Şimdi Ara

Sony Ps3 3d Display Türkiye'de!!!(1.399tl) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
8.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PlayForFun

quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Bu ekranı bilgisayarda da kullanabiliyormuyuz ?

Bilgisayarınızın HDMI çıkışı varsa neden olmasın? Ben acaba, D-smart'ta kullanabiliyor muyuz onu merak ediyorum. HDMI çıkışı var, hatta Lig TV maçlarından 3D yayını olanları 3D izleyebilir miyiz?

Dijitürk yada dsamrt bağlanarak izlenebiliyor
  • Beyler bu monitörü 700 TL'ye 2. el buldum 10 aylık kullanılmış 14 ay garantisi varmış ülkemizden alındığını söylüyor
    sizce fiyat uygunmu yarın gidip bakıcam monitöre.
  • 24" oyunlar için bence çok küçük bir boyut, o fiyata 3D TV bulamazsınız ama 40-42" ikinci el TV bulma şansınız var. Bence bekleyin, paranızı bir kenara atın, daha kalite bir şeyler alırsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

24" oyunlar için bence çok küçük bir boyut, o fiyata 3D TV bulamazsınız ama 40-42" ikinci el TV bulma şansınız var. Bence bekleyin, paranızı bir kenara atın, daha kalite bir şeyler alırsınız...

Ya ps3 için çok ideal bi monitör yurt dışında 150 dolara kadar düşüyor fiyatlar, burada ise 1200 1400 arası 2.el bi monitörede 700 Tl vermek pek içime de sinmedi

şimdi karar verdim para biriktirip W655 W805 W905 bunlardan birini alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Beyler bu monitörü 700 TL'ye 2. el buldum 10 aylık kullanılmış 14 ay garantisi varmış ülkemizden alındığını söylüyor

Bu monitörün 2. eline 700 TL verilmez. Amerika satış fiyatını bir kenara bırak monitör sorunlu. Kimisinde kasası çatlıyor ya da kavlıyor kiminde ise kırmızı ışık hatası verip açılmıyor. Üstelik hem parlak ekran hem de VA panel, bu nasıl oyuncu monitörü anlamak mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Beyler bu monitörü 700 TL'ye 2. el buldum 10 aylık kullanılmış 14 ay garantisi varmış ülkemizden alındığını söylüyor

Bu monitörün 2. eline 700 TL verilmez. Amerika satış fiyatını bir kenara bırak monitör sorunlu. Kimisinde kasası çatlıyor ya da kavlıyor kiminde ise kırmızı ışık hatası verip açılmıyor. Üstelik hem parlak ekran hem de VA panel, bu nasıl oyuncu monitörü anlamak mümkün değil.

Kardeş vazgeçtim artık W905 düşünüyorum 40 inç şu an 3500TL fiyatı ya da w805, sony marka bi tv alıcam yani.

• Valla imkanlar ölçüsünde almak lazım TV'leri ama ben 46"'ten aşağısını tavsiye etmiyorum, TV işinde olay "size matters"dır...

Bekleyin, geç olsun, güç olmasın...
  • bu monitöre kazık diyorsunuzda 3d olup bu kadar ucuz bir monitör yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balık gözü efektiyle çekilmiş sandım monitörün fotoğrafı o ne la öyle ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.