Şimdi Ara

>>>Sony Müzik Setleri (#Ana Başlık#)<<< (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.354
Cevap
51
Favori
933.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

quote:

Orjinalden alıntı: ConnorMcLeod

quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Ya kaşıntı tuttu beni de.Elimdeki panasonic amfi ve pure acoustics qx900 hoparlörleri satıp mhc-gnz9d mi alsam diyorum.Çok fark olur mu acaba??

Kaşıntı mı
    bence gerek yok gibi. Ben MHC-GNZ9D yi yeni aldım ama benim Home Theater sistemim yoktu o sebepten böyle bir ürün aldım. ama senin elinde zaten "yer tipi" diye adlandırılan hoparlör sistemi var, ki bence iyi bir sisteme sahipsin. bence gerek yok diyorum.
    Senin amfi nasıl bişey? google dan baktım senin hoparlor ler nominal değer olarak 900 W gücünde. benim sistem 600 W gücünde. Amfi kaç watt'lık??

Amfi bu.480w çıkışa sahip.Ama kaşıntı tutunca almadan geçmiyo işte.Sizin set nasıl biraz bahsedebilirmisiniz acaba??Memnun kaldınız mı??Peşin olarak ne kadara alabilirz acaba??Ön hoparlörlerin çapı kaç cm galiba 20 değil mi.?Ya biraz anlatırmısınız lütfenSizce değiştirmek mantıksızlık mı olur şimdi.

----------------------------------------------------
    Hocam bence değiştirme. senin ürün de güzel. bence masraf yapma. ammma ille de "alacağım" diyorsan bişey diyemem.
    Benim aldığım ürün gerçekten güzel. Film izlerken kendini o filmdeymişsin gibi hissediyorsun. böyle bir ürünü bir de güzel bir LCD Panel ile tamamlarsan harika olur. İlerleyen aylarda 92 veya 96 ekran LCD TV almayı düşünüyorum.
    Ben seni yerinde olsam kendime Deck sistemlerden alırdım. yani sende bi amfi var. DVD Player da vardır. Uydu receiver ve EQ. gösterge panellerinde de aldın mı bence senin sistem harika olur.
    Bu arada işlerim çok yoğun olduğu için haftasonu detay verebilirim. bikaç resim çekip buraya ekleyeceğim. Bu sayfaları takip edebilirsin.
    Woofer çapları 18 cm. Subwoofer 20 cm. civarıydı. 2.0 5.0 ve 5.1 olarak kullanabilirsin. Groove özelliği var (Walkmanlerdeki MegaBass'ın aynısı). DTS Dolby Digital ve Dolby Prologic 2 filan var. sadece (bana göre olsa süper olacaktı) RDS yok.
    Resimleri ekleyeceğim. haftasonu

• arkadaşlar herkese selamlar sunuyorum.... uzun zamandır giremedim galiba şu sıralar ihmalkarlık konusunda benden önde gideni yokk... ben şu ex ali arkadaşımızın resimlerine baktımda orada bahsettiği ve 750 liraya yakınlarının tedarik ettiği ve bu şekilde dinleme şansını yakaladığı o lbt-xgv10 av modeli sanırım bana ait... ve bana ait bir fotoğraf diğeceğim o ki bu şekilde bu topikte doğru olmayan şeyleri söylemenin kimseye faydası olmayacağı kanısındayım.. sonuçta kimse burada rant peşinde değil en azından ben ve benim gibi grdüğüm diğer arkadaşlar (venom jethoca yawkaysaw nephente ..vs.) yani demem o ki ex ali efendi bu şekilde bir yerlere gelmeyi amaçlıyorsan avucunu yalarsın haberin olsun ... herkese slmlar

