Bildirim
Sony'nin çılgın televizyonu Türkiye'de: OLED, 4K ve HDR bir arada!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aşırı gereksiz fiyata satılın gereksiz bir tv 30+ ms tepki süresi bile LG OLED almak için en büyük sebeplerden biri oyuncu arkadaşlar uzak dursun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hani Sony OLED TV tüketici pazarından çekildiydi?
-
Sony'nin çılgın televizyonu. Sony televizyonların fiyatları ortada. Bu ürün de alanı çıldırtır.
-
Parayı veren düdüğü çalar bro. erdi beyin dediği gibi
''kedinin ciğere baktığı gibi bakarız''
-
Çılgın ama
-
Geleceğin TV'si diye çöp edge ledleri kakalamaya çalışanlara cevap gibi tv...
-
Beyler çok çılgın. O kadar çılgın ki bir anda izlediğiniz bütün yayınlar native 4k oluyor
Daha ortada doğru düzgün yayın yokken bence hiç bunları başlığa taşımaya bile gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç paramış 😄
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
A1 bence TV tarihinin en iyi TV'si olmuş. Ben inceledim ve tek kelime ile bayıldım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Project Scorpio
Aşırı gereksiz fiyata satılın gereksiz bir tv 30+ ms tepki süresi bile LG OLED almak için en büyük sebeplerden biri oyuncu arkadaşlar uzak dursun.
Yav he. Tüm özelliklerine bir bak sonra Samsung ve LG tv'lerinin yanına koy bakalım hangisi daha iyi. Boş konuşmak ne kadar kolay. -
quote:
Orijinalden alıntı: 0MG90
quote:
Orijinalden alıntı: Project Scorpio
Yav he. Tüm özelliklerine bir bak sonra Samsung ve LG tv'lerinin yanına koy bakalım hangisi daha iyi. Boş konuşmak ne kadar kolay.
Baktım, LG vurmuş geçmiş.
http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/a1e
http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c7
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ElPoderoso
A1 bence TV tarihinin en iyi TV'si olmuş. Ben inceledim ve tek kelime ile bayıldım.
LG C7 varken A1'e ne düşür tahmin et bakalım?
Bir tek bu siteye göre mi? Keşke önce nickine baksaydım boşuna zaman kaybetmezdim. -
Android'li tv'lerden memnun olanlar var mı bilmiyorum fakat şahsen ben memnun değilim.Henüz televizyon sistemlerinde stabil olmadığını düşünüyorum.Philips mevcut bende.42 pfk'lı bir modeli.Tam hatırlayamadım.Donmalar,takılmalar,zaman zaman kumandayı görmemesi.Aylarca kumanda problemi yaşadık.Android markette zaten destekleyen uygulama yok denecek kadar az.Belki Sony bu konuda daha başarılı olabilir.Önyargılı olmamak lazım.Zaten tek alma sebebim amblight'tı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0MG90
Bir tek bu siteye göre mi? Keşke önce nickine baksaydım boşuna zaman kaybetmezdim.
Boş konuşma Sony fanboyu istediğin siteye bakabilirsin Sony o fiyat ve tepki süresi ile rezilleri oynuyor git dersine iyice çalış gel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fanboy diyen nickine baksın ilk önce. Sony fanıyım ama senin kadar değilim. -
Ben hangisi iyise onu överim hem LG den daha zayıf olacak hemde daha pahalı olacak oldu cnm
gerçekten çılgın -
Fiyattan bahsedilmis mi video da izleyen yesillendirsin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Parayı veren düdüğü çalar bro. erdi beyin dediği gibi
''kedinin ciğere baktığı gibi bakarız'' |
Benzer içerikler
- telefonu webcam olarak kullanma
- iphone zil sesi yapma
- instagram gizli hesap görme
- türk telekom hat iptali e-devlet
- whatsapp profil resmi ss alınca bildirim gidiyor mu 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X