Şimdi Ara

Sony Vaio CR-506e FN tuşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşımın amerikadan alınma bir sony vaio vgn cr-506e model bir notebook u vardı. sistemde vista home premium yüklüydü. (bu notebook 1.5 senelik)
    3gb ramine rağmen yeterli performans alamayınca w7 yüklemeye karar verdik.

normal bir şekilde format attım. fakat restart edince makine benden vista yı geri yüklememi istedi. Recovery partition kısmını bu yüzden biçimlendirdim. Elimizde recovery dvdleri bulunmaktaydı.
    Makinedeki bütün problemleri çözebildim. Ancak FN ve üst tuşları çalıştırmayı bir türlü başaramadım. Sunum vs işleriyle uğraştığımızdan o tuşların önemi büyük.

Netten okuduğum kadarıyla recovery dvdleri üzerinden driver ve unility yüklemesi yapılabiliyormuş. dvd yi makineye taktım. çalıştırdım bir şeyler yükledi sonra 2. dvd yi istedi onuda taktım ancak bir türlü tanımıyor.

Dvdlerin önceden almış olduğum yedeklerini denedim. imaj halleriyle sanal sürücüden denedim. hiçbir şekilde çalışmadı.

şimdi biz bir şey olurda w7den vistaya dönmek zorunda kalırsak yapamayacağız mı?
    FN tuşlarını çözebilen biri neler yaptığını anlatabilir mi?

(sony nin sitesi üzerinden w7 driverlarına baktım ancak çalışması için indirdiklerim işe yaramadı. buna vista sürücüleride dahil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knuckles The RedLion -- 6 Nisan 2010; 22:54:49 >

• Yardım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony VAIO Driver
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.