Şimdi Ara

Sony PS Vita WiFi + 4GB Hafıza Kartı + Uncharted Golden Abyss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Sony PS Vita WiFi

Sony PS Vita'yı yaklaşık 2 ay önce forumdan satın aldım. geçen gün 3G'li versiyonunu aldığımdan dolayı da satmaya karar verdim. normalde kutu içeriğinden hiç birşey çıkmaz. ben size 4GB hafıza kartı ve kutulu Uncharted Golden Abyss oyununu vereceğim. bendeki ürünün kutusu mevcut ama faturası ve garanti belgesi yok. kutu içeriğindeki bütün kitapçıkları, augmented reality kartları duruyor. Ürünün kendisi çok temiz kullanılmış, ekranda çizik yok. sadece arka tarafında masaya koyduğum yerde bir kılcal çizik oluştu. hiçbir şekilde kullanıma engel teşkil etmiyor. ps vita, 4gb hafıza kartı ve uncharted oyunu için istediğim fiyat ise PAZARLIKSIZ ve TAKASSIZ 350 TL'dir.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mene

Sony PS Vita WiFi

Sony PS Vita'yı yaklaşık 2 ay önce forumdan satın aldım. geçen gün 3G'li versiyonunu aldığımdan dolayı da satmaya karar verdim. normalde kutu içeriğinden hiç birşey çıkmaz. ben size 4GB hafıza kartı ve kutulu Uncharted Golden Abyss oyununu vereceğim. bendeki ürünün kutusu mevcut ama faturası ve garanti belgesi yok. kutu içeriğindeki bütün kitapçıkları, augmented reality kartları duruyor. Ürünün kendisi çok temiz kullanılmış, ekranda çizik yok. sadece arka tarafında masaya koyduğum yerde bir kılcal çizik oluştu. hiçbir şekilde kullanıma engel teşkil etmiyor. ps vita, 4gb hafıza kartı ve uncharted oyunu için istediğim fiyat ise PAZARLIKSIZ ve TAKASSIZ 350 TL'dir.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

iyi akşamlar elimde lumia 925 beyaz var sıfır ürün garantili faturalı kılcal bile çizik yok üste 300 tl verebilirsen takas düşünürüm

• Hocam bu durumda cihazinizi 650 tlye saymis oluyorsunuz ben 700 tl veriyorum vermiyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_fb_ -- 26 Şubat 2014; 12:01:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_fb_

Hocam bu durumda cihazinizi 650 tlye saymis oluyorsunuz ben 700 tl veriyorum vermiyorsunuz

Yanlış konuya mesaj attınız sanırsam??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru konuya mesaj atmış arkadaş. @Melankoln34 isimli arkadaşa cevaben yazmış. @melankoln34 her ps vita ilanına aynı mesajı atıyor. @Bence Fatih_fb_ isimli arkadaş sizin Ps Vita cihazınızı alıp bu arkadaşla takas etsin. Böylelikle 700 lira yerine 650 liraya almış olur. 3 kişinin de işi çözülür.
  • Hangi arkadastan aldigim onemli degil ister takasi yapsinlar ben mene ye 700 vereyim isterse direk melankoln e vereyim ikisinede hayirli pazarlar olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence en kolayı Melankoln34 sizin teklifinizi kabul etsin sizden aldığı parayla da Mene'den cihazı alsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PS Vita forum dışında satılmıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.