Şimdi Ara

<< SONY NEX SERİSİ ANA BAŞLIK >> (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.806
Cevap
75
Favori
556.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NovariX

Nex 3 ve Nex 5'te bu özellik mevcut değil..?

Yanılıyorsam söyeyin lütfen, çünkü ona göre 40D makinemi satıp Nex serisinden almayı düşünüyorum.

bu bahsi geçen özellik son güncellemeyle nex-3 de de var artık
  • Sony nex-3 18-55 kit lensli makinami satiyorum 2 ad filtre yedek batarya full kutu icerik orjinal nex cantasi ile birlikte.nerdeyse hic kullanmadim kozmetik 10/10. Dslr alicam oyuzden satiyorum ekran koruyucu hala uzerinde ilgilenenler pm le ulasabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oceanic

@ekselansgs sağda solda okuduğum kadarıyla sony buna bir çözüm bulacak.Bir yerde güncelleme ile sorunu çözeceklerini okumuştum.Mekanik bir problem ancak yapılan güncelleme ile en azından sesin videoya etki etmesini filitreleyebileceklerini tahmin ediyorum.Başka bir yerde okuduğuma göre Sony ücretsiz olarak bu sorunu gideriyormuş ama burası Türkiye bazı şeyler için zaman gerekiyor Benim açımdan problem olmayan bir sebepten ötürü tutupta makinamın içini açtırmam Kullandığım tüm makinaları yurt dışından almış biri olarak Amerika-Türkiye fiyatını kıyasladığımda aradaki farkın değeceğini düşünmüyorum.Sonuçta 2 yıl garantili bir ürün . Sana verilen fiyat 2 objektli kutu içeriğine sahip. 18-55mm ve 16mm. Ben sadece 18-55 li kiti 1600 TL'ye aldım.Bir tane m42 adaptör aldım.Elimde bir tane manuel lens var fırsat bulduğumda hayyamdan bir kaçtane daha almayı düşünüyorum.Ayrıca Sigmanın e mount af motorlu geniş açı çıkaracağı söylentileri var. Tamronun hatrı sayılır hissesi zaten Sony'de onlarda yakında çalışmalarını duyururlar..Objektif yelpazesi kısa sürede genişleyecek gibi...

@oceanic sen nerden almıştın makineyi acaba ? Detaylı bilgi verebilir misin ?

• Merhaba arkadaşlar fotoğraf makinası almak istiyorum. Hayatımda ilk kez bir makina alacağım fotoğraf ve video iyi olsun diyorum

Aklıma Sony NEX-C3 modeli takıldı şuan ingilteredeyim ve bu cihaz 18-55mm lens ile 320paund (taxfree düşünce) bu paraya video ve fotoğraf çekimi açısından değermi. Sizin önerebilceğiniz şunu alman daha iyi diyebilceğiniz bir cihaz varmı.

Yardımlarınızı bekliyorum pek vaktim kalmadı

Sony NEX-C3 Compact System Camera in Silver with 18-55mm Lens=369 Paund
    http://www.jessops.com/online.store/products/80882/show.html

Sony NEX-5 Black + 18-55mm Lens=379 Paund
    http://www.jessops.com/online.store/products/77650/show.html

İnternette bir incelemede Samsung NX100 modeli NEX 5 den daha iyiydi
    http://www.youtube.com/watch?v=jlxJnPRrRG8 ama bu seferde NX100 bulamıyorum.

NX100 +20-55MM+Flash +Çanta= 340 Paund

Kendisi 266 Paund fakat hiç biryerde bulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mek38 -- 24 Ekim 2011; 22:35:20 >

• Gövde Nex-5N olsun Nex-5 e göre bir kaç adım önde ...
  • Yalnız alırken dikkatli ol, ses problemi için kesinlikle video çekip izle testini yap...
  • Anliyamadim Sony NEX C3 modeli icin bu uyarilariniz ?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: mek38

Anliyamadim Sony NEX C3 modeli icin bu uyarilariniz ?????

