Selam arkadaşlar, yine her zamanki gibi sıfırından hiçbir farkı olmayan, üzerinde çizik vuruk kırık ya da ekranında hiçbir ölü piksel bulunmayan, mükemmel temizlikte, sıfırıyla ayırt edemeyeceğiniz, çoğu zaman evde ve çok nadir kullanılmış yaklaşık 2 ay evvel Amerika'dan alınmış Sony Vaio VGN-FZ210CE marka/model laptopumu değiştirmek istediğimden dolayı satıyorum. Sadece internete girdiğim ve müzik dinleyip film izlediğim için cihaz bana fazla geliyor. Cihazın özellikleri:
Intel Core2Duo t5250 2gb(2x1gb) 667mhz ram 160 gb 5400 rpm hdd 15.4" mükemmel Sony ekranı DVD-rw, kart okuyucu, bluetooth 1.3 MP Motion Eye webcam Orjinal Windows Vista Home Premium Pili 2.5-3 saat civarında gidiyor Ekran kartı Intel 384 mb'a kadar paylaşımlı 965gl sanırım
Cihaz kesinlikle alıp gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz tertemiz bir laptop. Yani sıfırında bile ölü piksel olma ihtimali var ama bunda yok. Hem de sıfır görünümünde Forumda diğer markaların core2duoları bile bu fiyatlardan satılırken ben bu fiyata Sony'i veriyorum...
Fiyatı 1150 YTL, alacak arkadaşa hayırlı uğurlu olsun şimdiden...
Takas, üzerine 600-650-700 ytl civarında alabileceğim temiz, şarjı iyi giden ve dvd-rw bulunduran cihazlarla olabilir. Özellikle HP Business serisi, dvd writer'ı olan ve şarjı 2.5 saat civarı giden tertemiz bir laptop olursa takas koşullarını tekrar konuşabiliriz...
Bu arada lütfen takas teklifleri yaparken kendi Centrino cihazınızı 800 ytl'ye saydırmaya çalışmayın
Not: istanbul bilişim sayfasında bu cihazın 1500ytl olduğu yazıyor ama merak ettim ve telefonla aradım, stoklarında yokmuş, o yüzden ucuz yazmışlar...
Cihazın fotolarını şu an için ekleyemiyorum ancak dediğim gibi sıfırından hiçbir farkının olmadığını düşünerek ürünün temsili resmini koyuyorum:
Lütfen NR serisi cihazlarla karıştırmayın, bu cihaz FZ serisidir... Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.