sonra internete girebiliyorum bunu hemen hemen her açışımda yaşıyorum bunun çözümü var mıdır varsa nedir

ayni model bilgisayari kullaniyoruz sizin klavyede bosluk oluyormu sol alt kosede

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.