Bildirim
SONY NW-A3000 LÜTFEN YARDIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
3 senedir kullaniyorum bu cihazi gayet memnunum, zamaninda 500tl ye almistim ve zerre pisman da degilim. Cihazin olumsuzluklari yok mu var elbette. Biraz hafif olabilirdi, biraz daha hizli olabilirdi, direk kopyala yapistirla muzik atilabilirdi, sonicstage programi kullannan gerek. Gerci o program sayesinde muzik arsivim duzene grdi. Bir de yedek parça skintsi var pil gibi. Benim cihazin pili ölmüs durumda servisinden pil temini gerceklestiremedim ve icim aciyor resmen guzelim alet yatiyor oyle. Zamaninda dock almistim onunla direk elktrik baglantisiyla hoparlor baglayip kullanbiliyorum sadece. Ozetle 200tlye 10 numara muzik keyfi yasatir sana ama max 3 yil cunku pili yok. Alinir mi dersen ben alirdim. -
teşekkür ederim -
iyi bir ürün.ayrıca fiyatı da gayet iyi kesinlikle al -
teskkür ederim
su an bu ürünü kullanan baska varmı?
cihazın sesini çok merak ediyorum... -
Ben de 4 yıldır A1000 kullanan biriyim ve alma derim. Çalarımdan gerçekten memnunum ama batarya ömrü gerçekten düştü ama yine de çok seviyorum. Duygusallığı kenara bırakırsak ürünün öncelikle tekonolojisi eski. Yolda yürürken cebinde taşıyamayacağın kadar büyük bir alet ve şarkı atmak gerçekten basit değil. Albümlerinin tamamının bilgileri iyi düzenlenmiş olmalı. Bataryasının da perfomansı tahminen çok iyi olmayacak çünkü bekleyen batarayanın ömrü kısalır. Bir de ürünün aksesuarı ve yedek parçası piyasada neredeyse yok. Ama tüm bunların yanın ses kalitesi orta/üsttür ve 20 GB gerçekten büyük bir alan. Keza ses dosyalarını ATRAC3'e dönüştürürsen büyük ihtimalle arşvinin hepsini alır. Bir de alet çok şıktır ayrı bir havası vardır. Eminim bunu çoğu NWA serisi kullanan kullanıcı dile getirir. Alacaksan tüm bunları düşünerek al.
Alternatif sorarsan hemen hemen aynı fiyata Sony NWZ-E444 modeli var. Hem film oynatması, fotoğraf göstermesi ve radyosu da var. Tabii ki belleği küçük NW-A3000e göre (8 GB) ama boyutu da küçük tabii ki. Benim düşüncelerim bunlar.
-
Görüslerin için çok tesekkür ederim... -
Reca ederim. Umarım yardımcı olabilmişimdir... -
bende ucuza buldum. kablosu yokmuş dediki kablosunu bulursan kullan sudan ucuz aldim ..kablosunu buldum takıyorum ilk önce açildi fln sarj dolma işareti cıktı bi ara gittim..baktim yuvarlak cd gibi bişey dönüp duruyo soll üst kenarda turuncu bi ışık yanıyo dügme gibi basilabiliyor.. cıkardim pc den ama gine acılmıyo o disk gibi şey dönüyor reset attim kapandi ekran ..takıyorum gine ayni.. neden acaba pil mi bitti kablodan mı neden? -
yardimci olun lütfen pili bitmiş dediler aldim taktim acildi ama gine 0 disk gibi şey.. dönüp duruyo sürücü mü yüklencek ne olcek?...bilmiyorum müzik atma programini fln nerden indircem? lütfen yardim..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X