Şimdi Ara

SONY & PHILIPS Tecrübeliler Yorumlarınızı Beklemekteyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips GoGear Aria SA2ARA04KN/02 4GB Ses Kayıt FullSound MP3/MP4 Player

TEKNOSA 119 TL

Yoksa

SONY NWZE353B CEV 4GB SİYAH FM'Lİ PORTATİF MP3 ÇALAR

TEKNOSA 139 TL olması lazım

Sizce???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KARDELEN_ -- 9 Nisan 2011; 19:10:30 >

• ben de bu ikisi arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim ve nwz e353 ü teknosadan baska nerede bulabilirim?
  • bu arada e.353 179 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozancon95

bu arada e.353 179 lira

aziz dostum zaten ya teknosada yada teknolojixde bu dediğim fiyat
  • Kimse yokmuuu ?
  • bence sonyi al ama bende philips var sesi gayet güzel geliyor ben memnumun sonuçta senin kararın.
  • phılıps kotu degıl ama sony cok ıyı bence sahnesı ses yukseklıgı tatmın edıcı arıza verme durumuda cok dusuk 50 saat te pıl suresı varmıs cevahır teknosada dınledım ben tavsıye ederım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ımm anlaşıldı sony alacağız heralde
  • philips biçimsiz durdu zaten

bakalım sony alalım inşallah
  • Ben 1 ay önce falan SONY S544 almıştım,gayet güzel ses kalitesi var.Sony tavsiye edebilirim.
  • up

başlığı açan arkadaş naptı merak ettim bende bu philipsi almayı düşünüyorum.
  • Daha once farukyavuz adli arkadasla bu konuda konusuyorduk,philipsin sesinin az oldugu konusunda bazi duyumlar vardi ama arkadasin soyledigine gore philipslerin fena bir ses kalitesi yokmus,kendim hic denemedigimden gerci bilemiyorum
  • sony sony sony bende 363 var on numara sesi var bu arada şarj 50 saat falan gitmiyor radyoda taş çatlasa 16 saat müzik dinlerken bide ekolayzır ı açarsan dahada düşüyor ama ses on numara ses için değer yine olsa yine alırım pişman değilim sorusu olan varsa sorabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.