Şimdi Ara

Sony'nin yeni oyun konsolu PS Vita'yı inceledik (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
55.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avatar78

quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

Arkadaşlar onu bunu bırakın,ps vitanın donanımı hep aynı kalıcak,ne pc gibi upgrade gerekicek,nede smartphonelar gibi telefon değiştirmek gerekecek,en güzel yanı burda bence.

Revizyonlar gelir sanıyorum, 2 yıl sonra. Hdmi falan eklenir, cpu'nun hızı artırılır biraz.

yeni model çıkar revizyon yapamazlar çıkan konsola
  • Akıllı telefonlarla da oyun oynanır, ama vakit geçirmelik... Psp Psv gibi cihazlarla anlıyor insan asıl oyun neymiş. Kesinlikle kuruşuna kadar hakeden cihazlar bence, ipod touch sahibiyken ne gerek var ama hadi oynarım diyip psp almıştım, ipodu eşime devrettim sonra

İşin özü, telefonu telefon, oyun konsolunu oyun için kullanmak lazımdır.

Şu da var, kimileri diyor mesela taşınabilir olması saçma, evde ps3 alırım wii alırım vs. Arkadaşlar yapmayın, vakit portable devridir, laptoplar bile ağır geliyor insana artık tablet varken, benim gibi evinde kablo kalabalığı ve tvye bağımlı kalmak istemeyen çok insan vardır eminim.
  • mesela evde tuvalete giderken he? var öyleleri, tuvalette oyun oynayan da var illa ev dışında oynanacak diye bir kural yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow44

quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

Arkadaşlar onu bunu bırakın,ps vitanın donanımı hep aynı kalıcak,ne pc gibi upgrade gerekicek,nede smartphonelar gibi telefon değiştirmek gerekecek,en güzel yanı burda bence.

Revizyonlar gelir sanıyorum, 2 yıl sonra. Hdmi falan eklenir, cpu'nun hızı artırılır biraz.

yeni model çıkar revizyon yapamazlar çıkan konsola

Hdmi gelebilir de cpu hizi artmaz. Oyun konsollarinda boyle birsey olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 28 Eylül 2011; 1:29:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alito

mesela evde tuvalete giderken he? var öyleleri, tuvalette oyun oynayan da var illa ev dışında oynanacak diye bir kural yok bence.

w.c de oyun keyfi bambaşka ama
  • bence akıllı telefon alacağına vita al iphone 4 1200 istiyo vita ise 900 hem zati iphone da görüntülü konuşmak için wifi gerekiyo 3g olmuyo vita da 3g ile görüntülü konuşuyon bu arada uncharted golden abyys i naughty dog üretmiyomuş sea studios üretiyomuş naughty dog gibi güzel yapamaz bence

soru:uncharted 3 beta da single player varmı

cevabın için şimdiden teşekkürler
  • şaka mı yapıyorsunuz bir el konsoluna bu kadar para vermek ne kadar mantıklı
  • konsol kötü demiyorum
    fiyatına diyorum
  • Bu dolar kuruyla alinmaz ama ilerde duserse hemen alinicak bi alet bence
  • keşke üstünde bir micro hdmi olsaydı tadından yenmezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

allah aşkına şunu akıllı telefonlar ile karşılaştırmayın

vitada killzone call of duty resistance metal gear solid god of war gran turismo uncharted gibi başyapıtlar oynayabileceksiniz hardcore oyunlar çıkıcak devamlı sonuçta amacı sadece bir oyun ve başında sony var ve sonynin çok kaliteli oyun stüdyoları var
    akıllı telefonlarda anca angry bird plant vs zombie vs oynanır onlarda eğlenceli ufak oyunlar 1-2 saat öğle çerezliğine oynanır vitanın oyunlarının yanından geçemez

vitanın yanına 3ds akıllı telefon gibi kelimeler yakışmıyor

akıllı telefon konusunda katılıyorum ancak pspnin yanınada dsi yakıştıramıyordu birçok gibi ama sonuç ortada maalesef gene anısı olacak gibi duruyor 3dse mariolar çıkmaya başladımı vitanın en çok patlama yapacak oyunlarından bile çok satacaktır

