Şimdi Ara

Sony SLT-a65 mi Nikon D5200 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Başlıktaki iki kamera arasında kaldım. önceliğim sony olanı olacak çünkü daha yüksek kalitede video çekiyor. Ama sizlerin fikirlerini almak istedim. Bunların haricinde iki sorum daha olacak; sony slt-a65 in farklı modelleri var vk gibi bunlar ne demek? Diger sorumda bu iki makineyi bırakıp samsung un NX modellerine mi bakayım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandakulağı -- 10 Ocak 2013; 8:40:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer sizin için video çekimi önemliyse kesinlikle sony derim, ama yok benim için fotoğraf kalitesi önemli, detaylara önem veririm diyorsanız ozaman kesinlikle nikon derim.

buna göre terchilerinizi belirlemeniz lazım. Sony makinalardaki vk uzantı yanılmıyorsam ekstra lens seçenekli satış kodu oluyordu, tabi ben de yanlış biliyor olabilirim.
  • Cevabınız için teşekkür ederim. O zaman nikon alacağım. Peki samsungun nx serisi nasıl acaba çok met ediliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mandakulağı

Öncelikle merhaba. Başlıktaki iki kamera arasında kaldım. önceliğim sony olanı olacak çünkü daha yüksek kalitede video çekiyor. Ama sizlerin fikirlerini almak istedim. Bunların haricinde iki sorum daha olacak; sony slt-a65 in farklı modelleri var vk gibi bunlar ne demek? Diger sorumda bu iki makineyi bırakıp samsung un NX modellerine mi bakayım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

A65
  • d5200 kırm 18-55 720.16 €
    d5200 siyh 18-55 709.08 €
    d5200 siyh 18-105 863.93 €
    a65 siyh 18-55 667.90 €
    hangisini alayım? a65 18-55 mi yoksa d5200 18-105 mi? aslına bakarsanız sırf kırmızı rengi için d5200 alacaktım ama daha pahalı oluyor ya. karar veremedim. kırmızı rengine fazladan para versem değer mi? cevaplarınız için teşekkürler.
  • UP UP UPİ
  • yanyana kıyaslayınca hemen hemen aynı ama ek olarak aynasız ve video performansı ile ucuz lens seçeneklerini ortaya koyunca Sony daha önde kalır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nikon D750 mi D7500 mü?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kıyasladığında ikisi de yakın makineler.
    Renk kırmızı felan seçme bunlar ciddi slr makineler ve siyah her zaman daha önceliklidir. 2. el satacağın zaman siyah daha hızlı satılır çünkü renkliler modavari olur. Ciddi insanlar renkli makine alıp kullanmaz.
    lens fiyatları ki Sony de imaj sabitleme gövde de olduğundan Nikon'a göre daha ucuzdur.
    Fotoğraf kalitesi tartışmalı çünkü her markanın kendi fanları var. Sony de kötü asla değil ben a77 kullanıyorum.

vk 18-55 lensle gelir
    vq 16-50 lensle gelir en az 1000 tl daha pahalıdır.

18-55 al bütçen yoksa sonra lens eklersin.
    Hem foto hem de video için Sony. Ben ilk defa hd video performansını beğendim bir foto kameranın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 12 Ocak 2013; 15:34:40 >
  • Çok teşekkür ederim. Sonuç olarak a65vm alayım yaklaşık 3 bin tl oluyor. Vm kitinde 18-135 lens veriliyor. 18-55 in pek tavsiye edilmediğini duydum çünkü. Adamlar bilerek yapıyorlar kırmızıyı yanıltıcı olarak. Daha çekici oluyor. hayırlı günler.

• Bütçeniz elveriyorsa öyle alın ama 18-55 ile harikalar yaratan insanlar var çeşitli forumlarda pişman olmayacağınız bir seçim olur a65.
  • inşallah a65vm alıyorum. okuyan yardım eden herkese teşekkürler.
  • fotoğraflarınızı ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.