Şimdi Ara

Sony Taşınabilir Sarj Aleti 39.90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.367
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yalnız 2000 mAh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok düşük onun yerıne yedek batarya daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalafatoglu

çok düşük onun yerıne yedek batarya daha mantıklı

bence yedek batarya bunun erine tutmaz. telofona 2 kere sarj edebiliyor.+ birde telofonun kendi pili= 3 sarj demek.
    ayrıca taşınabilir olması + elektriğin olmadığı yerde piknikte yolculukta. heryerde yardımcı bence
    ben çok rahat ettim. gerisi size kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozaksoy

Yalnız 2000 mAh

2200 mAh bu bilgi doğru. ben kullanıyorum.
  • Gecen hafta samsung marka 9000 lik olani 69,90 a n11 uzerinden almistik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepeli -- 24 Eylül 2013; 22:06:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde samsungun 60 liraya 9 amperlik bataryası satıldı. Ben aldım kullanıyorum. Tabi bunun kadar küçük değil ama 2000 gerçekten az. G2, note 3 gibi telefonları yarım anca şarj eder. Hatta belki telefon bunu şarj etmeye çalışır. Bir kalem pil bile 2-3 amper veriyor. Bu yetmez bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.morhipo.com/kampanya/detay/3813190/19210/ipower-ipower-2600mah-powerbank-tasinabilir-sarj-cihazi

Bu daha iyi gibi, hem boyut olarak daha küçük hem 2600mah, sanırım sonyde adaptörde yanında gelmiyor bu cihazda ise çeşitli uçlar bile mevcut.

Kullanan var mı bu cihazı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barracudaaa -- 24 Eylül 2013; 22:17:28 >
  • ben alamadan önce araştırdım. 60 TL likte 2 kez sarj ediyor 120 tl likde 2 kere sarj ediyor. buda 2 kez sarj ediyor. aradaki fark ise; bu ürün fiat indirimine gitmiş. diyerleri indirim yapmamış yerinde sayıyor. aralarınadaki amper farkı kullanıcıyı hissettirmiyor. yüksek ampae yazanlarrın ki ne kadar doğru bilemem.
    SONY kalitesine güvendim. garantisine güvendim.
    66 adet yorum :http://www.hepsiburada.com/liste/sony-mini-sarj-aleti-cp-els-beyaz/productDetails.aspx?productId=telsarjminisony&categoryId=16113&navq=categoryid%3d16113%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dtelsarjminisony%26fh_lister_pos%3d2%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f537_dp%253d%257bvar%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371967%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371967_16113%257d%26fh_refview%3dlister

• quote:

Orijinalden alıntı: maksi09

quote:

bence yedek batarya bunun erine tutmaz. telofona 2 kere sarj edebiliyor.+ birde telofonun kendi pili= 3 sarj demek.
    ayrıca taşınabilir olması + elektriğin olmadığı yerde piknikte yolculukta. heryerde yardımcı bence

Hocam bende samsung war 9000ma
  • maksi09 kullanıcısına yanıt
    Nasıl araştırdın hocam öyle allah aşkına.hepsi iki kez şarj ediyor olur mu?o aldığınız alet benim nexus 4 ü bir kez bile şarj etmezken 69 liraya aldığımız Samsung en az 3 kez şarj ediyor.en azından 37 liraya megbil alın 4400 mah.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maksi09

quote:

Hocam bende samsung war 9000ma

güle güle kullanın. seninki bu sınıfın dışında kalıyor. 99$
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Nasıl araştırdın hocam öyle allah aşkına.hepsi iki kez şarj ediyor olur mu?o aldığınız alet benim nexus 4 ü bir kez bile şarj etmezken 69 liraya aldığımız Samsung en az 3 kez şarj ediyor.en azından 37 liraya megbil alın 4400 mah.

maksadım tartışmak değil. kullanıcı yorumlarını bakarak konuştum. sizin gibi kaç kişi aynı görüşü paylaştı. hekeste nexus olmadığına göre tartışılır.
    her telofonun pili ve sarj süresi farklılık gösteriyor. ayrıca uyarılar ve dikkat edilmesi gereken. her telofonun kullanma talimatında kendi sarj cihazı ile sarj etmeyyi dikkat edin uyarısı yazar.
    taşınabilir sarj aletleri ile orijinal olmayan sarj aletleri uyumsuzluk gösterebilir.
    benim discoveryi uydu. 2 kez sarj etti. bana yetti.
    Hocam fizik kurallarına aykırı bir şey iddia ediyorsun.2000-2200 mah batarya nasıl 2500-2600 bataryayı 2 kez şarj etsin.bunun markayla orjnallikle felan alakası yok 1 litre kola şişesiyle 200 mllik 10 su bardağı kola çıkaramazsın.kolanında bardağında markası fark etmez.

• siz yanlış anladınız. ben demedimki 2600 mAh pili 2 kere sarj ediyor demedim ki.
    telofonların markası farklı olduğu gibi pil mAh değeri farlıdır. tabiki o zaman sarj miktarı farklılık gösterir. ben aksine demedim ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksi09 -- 24 Eylül 2013; 22:55:01 >
    Ne dedin peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Ne dedin peki?

Allah aşkına gereksiz tartışma yaratmıyalım. yukarıdaki yazımda (2600 mAh lik pili 2 kez sarj ettim) diye bir yazım yok.
    eğer öğle anlaşılacak şekilde yazdıysam. imla hatasından dolayı özür dilerim.
  • Hiç xperia Z dock alan oldu mu bilmem ama,

İçine 3000 lik pil koysa sanki zarar eder.....

ben tartışmıyorum ki neden tartışayım durup dururken

telofona 2 kere sarj edebiliyor.+ birde telofonun kendi pili= 3 sarj demek

benim discoveryi uydu. 2 kez sarj etti. bana yetti.

yukarıdaki cümlelerden ne anlamasını bekliyorsun insanların.

• yanlız satıcı olduğunuz çok bariz bu kadar zorla satmaya çalışmak görmedim ben
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.