Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
Forumdan zennteknoloji diye bir firmadan tamirli olduğu söylenmeden satılan fakat ekran kartı fırınlanarak bana okutulmuş olduğu için kısa bir sürede işlevsiz hale gelen laptopun parçaları satılıktır. Diğer parçalarda sorun yok. Hardddiskini kullandım eski laptopta sadece.
Parçalara fiyat biçemedim, uygun fiyata verilecektir, emsal fiyat gösterebilirseniz altında fiyatlara vereceğim parçaları. Parçalar fotoğraftaki gibidir. Hoparlör, ekran, kablolar, touchpad, wifi, şarj adaptörü vesair ne lazımsa verelim ucuzdan.
Bir de en alttaki fotoğrafta görünen batarya ve klavye var klavye 7 tl batarya 5 tl. Acer netbooktan çıkmıştı galiba modelini hatırlayamıyorum. Bataryanın durumu 1 saat filan gidiyordu ama 2 yıldır şarj olmadı ölmüş olabilir.
Ekrana 100 tl yazayım da forum kurallarını ihlal etmiş olmayayım fiyatsız ilan diye ekran kartı çipi bozuk anakart 50 TL(fırınlama ile ben 2 kere düzelttim ama 2 günden çok kullanamadım, aldığımda 2 ay çalıştı düzgün) işlemci ve ekran kartını soğutan blok birlikte galiba fanla birlikte 25 TL T7100 Core 2 Duo işlemci 20 tl olsun 2*1gb ddr2 ram 15 er lira olsun ramler DVD RW 20 TL olsun. Klavye türkçe değil 20 tl olsun Batarya 15dk gidiyordu ama dura dura ölmediyse 10tl olsun o da. vs vs
T3200, T2050, T2450 dual core işlemciler 9 ar tl. Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.