• yusuf kardeş kimsin ne insin ne cinsin tanımam seni ama bilki zaten ben o resimdeki müzik seti benm demedim bir arkadaşımın var dedim aynısını dinledim dedim birde ayrıca o resimdeki set senin olmadığınıda biliyorum onun netten indirdim birde zaten o cihazın resmini koyan ankaradan bir arkadaş düzgün yorum yap birde bana garazin var herhalde direk sitede bana yazmışsın dikkat et herkez kendi sistemini tanıtmıyor sadece sony sistemleri tanıtıyor
  • exali kardeşim tamam o halde ben yanlış anladım deyeyim ve özürümüde dileyeyim bu forumda kavgaya yada gürültüye yer yok biz bu işe gönül verdik..ve şunuda unutma benim sana garezim filanda yok bir diğer husus o set benim setim sahibinden coma satmak için koymuştum onu ve satıldıda yani o resmi ankaradan birilerinin oraya koyması imkansız çünkü resmi çeken benim ve o evde benim evim yani burda şu ortaya çıkıyor seni kandırmışlar kardeşim galiba... neyse exali kardeş tekrar söylüyorum benim sana garezim yok sadece ortada yanlış bir anlaşılma vardı ve o da halloldu sanırım grüşürüz herkese saygılar tekrar....

• sağol anlayışla karşıladığın için seninde dediğin gibi burda kavgaya dövüşe yer yok burası sony sevdalıların yeri o yüzdende gereksiz yazılara gerekte yok ya arkadaşlar kimse bir resim bile koymuyor nedir bu durgunluk netten arayın bulun güzel sonyleri koyun en azından bilgi paylaşalım saygılar
  • Z 5500 ve X-fi gamer ekran kartı alma aşamasındayken, bu başlığa rastladım.
    Ortadoğu ve Balkanlardan gelen büyük şaşkınlık dalgası içindeyim..
    Sony FST-ZX100dl modeline adeta vuruldum, aşık oldum...
    Bu şaheser, hem müzik hem de 5.1 sinema sistemi açısından benim için toptan çözüm, iyi bir seçim olur...
    Lakin Türkiye'ye gelmiyor diyorsunuz, Doğubank'ta yok diyorsunuz da nasıl bir satış politikası
    anlamıyorum. Tamam burda alım gücü düşük olabilir ama Sony Avrupaya Amerikaya 1000 tane
    gönderiyorsa, Türkiyeyede bir modelden 100 tane yollasın bakalım, alan olur diye.. Burada
    satıcının elinde kalanları da bir müddet sonra geri çağırsın başka pazarlara yönlendirsin onları..
    Bu modele nasıl sahip olabilirim? Doğubanka gelir mi? Amazon'dan almak nasıl ve ne şekilde mümkün?
    Fst-Zx100dl modelini görünce MHC-GNZ9D modeli kesmedi. Diğer bahsettiğiniz MHC-GN1100D
    modelinde ise iki uydu hoparlorün boyutu küçük geldi. Ne bileyim içim ısınmadı..

İstanbullu arkadaşlardan isteğim, İstanbuldaki resmi Sony bayilerindeki modeller, Sirkeci, Doğubank'ta
    bulunan tavsiye edebilecekleri sistemlerin var olup olmadığı ve nakit fiyatları hakkında bilgi istiyorum...
    İstanbulda yaşamıyorum ama bu sistemleri almaya kalkar gelirim İstanbula...

Bu başlıkta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.. Bizleri bilgilendirdikleri için...

• Hem ben yazmış olayım hem de topic güncel kalsın arkalara yazmıştım bende Sony mhc vx 333 m-p-3 çalmayan modelden var.. Şimdi sizin bu tartıştığınız güncel sony midi setler eski Lbt'lerin yerini tutar mı? onu merak ediyorum.. çünkü onlar orjinal japon malıdır diye biliyorum.. Bir de benim sete ek bi set olarak bu LBT serilerinden almayı planlıyorum bakalım nasip
  • Eğer bulunabilirse fst-zx100 yerine lbt-zx100 modelini öneririrm.Lbt de x groove var.
  • arkadaşlar ne foto koyuyorsunuz ne yorum nede bilgi paylaşmıyorsunuz nerdesiniz yavv

>>>Sony Müzik Setleri (#Ana Başlık#)<<<
  • Maksimum 250 YTL'ye şık ve güzel bir set istiyorum. 2 kolonlu olsun ve bassları tok çıksın..

