Bildirim
SONY & PHILIPS Tecrübeliler Yorumlarınızı Beklemekteyim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ben de bu ikisi arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim ve nwz e353 ü teknosadan baska nerede bulabilirim? -
bu arada e.353 179 lira -
quote:
Orijinalden alıntı: ozancon95
bu arada e.353 179 lira
aziz dostum zaten ya teknosada yada teknolojixde bu dediğim fiyat -
Kimse yokmuuu ? -
bence sonyi al ama bende philips var sesi gayet güzel geliyor ben memnumun sonuçta senin kararın. -
phılıps kotu degıl ama sony cok ıyı bence sahnesı ses yukseklıgı tatmın edıcı arıza verme durumuda cok dusuk 50 saat te pıl suresı varmıs cevahır teknosada dınledım ben tavsıye ederım -
ımm anlaşıldı sony alacağız heralde -
philips biçimsiz durdu zaten
bakalım sony alalım inşallah -
Ben 1 ay önce falan SONY S544 almıştım,gayet güzel ses kalitesi var.Sony tavsiye edebilirim. -
up
başlığı açan arkadaş naptı merak ettimbende bu philipsi almayı düşünüyorum.
-
Daha once farukyavuz adli arkadasla bu konuda konusuyorduk,philipsin sesinin az oldugu konusunda bazi duyumlar vardi ama arkadasin soyledigine gore philipslerin fena bir ses kalitesi yokmus,kendim hic denemedigimden gerci bilemiyorum -
sony sony sony bende 363 var on numara sesi var bu arada şarj 50 saat falan gitmiyor radyoda taş çatlasa 16 saat müzik dinlerken bide ekolayzır ı açarsan dahada düşüyor ama ses on numara ses için değer yine olsa yine alırım pişman değilim sorusu olan varsa sorabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X