• Tam olarak PS3 gücünde olmaz bence
    Her ne derlerse desinler ben o alette GTA 4'dü oynıyacağımı sanmıyorum
    Üstelik madem sony bu kadar gücü o alete sokuyo
    El bilgisayarlarınıda okadar güçlü yapsaydı
    Üstelik o gerçekten okadar güçlü olsada
    Kesin dokunmatiği ve diğer özellikleri onun gücünden çalcak
    ve diyer güçlü oyunları açmak için gerekli belleği vs... özelliği kalmicak
    Üstelik PSP çıkmadan önce PSP - PS2 gücünde olucak onun açtıklarını açıcak dediler
    PSP gta san andereası bile kaldırmıyo....
    Neyse dedikleri gibi iyi olur inşallah

imza: yunusbalığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

allah aşkına şunu akıllı telefonlar ile karşılaştırmayın

vitada killzone call of duty resistance metal gear solid god of war gran turismo uncharted gibi başyapıtlar oynayabileceksiniz hardcore oyunlar çıkıcak devamlı sonuçta amacı sadece bir oyun ve başında sony var ve sonynin çok kaliteli oyun stüdyoları var
    akıllı telefonlarda anca angry bird plant vs zombie vs oynanır onlarda eğlenceli ufak oyunlar 1-2 saat öğle çerezliğine oynanır vitanın oyunlarının yanından geçemez

vitanın yanına 3ds akıllı telefon gibi kelimeler yakışmıyor

akıllı telefon konusunda katılıyorum ancak pspnin yanınada dsi yakıştıramıyordu birçok gibi ama sonuç ortada maalesef gene anısı olacak gibi duruyor 3dse mariolar çıkmaya başladımı vitanın en çok patlama yapacak oyunlarından bile çok satacaktır

haklısın hocam sonradan aldım nintendo ds'i elimden düşüremiyorum mereti

• guzel
  • ARKADAŞLAR PS VİTA SATIŞIMIZ BAŞLADI 3G+Wİİ DONANIMLI FİYATI 750 TL
    16GB HAFIZA KARTI 135 USD 32GB HAFIZA KARTI 215 USD 100 LERCE OYUNUDA ÇIKTI
    OYUNLAR 75 DOLAR İLE 150 DOLAR ARSINDA DEĞİŞİYOR HERKEZE İYİ EĞLENCELER
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

ARKADAŞLAR PS VİTA SATIŞIMIZ BAŞLADI 3G+Wİİ DONANIMLI FİYATI 750 TL

?
  • psp, yolda çok fazla zaman geçiren, çok sık seyahat eden kişiler için muazzam bir alet. sadece oyun değil film izlemesi de çok keyifli. 4 yıldır psp'm var. yazları elimden düşürmüyorum. önceden sık seyahat ederdim o zamanda çok kahrımı çekmiştir. şarjı football manager gibi grafik yönden zayıf oyunlarda 8-9 saate kadar, film izleyecekseniz de 3-4 filmi izleyecek kadar götürürdü. tabii şimdi biraz eskidi pili ancak çıkar-tak olduğu için gidip sıfırını alsam eski performansına geri döner.

ancak akla şu sorular geliyor;

1- psp yapısı itibariyle oyun oynarken çok fazla fiziksel temas gerektiriyor ve bu yüzden aksamları çok çabuk eskiyor. özellikle yön tuşları ve joystick. bu durum vita'da nasıl acaba? kullanılan malzeme daha mı kaliteli yoksa aynı mı?

2- inanılmaz sorunlu web tarayıcısında ne gibi yenilikler var? flash video açmayacak o kesin ancak normal web sayfalarının mobil versiyonlarına mı muhtacız acaba halen?

3- 10 yıllık ara yüzü umarım yenilenmiştir, işleyişte yenilik lazım. sıktı artık eski menüler. psn store, itunes store 'a benzemesi lazım. sadece kendilerinin değil başkalarının yaptığı uygulamalara sistemlerini açmaları gerekiyor. sony'nin bu tekelciliğe inatla devam ederse vita'yı kırdırmadan kimse kullan(a)maz.

çok isterdim psp'm değilde baştan beri vita'm olsun diye. bizden geçti artık. yeni çocuklar yaşadı! zamanının çoğunu yollarda geçirenler veya özetlemek gerekirse bu aleti almaya bahanesi olanlar... çok şanslısınız.

• şu video başlamadan önce reklam koyup durmayın bir boka yaramıyor. Herkes reklama geçe basıyor.Boşuna reklam koyup durmayın videoların başına...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

ARKADAŞLAR PS VİTA SATIŞIMIZ BAŞLADI 3G+Wİİ DONANIMLI FİYATI 750 TL

sallıyor
  • Yakınlarda satılık psp ilanı verecem :D İçime doğdu
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.