Acil tavsiye bekliyorum.. PM'de olur.
  • concon

eyer 250 ytl bir bütcen varsa sana önereceğim müzüik seti sony mhc rx99 dur bak bir yukarı resimde ortada duran set hem harşka cıkış gücü ve özelliklerle doludur birde üstüne kral gibi bir baas sesi vardır .olduda bulamadın mhc rxd8s serisine bak oda olmadı mhc rxd7 - mhc rx88 - mhc rx90 gibi serilere baksen diyerlerinden hem kaliteli hemde çok daha ileride bir teknoloji kullanarak üretildiler ve seslere harika denilecek düzeyde paranın karşılığını fazlasıyla verir

SONY MHC RX99 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

1. 100+100 RMS 170+170 WAAT ÇIKIŞ GÜCÜ
    2. 3 CD CHANGER
    3. ÇİFT KASET ÇALAR, DJMİXPRO ÖZELLİĞİ,MD ÇALABİLME,SURRAND ÇIKIŞLARI
    4. 5 BANT ELLE AYARLANA BİLEN GRAFİK EKOLAYZIR,20 DEĞİŞİK EKO SİSTEMİ
    5. STK ANFİ ÇIKIŞI DÖRT ÇIKIŞLI

DAHA BİR ÇOK ÖZELLİĞİ BENCE SEN BU MODELDE YOĞUNLAŞ HEM KALİTE HEM UYGUN FİYAT

• bu setlerın hıcbırı z5500 un bassının ne gucune ne kalıtesıne yaklasabılır bence bass manya olarak soluorm ses kalitesini bılemem
  • anildalga

kardeş zaten bizim konumuzda z5500 değil birde senin söylediğin sistemin ses kalitesi dersen üzerindeki dijital ses çıkışlı karttan ibaret yani biraz düşünürsen sanal da diye biliriz kaliteli bir çıkış herzman güç anfi power çıkışı olan stk lardır bunlarda şuan birtek kullanan müzik seti firması sony dir anlıyacağın sana göre çok harika gelen ses biz hi fi dinleyicileri için sıradan bir ses olarak görüyoruz elbette senin makinaya diyecek bir lafımız yok gayet kaliiteli yapılmış bir ses sistemi ama pc sistemlerde baas sesine gelecek olursak emin ol hifi sistemler sendekine 10 basar bunuda ben emin olaraktan söylüyorum çünkü sendeki sistem subwooferdan ibaret ama sony kolonlarında kendi boylarının on katına kadar ses verdiğini unutma birde sendeki subwoofer tiplerinden takviye olarak bağlana biliyor bu hifi lere onuda eklersek seninkinin sesi bile duyulmaz sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: anildalga

bu setlerın hıcbırı z5500 un bassının ne gucune ne kalıtesıne yaklasabılır bence bass manya olarak soluorm ses kalitesini bılemem

bu yoruma gerçekten gülerim z5500'de müzik dinlediğini bass aldığını sanıyor arkadaş sony müzik setlerinin ses kalitesi ve gücü ile z5500 gibi alt sınıf bir sistemi karşılaştıracak kadar bu işten anlamıyorsunuz anlaşıldı size tavsiyem en yakın zamanda bir sony müzik seti dinlemeniz v-groove ve groove efeklerinide açmayı unutmayın bu dinleme işlemi bitince z5500 zaten size kalitesiz gelecektir z5500 gibi multimedia sistemler ile sony müzik setleri gibi hi-fi stereo sistemler tamamen ayrı sınıf sistemlerdir karşılaştırılması son derece yanlış amaçları farklı çünkü ama siz z5500'ün daha iyi olduğunu düşünüyorsanız 5.1 bir sony müzik seti dinleyin derim film performansındada müzik performansındada bassdada tizdede sesdede her konuda z5500'den kıyaslanmayacak kadar güçlü ve kalitelidirler.

saygılar...

