Şimdi Ara

Sony, PS5 Konsol Fiyatlarını Arttıracağını Duyurdu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Senin piyasadan haberin yok kardeşim, Ekran kartları çok düştü.. Al daha google'a yazar yazmaz çıkan sistemlerden birisi=https://www.incehesap.com/geforce-ray-tracing-warrior-silver-oyuncu-bilgisayari-fiyati-46114/ Ki derin araştırma bile yapmadım..Kendim kursam eminim çok daha ucuzada kurarım..Ki kurdumda...Rüyamda kurarmışım iyi güldürdün..
  • Almanyada yaşıyorum yine reisime basacam oyumu. Hala daha bu fiyatlara alım yapıyorsanız daha bir 20 sene daha gerekiyor size demekki.
  • 2017 de sifir corsa ilk paketini 51bine almistik.Simdi 20bine pc toplamak buyuk basari ve nomalmis gibi kabullenilip duruma alisiliyor.Bu balik hafizali tepkisiz halk oldugu surece yakinda 50bine konsol/pc satilir,35bine iyi ki almisim diyen de cikar.

Mw2022 de steam de 1100 tl ye geldi.O fiyata ps4 aliyorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Dark Poison- -- 26 Ağustos 2022; 11:44:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorunuza gitmesin ama 6780 tl almıştım online oyun oynuyorum R6 500 tane pulus oyunu var yılda 1 defa psn plusa para veriyoruz çok şükür daha nediyelim .Avrupa da işler yolunda gitmiyor bu kış soğuk geccek admalr sıcak suya hasret olcak putin si..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grafitty-G

Yapcak bişi yok fazladan 3 yıl çalışır yine alamam artık (Türk genci)

Irlanda da 1 haftada (saatlik ucretim 17€) 32-33 saat civari calisarak diskli surumu alabiliyorum. En vasifsiz iste bile calisaniz 40-42 saatte o konsolu alabilirsiniz.
    Amac moral bozmak degil, gelecekle ilgili planlari olanlari daha fazla zaman kaybetmeden motive etmek.. Tek hayatiniz var arkadaslar, heba etmeyin.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

Konsoldan çok güzel para kazanılıyor, sırf psn in 40 milyon abonesi var deniliyordu, oyun içi satışlardan bir pay alıyor, konsol üzerinde sinek uçsa haraç kesiyor adam :D güzelim tezgâhı bırakıp pc içim çalışır bundan sonra haklısın :D

Kağıt üzerinde her türlü güçlü sistem kurarsın ama iş pratiğe geldi mi tekler o sistem

• quote:

Orjinalden alıntı: Wolf0045

Kağıt üzerinde her türlü güçlü sistem kurarsın ama iş pratiğe geldi mi tekler o sistem

İnanılmaz derinlikli, akla uygun ve bilimsel bir açıklama olmuş. Tebrik ediyorum kafanı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolf0045

Konsoldan çok güzel para kazanılıyor, sırf psn in 40 milyon abonesi var deniliyordu, oyun içi satışlardan bir pay alıyor, konsol üzerinde sinek uçsa haraç kesiyor adam :D güzelim tezgâhı bırakıp pc içim çalışır bundan sonra haklısın :D

Çok güzel para mı kazanıyor :) Kaç tane konsol, kaç tane oyun satıpta çok güzel para kazanıyor? Konsol oyun piyasa hacmi ile Pc oyun piyasası hacmini karşılaştırıp birde konsolun önde olduğuna mı inanıyorsunuz gerçekten :) Geçen haber yapılmıştı Ps5 satışları 20 minyon oldu diye :)))) 20 milyon ne la :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Antikaruh

Yav zaten bizim euronun değeri düşmüş, 1 euro olmuş 0.99 dolar... Birde bize zam yapıyorlar. Avrupa sana ne yaptı ? Niye 50 euro arttırıyorsun ? ABD'de nasıl bir piyasa varsa her şeyin ucuzu orada anasını satayım. Benim burada 130 euro'ya aldığım kulaklığı millet 70-80 dolara alıyor. Hak mı bu, biz Avrupalılara ?

Biz Avrupalılar? Puhahahah
  • Sen 3 sene sonra o ekran kartı eskidiğinde bir ton para verip güncelleyeceksin. Şu kadar fps alamıyorum diyeceksin Konsol kullanan adam en az 7-8 sene rahaat rahat oyununu oynayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Almanyada yaşıyorum yine reisime basacam oyumu. Hala daha bu fiyatlara alım yapıyorsanız daha bir 20 sene daha gerekiyor size demekki.

Almanya'da yaşayıp burası için karar verme yetkisine sahip olduğu için övünen biri daha. Ben Almanya'nın yerinde olsam bu tipleri sınır dışı ederim.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

ok

• quote:

Orjinalden alıntı: Krone

Sen 3 sene sonra o ekran kartı eskidiğinde bir ton para verip güncelleyeceksin. Şu kadar fps alamıyorum diyeceksin Konsol kullanan adam en az 7-8 sene rahaat rahat oyununu oynayacak.

Yav he he..30 fps low ayarlarda oynar artık..2017 de kurduğum rx 580 li PC hala yüksek ayarlarda 30 üstü fps de oyun oynatıyor..Sen ne anlatıyon.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.