Şimdi Ara

Sony MW1 hakkinda..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu kulakligi almak istiyorum ama ses kalitesi ile ilgili bi veriye tam manada ulasamadim.Kullanan varsa yardimci olabilir mi?Mesela cx300 ya da sony ex300sl ile kiyaslasak ne denilebilir.iphone ile kullanacagim muzikte tatmin eder mi kalitesi sizce?Simdiden tesekkurler iyi geceler herkese.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_MV

Arkadaslar bu kulakligi almak istiyorum ama ses kalitesi ile ilgili bi veriye tam manada ulasamadim.Kullanan varsa yardimci olabilir mi?Mesela cx300 ya da sony ex300sl ile kiyaslasak ne denilebilir.iphone ile kullanacagim muzikte tatmin eder mi kalitesi sizce?Simdiden tesekkurler iyi geceler herkese.

1 haftadır kullanıyorum ama henüz doğru kulaklık tamponu bulamadım cihazla gelenler kulağıma pek oturmadı, şimdilik cx 300 biraz daha iyi gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: me.ke

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_MV

Arkadaslar bu kulakligi almak istiyorum ama ses kalitesi ile ilgili bi veriye tam manada ulasamadim.Kullanan varsa yardimci olabilir mi?Mesela cx300 ya da sony ex300sl ile kiyaslasak ne denilebilir.iphone ile kullanacagim muzikte tatmin eder mi kalitesi sizce?Simdiden tesekkurler iyi geceler herkese.

1 haftadır kullanıyorum ama henüz doğru kulaklık tamponu bulamadım cihazla gelenler kulağıma pek oturmadı, şimdilik cx 300 biraz daha iyi gibi...

Tesekkur ederim aldim cidden dediginiz gibi gayet iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun
    nerden aldınız acaba?
  • alacaklara tavsiye edebilirim ses kalitesi, kullanımı gayet güzel. Ama bazı sorunlar da yok değil, örneğin cihazın bağlantısını telefonla kestiğiniz zaman tekrar bağlandığınızda ses alış verişinde kopukluk oluyor, bunu düzeltmek için kulaklığı resetlemeniz ve telefona yeniden bağlamanız gerekiyor.
  • bahsettiğiniz ilk 5dk içerisinde 1 kere oluyor. arkadaşın mw1 i kullandım 1 hafta ve son yazılımı güncellemiştim. bu yazdığım dışında resetleme aç kapa işlemi gerektiren herhangi bir sorunla karşılaşmadım. bende bu yorumları ve google play store da güncel yazılım için yazan yorumları okuyarak birazda çekinerek yazılım güncellemiştim ancak korktuğum gibi olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

bahsettiğiniz ilk 5dk içerisinde 1 kere oluyor. arkadaşın mw1 i kullandım 1 hafta ve son yazılımı güncellemiştim. bu yazdığım dışında resetleme aç kapa işlemi gerektiren herhangi bir sorunla karşılaşmadım. bende bu yorumları ve google play store da güncel yazılım için yazan yorumları okuyarak birazda çekinerek yazılım güncellemiştim ancak korktuğum gibi olmadı.

Acaba güncellediğiniz sürüm kodu nedir? belki benim kullandığım sürüm eskidir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    --SONY NWZ-A845 ANA KONU--
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ürün bende değil ancak sürüm e5.1 di yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

ürün bende değil ancak sürüm e5.1 di yanlış hatırlamıyorsam.

0.1.D.0.6 sürümüne az önce yükselttim ben de bakalım her hangi bir hata söz konusu olacak mı...?
  • Bu son sürümle kulaklıkda arayan ismini göstermiyor bende. Sizlerde böyle bir sıkıntı varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.