• Eski dostları görmek çok güzel :D...BL@DE sebi örmek güzel :D...üstteki yoruma gelince z5500 daha iiidir dien arkadaş lütfen saçmalama ...karşılaştırcaksanda sony nin hangi modelini karşılaştırcaksın onu söle
  • quote:

Orjinalden alıntı: yorgunrap_17

Eski dostları görmek çok güzel :D...BL@DE sebi örmek güzel :D...üstteki yoruma gelince z5500 daha iiidir dien arkadaş lütfen saçmalama ...karşılaştırcaksanda sony nin hangi modelini karşılaştırcaksın onu söle

bende seni gördüğüme çok sevindim yorgunrap_17 kardeşim üstteki yoruma fazla takılma derim arkadaş kendi çapında takılıyor z5500 müzik performansında sonynin en kötü müzik setisinden daha kötüdür

saygılar...

• haklısın BL@DE azğı olan sallıyo valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: anildalga

bu setlerın hıcbırı z5500 un bassının ne gucune ne kalıtesıne yaklasabılır bence bass manya olarak soluorm ses kalitesini bılemem

@yorgunrap_17
    @BL@DE
    Eski dostlar bir de @venom800. Yıllarca bu topikte buluştuk. Arada bir hala bu topikte buluşalım.
    @anildalga bu arkadaş dalga geçiyor herhalde. Yada hayatında ses sistemi dinlememiş. 2 tane 25 cmlik super wooferli bir sony LBT'yi(midiyi) senin boğuk sesli, bir dvd playerla çalıştırdığında boğuk sesten başka bir şey vermeyen, iyi bir ses kartı ile sesi ancak bir şeye benzeyen z5500 ses bozuntunun mu bası mı sony midiye yaklaşabilecek? Hayatında kaç tane dinledinki bir sony midi? z5500 heryerde. Lütfen ya burası sony Midi-Miniciler topiği ayrıca burada da z5500 sahibi olup da sony midinin ne denli güçlü olduğu bilenler var. Önce bir pc hoparlörü ile böyle bir stereo sistemi karşılaştırmamayı öğren.

• Gercekten güzel sitemleri varmış sony nin.
    buda beni benim evdeki sistemim benim diyen sony e kafa tutar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vakay_26 -- 4 Ağustos 2008; 8:14:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

quote:

Orjinalden alıntı: yorgunrap_17

Eski dostları görmek çok güzel :D...BL@DE sebi örmek güzel :D...üstteki yoruma gelince z5500 daha iiidir dien arkadaş lütfen saçmalama ...karşılaştırcaksanda sony nin hangi modelini karşılaştırcaksın onu söle

bende seni gördüğüme çok sevindim yorgunrap_17 kardeşim üstteki yoruma fazla takılma derim arkadaş kendi çapında takılıyor z5500 müzik performansında sonynin en kötü müzik setisinden daha kötüdür

saygılar...

Aynen katılıyorum size.
    Asıl sorun ise SONY setlerden performans almayıp ta SONY setleri hakkında performans yorumu yapılıyor işte o büyük hata.
    SONY ile PIONEER veya PANASONIC karşılaştırılsa eywallah ama SONY ile Logitech kıyaslanması çok yanlış. Bu aynı PC oyunları ile PS3 kıyaslaması gibi bişey.

Bu arada şunu söylemek isterim 2 gün önce Mediamakt(reklam olmuyordur inşallah) mağazasını dolaştım. orada gördüğüm bi DVD sistem vardı DVD+Amfi COMBO ve 800W'lık 5.1 hoparlor seti.
    ama inanın bizim sistemlerin yanına gelemiyor. 600W'lık MHC-GNZ9D ona seste fark atıyor.
    markası da JBL'di sanırsam..

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.