Şimdi Ara

Sony NWZ-X1050 Detaylı İnceleme(Yeni FW çıktı) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
0
Favori
39.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: a_king

Çevirmeyi yaptıktan sonra izleyebiliyorsun. Ama ben wmvye çevirip izliyorum. Ve mutlaka görüntü boyutuna dikkat et. Anlamıyorum 432X240 ekranı var. Ama aynı boyutta videoyu açamıyorum. En büyük boyut olarak 320x240 açıyor. O da bazı videolarda tam ekran açtığımda görüntünün kenarları taşıyor. Bi anlayamadım gitti:)

Hımm. :) Bir bu şekilde deneyeyim ben de.
    Çok teşekkür ederim a_king :)
  • Dostlar Sony NWZ-X1051 16gb + Ultimate Ears Super.fi 5 Pro Kulaklık satıyorum ilgilenen olursa:
    http://forum.donanimhaber.com/m_48257794/tm.htm
  • ipod toch varken bu alınmaz,uygulama desteği yok,oyun yok
    sadece müzik dinlemek için alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: düşünen_adam

ipod toch varken bu alınmaz,uygulama desteği yok,oyun yok
    sadece müzik dinlemek için alınabilir

:) bizler sadece müzik (Ama adamakıllı müzik) dinlemek isteyenleriz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathtrip

quote:

Orijinalden alıntı: İtfayeci

quote:

Orijinalden alıntı: Deathtrip

itfaiyeci abi, yangın var koş! alet içten içe yanarak kulaklıkları değiştir diye bağırıyor :/

cx500'müdür her ne alâmetse artıkın, çok pahalı meret yahu! bi' tavsiye versen, şöyle cebe (ki o cebin binbeşyüz lira borcu var :Ç) ve kulağa göre olanından he? hararetle cevabını bekliyor ben :/

Bütçeni söyle ona göre cevap vereyim abicim...

ah be abi, hesap felan yapmadım.. max, 50-75 olur herhalde.. taş çatlasın 100 diyelim.. :/

Cx 500'e falan gidip 200-250 tl verme yazık edersin parana.. Ep630'a da o kadar verme.. Şu fiyat aralığında v moda vibe güzel bir alternatif olur.. V moda dükkanı diye arat google'da forumu göreceksin zaten..

• Çok pardon 2 senelik bir konumuş yeni farkettim
  • Eline sağlık. Gerçekten güzel cihaz.
  • Arkadaşlar yardım lütfen!!!!!!!!!! Mezun olacağım diye bir hediye aldrıcağım kendime :))) Arşivim geniş... ve sizce X serisinin 32g'lık olanımı yoksa A serisinin 64gb'lığı mı ? (ingilizce menu varsa tabi bu konuda bilgisi olan varsa allah aşkına yazsın) Lütfen yardım edin kafayı sıyıracam .... :D
  • A serisi almanı öneririm.X in dokunmatik ekran dışında bir artısı yok ve daha pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

A serisi almanı öneririm.X in dokunmatik ekran dışında bir artısı yok ve daha pahalı.

X serisi çok hoş internet ve youtube bayağı güzel ama kullanmayacğımdan dolayı A serisi daha uygun.. İstedğim Bol kapasite ve de ses sınırlamasının olmadığı bir model .... bu ikisini nasıl aynı anda bulacağımı da bilmiyorum .... Amerikada A847 satılıyor ise ses kısıtlaması olmayanınıda bulabilirim demektir.. ama ona bile emin değilim..... bilgisi olanlar paylaşırsa sevineceğim ...

Şimdiden teşekkürler herkeze...!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzycarpe

quote:

A serisi almanı öneririm.X in dokunmatik ekran dışında bir artısı yok ve daha pahalı.

X serisi çok hoş internet ve youtube bayağı güzel ama kullanmayacğımdan dolayı A serisi daha uygun.. İstedğim Bol kapasite ve de ses sınırlamasının olmadığı bir model .... bu ikisini nasıl aynı anda bulacağımı da bilmiyorum .... Amerikada A847 satılıyor ise ses kısıtlaması olmayanınıda bulabilirim demektir.. ama ona bile emin değilim..... bilgisi olanlar paylaşırsa sevineceğim ...