Bnm cümlem nex-5n için geçerli... Eğer ki nex-5n düşünürseniz diye dikkat edilmesi gereken noktayı söyledim sadece...
  • ses problemi icin video cekmeye gerek yok aslinda.. makinanin kasasindan gelen bi ses. firmware guncellemesi gelse bile tamamen kesilmez ses http://www.youtube.com/watch?v=ooDgxpAmnT4
  • nasıl bu makinaların flashı yok mu ? üstüne ayrı aparatla takılıyorsa ne anlamı kaldı küçük ve 'zarif' olmasının? ama çok güzel :)
  • Sony Nex-5n'lerdeki click sorunu harici mikrofon takılınca içerdeki sesi almadığı için ortadan kalkıyormuş. (Yabancı kaynaklara göre)

Bu konu hakkında bilgisi veya tecrübesi olan varmı acaba arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekselansgs

Sony Nex-5n'lerdeki click sorunu harici mikrofon takılınca içerdeki sesi almadığı için ortadan kalkıyormuş. (Yabancı kaynaklara göre)

dogrudur fakat harici mikrofonun usada 140 dolardan satildigini dusunursek bayagi pahaliya gelir.. nexlerde normal mikrofon girisi olmadigi icin sony orjinal almak gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: louie

quote:

Orijinalden alıntı: ekselansgs

Sony Nex-5n'lerdeki click sorunu harici mikrofon takılınca içerdeki sesi almadığı için ortadan kalkıyormuş. (Yabancı kaynaklara göre)

dogrudur fakat harici mikrofonun usada 140 dolardan satildigini dusunursek bayagi pahaliya gelir.. nexlerde normal mikrofon girisi olmadigi icin sony orjinal almak gerekir

ewt orası öyle, ama sorun acaba %100 çözülüyor mu bu şekilde ?
    Çünkü son günlerde adamlar Nex-5n'le müzik klibi kısa film vs. çekiyorlar

• ekselansgs, özelden cevap veremedim buraya yazayım bari herkes faydalansın
    Harici mikrofon ile sorun kesin çözülüyor. Ben bu hafta içinde 2 gün Sony mağazalarını gezdim, hepsi sipariş üzerine getirdiği için bulamadım.
    Bir de film-video çekenler harici mikrofon ile çekip sonradan video ile eşleştiriyorlar. En iyi kaliteyi isteyenler diğer DSLRlar ile de aynı şeyi yapıyor zaten.
  • Arkadaşlar bu linkteki adaptörü alırsam hangi lensleri kullanabilirim bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.Nex3

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-toplu-satis-m42-mount-lens-sony-nex-e-nex-3-nex-5-adaptor-halkasi-52761465/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

ekselansgs, özelden cevap veremedim buraya yazayım bari herkes faydalansın
    Harici mikrofon ile sorun kesin çözülüyor. Ben bu hafta içinde 2 gün Sony mağazalarını gezdim, hepsi sipariş üzerine getirdiği için bulamadım.
    Bir de film-video çekenler harici mikrofon ile çekip sonradan video ile eşleştiriyorlar. En iyi kaliteyi isteyenler diğer DSLRlar ile de aynı şeyi yapıyor zaten.

Hocam cevabın için tekrar teşekkürler, çok sağolasın
  • arkadaslar bugun nex 5 i biraz kurcaladim media markta fakat apperature modunda makina bize enstantene hizini ve diyafram acikligini degistirmeye izin verirken kendi otomatik isigi kisti ve arttirdi +2 den -2 ye kadar.. benim sorum bu 3 degiskeni de manuel olarak degistirebiliyormuyuz yoksa 2 sini degistirirken 3. yu otomatik makine mi ayarliyor.
  • Bu saaten sonra neden Nex-5N değilde Nex-5 e bakıyorsunuz aralarında 99 TL fark var Nex-% alarak sonra pişman olmayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derin07

Bu saaten sonra neden Nex-5N değilde Nex-5 e bakıyorsunuz aralarında 99 TL fark var Nex-% alarak sonra pişman olmayınız.

media markta 5N olmadigi icin nex 5 e baktim.. bende nex 5N almayi dusunuyorum zaten
  • Nex-5N ile Nex-5 arasında ne fark var ?
    bride ben engelliyim ağırlık benım için önemli
    Sony SEL 1855 E18-55mm olan kiti almak istiyorum sizce yeterli olurmu başlangıçda bu lens birde çok fazla lens alacak maddiyatım yok
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.