Şimdi Ara

Sony RDR-GX210 dvd recorder kullanımı hakkında yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir tanıdğımdan recorderını ödünç aldım. amacım elimdeki eski hi8,vhv kasetlerini filan dvd yapmak ama şöyle bir sıkıntım var ;
    cihazda 4 farklı kayıt modu var HQ , SP , EP , SLP bunlardan HQ ve SP modlarında kayıt yaptığım zaman kaydettiğim videolari normal dvd playerda ve pc de power dvd de oynatamıyorum. acaba kullandığım dvd mi yanlış çünkü çeşit çeşit dvd formatları yamışlar kitapçığına tam olarak olayı anlayamadığım için buraya yazıyorum.
    VR modda rw dvd kullanma filan var bu tam olarak ne oluyo acaba?
    daha fazla dvd ziyan etmek istemiyorum hangi dvd'yi seçmeliym acaba? en kötü SP modunda kayıt yapayımki görüntü kaybını minimum a indirmek istiyorum.
    bi de şunu düşünüyorum hiç olmadı rw bir dvd alip onda kaydedip bunları pc de editleyip pc'den mi dvd yapsam diye düşünüyorum. acaba o zman görüntü kaybı yaşarmıyım çok fazla?
    önerileriniz nedir?
    teşekürler............

• Selam arkadaşım.. Tesadüfen geziniyordum yazını okudum. işini hallatmen açısından cevap yazmak istedim. İyi olacak hastaya doktor gelmesi falan.. Herneyse bende GX220 var. tüm işimi görüyor. senin sorununa gelince, Recorder da iki mod var VR ve Dvd modu. Dvd modundada HQ, LP, SP vs.. kaliteleri var. sen DVD moduna getiriyorsun cihazı. Kalite olarakta normak kalite için SP, Yüksek kalite içinde HQ moduna getir cihazı. REC-STOP tuşlarını kullanarak istediğini kaydet. İşin bitince BURASI ÖNEMLI.. Finalize denen bir konut var. Disk options dan FİNALİZE.. Yani dvd nin kapatılması işlemi.. Bu işlemi yapmadan kaydettiğin dvd yi hiçbir yerde okutamazsın. Ama kapatınca da dvd den bişey silip ekleyemezsin. Sanıyorum sen diskleri Finalize yapmıyorsun. Yaparsan sorunun hallolur. Birde kayıt kalitesi olarak. HQ: 1,5 saat kaydedebiliyor. SP: 4,5 saat.. senin tercihine göre atıyorum elinde 4 saatlik bir görüntü var ve tamamını bir dvd de görmek istersen SP yi seçersin.. Eğer 1,5 saatlik zaman işime yarar hemde kaliteli olsun dersen HQ yu seçersin..
    Ben dizi kaydedeceksem SP, Hİ8 video kasetten kaydedeceksem HQ yu seçiyorum..

UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR ARKADAŞIM... selviboylm@gmail.com MAİL ADRESİM. sORU SORMAK İSTERSEN MAİL GÖNDEREBİLİRSİN..

• arkadşım selamlar sana bnmde bir sorum olacak benmde sony dvd kameram var ben dvd lere kayıt yaptım ama hiç birini ne bilgisayarda nede dvd di oynatıcısında izliyemiyorum bu dvd leri kurtarmam mümkünmü bana bi çare lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.