X serisindeki internet ve youtube olayı sadece laftan ibaret,kullanışlılık sıfır.ayrıca ses kısıtlaması diye birşey artık yok.her ülkeye gönderilen sony walkmanlerde ses seviyeleri uzun zamandır aynı.amerikadan gelen ve türkiyede satılan sony walkmanlarin birçoğunu kullandım.videolu walkman modelleri(NW-A800 serisi ve sonrası) çıktığından beri ses seviyeleri her ülkede aynı olacak şekilde üretilmeye başlandı cihazlar(2007 yılı gibi olması lazım).ayrıca A847,amerikada satılmıyor

• yaklaşık 6 farklı model sony mp3 player kullandım. X seriside dahil, halen kullandığım x1061 - 32gb. menüsünde AVLS (auto volume level system) opsiyonel geliyor. açıp kapatabiliyorsunuz. gerçekten iyi müzik dinlemek için x serisi bir mp3 player ve iyi bir kulaklık. hayatınıza anlam katmaya yetiyor (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowest

yaklaşık 6 farklı model sony mp3 player kullandım. X seriside dahil, halen kullandığım x1061 - 32gb. menüsünde AVLS (auto volume level system) opsiyonel geliyor. açıp kapatabiliyorsunuz. gerçekten iyi müzik dinlemek için x serisi bir mp3 player ve iyi bir kulaklık. hayatınıza anlam katmaya yetiyor (:

Nerden aldınız hocam X1061'i? Ne kadara mal oldu ?
  • quote:

quote:

quote:

X serisindeki internet ve youtube olayı sadece laftan ibaret,kullanışlılık sıfır.ayrıca ses kısıtlaması diye birşey artık yok.her ülkeye gönderilen sony walkmanlerde ses seviyeleri uzun zamandır aynı.amerikadan gelen ve türkiyede satılan sony walkmanlarin birçoğunu kullandım.videolu walkman modelleri(NW-A800 serisi ve sonrası) çıktığından beri ses seviyeleri her ülkede aynı olacak şekilde üretilmeye başlandı cihazlar(2007 yılı gibi olması lazım).ayrıca A847,amerikada satılmıyor

Buna sevindim ve dürüst olmak gerekirse ses sınırlamasının olması saçmalık, kimse sağır falanda olmaz hani.. ..
    Şuanda NWZ-A816 mp3'ümden (Teknosadan alınma) müzik dinliyorum ve ses sonda olmasına rağmen yeterli değil kesinlikle, aksine içimi parçalıyor :))) A serisine karar verdim zaten tam elime göre ..yakışıyor :DDD inşallah A847 yi alabilecek bir yer bulabilirim .. Zaten uygun fiyatlı bir amfi de alacağım..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flowest

yaklaşık 6 farklı model sony mp3 player kullandım. X seriside dahil, halen kullandığım x1061 - 32gb. menüsünde AVLS (auto volume level system) opsiyonel geliyor. açıp kapatabiliyorsunuz. gerçekten iyi müzik dinlemek için x serisi bir mp3 player ve iyi bir kulaklık. hayatınıza anlam katmaya yetiyor (:

Nerden aldınız hocam X1061'i? Ne kadara mal oldu ?

ozzy merhaba, mesajı biraz geç gördüm, kusura bakma.
    ben 1 sene oldu x1061i kullanalı, bana geldiğinde üzerinde 1020$ etiketi vardı. ancak ben herhangi bir ödeme yapmadım. reklam işlerini yaptığımız bir firmadan bize hediye olarak 3 adet geldi. üstündeki fiyatın reel olup olmadığı konusunda bildim yok, ancak bildiğim konu sony'nin bu modeli türkiyeye hiç sokmadığı :)

görüşmek üzere.

• x1050 - 16gb

Şu sıralar bu ürünün ikinci eli ortalama ne kadardır? Piyasadan haberi olan ?
  • ozzy merhaba, mesajı biraz geç gördüm, kusura bakma.
    ben 1 sene oldu x1061i kullanalı, bana geldiğinde üzerinde 1020$ etiketi vardı. ancak ben herhangi bir ödeme yapmadım. reklam işlerini yaptığımız bir firmadan bize hediye olarak 3 adet geldi. üstündeki fiyatın reel olup olmadığı konusunda bildim yok, ancak bildiğim konu sony'nin bu modeli türkiyeye hiç sokmadığı :)

görüşmek üzere.

Evet X1061 türkiye ve avrupada yok diye biliyorumm ... zannetmiyorum bu kadar pahalı olacağını şuanda .... bakalım A847 ye karar verdim .. peki şimdide sony yeni model çıkarmasın ?? atarrım kendimi bi yerden :DDDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

x1050 - 16gb

Şu sıralar bu ürünün ikinci eli ortalama ne kadardır? Piyasadan haberi olan ?

Ben de aynı soruyu soracaktım. Bu ürünün piyasası nedir?
  • Ürün artık yurtdışında bile bulunması çok zor, ebay tarzı yerlerde araştırmak gerekebilir. Kaldıki TR'de bulmak neredeyse imkansız gibi bir şey.

Sahibinden de var şuanda satan

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-sony-nwz-x1050-16gb-50748101/detay/?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tube Screamer

Ürün artık yurtdışında bile bulunması çok zor, ebay tarzı yerlerde araştırmak gerekebilir. Kaldıki TR'de bulmak neredeyse imkansız gibi bir şey.

Sahibinden de var şuanda satan

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-sony-nwz-x1050-16gb-50748101/detay/?

Bende elimdekini satmayı düşünüyorum, o yüzden iknci el piyasasına bakıyorum.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.