Şimdi Ara

Sony'nin İptal Edilen PS4 Oyunu Gnomageddon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Temmuz 2015'te Sony Interactive Entertainment “Gnomageddon” adlı oyun için isim hakkı kaydı yaptırmıştı. Zamanında Sucker Punch'ın yeni oyunu olarak söylentileri çıkan Gnomageddon hakkında hiçbir detay bulunmuyordu, ta ki bugüne kadar.
     
       Bazı eski Sony çalışanları ile iletişime geçen Liam Robertson, Gnomageddon hakkında bilgiler ve görüntüler paylaştı. 
     
       Gnomageddon, Sony San Diego tarafından PlayStation 4'e özel olarak geliştirilen online aksiyon türünde bir oyundu. Proje ilk başlarda küçük bir demo olarak ortaya çıkmış ve ardından üzerinde çalışılarak genişletilmişti. Mikro ödeme seçenekleri ile oynaması ücretsiz bir oyun olması planlanan Gnomageddon'da üç oyun modu ve altı oynanabilir karakter sınıfı bulunacaktı.
     
       Ancak proje hayata geçirilmeden iptal edildi. İptal sebebi ise Sony San Diego’nun bir diğer online oyunu Kill Strain'den yeteri kadar gelir elde edememesi. 
     
       Gnomageddon hakkındaki detaylara DidYouKnowGaming? kanalı tarafından paylaşılan videodan ulaşabilirsiniz. 








  • En nefret ettiğim iş oynaması ücretsiz bir oyun hem de exc stüdyolardan. O potansiyeli olan stüdyoları böyle gereksiz projeler için harcıyorlar ya sonra niye exc oyun çıkmıyor.

    japon stüdyolar tarafından gelen The Tomorrow children da aynısıydı güzel ilgi çekici bir görsel tasarım, konsept ama oynaması ücretsiz micro ödemelerle harcandı gitti şimdi de komple kapatıyorlar oyunu. Yapsalardı aynı konsepti hikaye modlu bişi belki çok daha tutardı.

    Umarım az buçuk sony ve stüdyoları anlar böyle işler istemediğimizi. Adam gibi oyun yaparlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.