Şimdi Ara

SONY PS VITA | OYUN TAKAS GRUBU | [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.623
Cevap
38
Favori
69.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçtiğimiz pazar aldığım ve az önce bitirdiğim Assassins Creed 3 Liberation var! Temiz kutulu İstanbul'da özellikle Kadıköy civarında takaslık.

Virtual Tenis
    Black Ops

İle takas olabilir tabii bu oyunları online oynamak tercihim isteyenler PM atabilir.
    acele eden kapar
  • Elinde Disgaea 3 oyunu var.Takas etmek istiyorum.
    Aradıklarım

-Most wanted
    -PlayStation All-Stars Battle Royale

Ankara elden teslim olabilir.
  • elimde takaslık yada satılık dungeon hunter alliance ve uncharted var.
    aradığım oyunlar: disgaea 3 absence of detention, playstation battle royale, assassin's creed 3: liberation
  • assassins creed 3 liberation 83 TL GG'de satış açılmıştır. ürün kodu:71468745

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/assassins-creed-3-liberation-ps-vita-71468745
  • assassins creed 3 liberation 83 TL GG'de satış açılmıştır. ürün kodu:71468745

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/assassins-creed-3-liberation-ps-vita-71468745
  • İZMİR içi fifa 13 arıyorum karşılığında resistence ve wipout u 2sini birden vericem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drogbaa35 -- 3 Ocak 2013; 23:22:43 >
  • mortal kombat capcom vs marvel ve virtua tennis aranıyor satılık yada takaslık olabilir fiyat verin arkadaşlar
  • Elimde virtua tennis var most wanted arıyorum.
  • Takaslık Little Big Planet Ps Vita oyunu.Orjinal kutusunda ve PAL.Takasta düşündüğüm oyun NFS Most Wanted.İlgilenen arkadaşlar pm atabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turans

Merhaba Arkadaşlar,

Geçtiğimiz pazar aldığım ve az önce bitirdiğim Assassins Creed 3 Liberation var! Temiz kutulu İstanbul'da özellikle Kadıköy civarında takaslık.

Most Wanted
    Black Ops

İle takas olabilir tabii bu oyunları online oynamak tercihim isteyenler PM atabilir.
    acele eden kapar

durum güncel
  • elimde takaslık pal Ultimate Marvel v Capcom 3, Dungeon Hunter ve Gravity Rush bulunmakta. Takas düşünen arkadaşlar pmle ulaşabilirler.
  • Elimde MOST WANTED var!
    Online kodu olan black ops ile takas dusunuyorum!
    dusunenler PM atabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rayman Origins-kutulu
    Playstation All Stars Battle US PSN için indirme kodu-50 tl
    Assassin's Creed Liberation - kutusuz (bundle)

Takaslıktır. Aşağıdaki oyunları arıyorum.

New Little King's Story
    Virtue's Last Reward
    Persona 4
    Ragnarok Odyssey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chuckycem -- 4 Ocak 2013; 9:29:26 >
  • Takaslık Call of Duty temiz sıfır gibi kutulu ayrıca online kod gerektirmemekte ...oyun tekliflerinizi pm den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skullmonkeys -- 2 Ocak 2013; 1:45:17 >
  • Elimde COD:BOD var.Kutuludur hiç bir sorunu yoktur.Takas tekliflerinize açığım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun satılmıştır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkraider -- 10 Ocak 2013; 22:52:18 >
  • wipeout 2048 ve everybodys golf satılık takaslık
  • Uygun fiyata Most Wanted arıyorum
  • Elimde LEGO The Lord of the Rings ve LEGO Batman 2: DC Super Heroes mevcut. Takas olarak Need for Speed: Most Wanted ve Rayman Origins düşünüyorum.
  • alinik
    mgs hdcollection
    rayman
    silent hill
    nfs mostwanted
    ragnorak odyssey

olucu deilim ancak ucuk fiat verenlere cevap vermiycm =)

Ayrıca elimde 4gb memory card bulunmakta yukardaki oyunlarla takasa açık. Altı üstü konuşuruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCb4uC -- 11 Ocak 2013; 19:50:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.