Canlı Yayın
Apple yeni iPad’leri tanıtıyor - Türkçe Simultane Çeviri ile Canlı Yayın
Şimdi Ara

Sony Mobile'ın Xperia GX ve Xperia SX modelleri fiyatlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • htc nin apple nin kol böreği sattığı serbest piyasada sony de 920 dolarla artık börek piyasasında yer almak istemiş. çok görmemek lazım

  • bence cihaz çok hoş gx
  • 920 dolarcık hafıızzz....
  • Sony nin ataklarini bekliyorum yavas yavas telefon olarak da tercihim olabilir. Su 1 yil neler götürür neler getirir bekleyip görecegim.

  • beyler japon fiyatları küresel fiyatların neredeyse 2 katı

    550 dolardan fazlaya cıkmaz pahalı olan o japonya fiyatları ve orda elektronik nedense cok pahalı

  • Püf 13mp kamerası var ben ona takıldım direkt :D biz gittik xperia S aldık :/( sizce üzülmem gerekirmi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SensatiOX

    quote:

    Orijinalden alıntı: paradoksumsu Gençler fiyatlara takılmayın. Japonyada 1 ekmek bile yaklaşık 2 $. Ona göre oranlama yapılırsa batı fiyatları daha uygun olacaktır.
    Ekmek ile kıyaslarsanız yanılırsınız.Burada ekmek 600 kuruş iphone 2500-3000 TL ye kadar çıkıyor.Mesela bazı yerlerde gıda bazı yerlerde teknolojik cihazlar ucuzdur.Dubai de bu tür cihazlar çok ucuza satılıyor. Şuna emin olabilirsiniz en pahalı satılan ülke yine Türkiye olucak


    yurt dışı 1450den alınabiliyor garantilisi 1800tl den alınabiliyor 2500-3000 nedir arkadaşım senetle satış yapan firmaların fiyatlarını baz almak ne kadar mantıklı ? avrupanın alım gücüne göre fiyatlanır bizdeki vergi fiyatı biraz farkettirir ama kesinlikle 920usd gibi bir fiyat olmaz. bu işi yapıyorum diye bu kadar kendinden emin konuşuyorum yanlış anlaşılmasın.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Naruto45

    Püf 13mp kamerası var ben ona takıldım direkt :D biz gittik xperia S aldık :/( sizce üzülmem gerekirmi ?


    hemmen değiştir. o aradaki 1 mp çok büyük fark yaratıyormuş.

  • bu fiyatlar nokia ya yarayacak bunlar 920 dolarsa adam 41 mp kamera koyup 1500 dolardan aşağı satmaz biz de yine burdan yazarız. . . ama ben bu oyunu bozarım. . .

  • bu sony ıyıce mala bagladı ,

    eskı ceo yu ısten cıkartıp yerıne japon ceo koydular beyınsız herıf yıne aynı hatayı yapıyor ,pıyasaya gec cıkmak ve zaten 2 sezon oncesının teknolojısını cıcılı bıcılı sunmak...sığır oglu sığır ,su forumdan bır kullanıcının tavsıyesını dınlese malı goturecekler okuz herıfler...

    he bır de pil 1500 mah kı ıcler acısı , morfare adlı bır yetkılı satıcı xperıa s alana portatıf yedek pıl hedıye edıyor ,gıdın bakın sıtesıne ,

    Benim sinirimi bozan bir şey oldu ve bu sıcak gunlerde 3-4 defa tekrarladı bu ,telefonum sony neo

    telefonu sılıkon kılıfta kullanmaktayım,cebımde gun boyu tasınmakta, bazen (havalar cok sıcak malumunuz) telefon caldıgında ,cebımden cıkarır cıkarmaz cevaplamak uzere cevapla cıgısını kaydırmaya calısıyorum ancak dokunmatık calısmıyor.çagrıya cevap veremıyorum ,elımle ekranı sılıyorum (telefon calarken) nafile ,cagrı bıttıkten sonra ekran kılıdını acmak ıcın dokunuyorum acmıyor (ekran tepkı yemıyor)

    bu 3-4 defa basıma geldı ,serın kuru ortamda sorun yok ,bır arkadasım nemden kaynaklanabılecegını soyledı kendısının ıphone'u da oyle yapıyormus ara ara...

    sızlerın basına geldı mı gelıyor mu lutfen bırı cevaplasın tesekkur ederım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erci501

    Bu fiyatlar ile tutmaz bu cihaz

    :D dur senin icin se fabrikasini arayim bi abimiz kiziyo sunu bedava yapin herkes alsin diyelim millet iphone'ye 2000 2500 TL veriyo bumu etmeyecek bence fiyatini hak ediyor.. Tasarimi 10 numara.. Fiyatini her sekilde hak ediyor bana göre suan piyasanin en kral amiral gemisi..
  • bu fıyat ucuk kaçmış firmalrın ulke dısındakı vergı oranlarına bakmaları lazım artık

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

    quote:

    Orijinalden alıntı: Naruto45

    Püf 13mp kamerası var ben ona takıldım direkt :D biz gittik xperia S aldık :/( sizce üzülmem gerekirmi ?


    hemmen değiştir. o aradaki 1 mp çok büyük fark yaratıyormuş.


    Büyük fark yapmadığını biliyorum öylesine dedim yeni aldığım için.En önemlisi aksesuarları yok ne kadar en
    yeniside çıksa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 30 Temmuz 2012; 13:13:12 >
  • o sx'in üstündeki boşluk ne kadar büyük öyle. ekranı 3,7 yapacağına 4" yapsaydın ya sony. zaten tuşları da ekrana koymuşsun.

  • Sony bu işi 2 seneye kalmaz samsung tan devralır ve liderliğini perçinler demedi demeyin.Erickson ile yolları ayırması iyi oldu tasarım ve optimizasyon müthiş bataryaya laf edenlere şunu söyleyeyim bende samsung wave vardı 1500 mah batarya bir gün bile gitmiyordu hiç kullanmadığım halde yeni aldığımj sony xperia p 1300 mah lık bataryasıyla günde en az 3 saat internet 1 saat asphalt nfs shift gibi oyunlar ve hd 2 adet film ile test ettimgünün sonunda batarya yüzde 20 yi gösteriyordu samsungun 2000 mah lık bataryasının bu kadar gitme ihtimali inanıyorumki mümkün değil.

  • İsterseniz baltalayın adreno 3xx gpu koyacak diyen arkadaşlar.adreno 3xx konsol ayarında bir gpu elinizdeki güç kaynağı ise maksimum 2.100mAH(SII) fiaytlara gelmedim bile .Sony cidden düşük donanımlı cihazları yüksek fiyattan satıyor bkz neo ray ve aynı donanıma sahip(ekran hariç) başka bir cihazını yarı fiyatına da satıyordu ama ne oldu neo v modeli çok tuttu.Fiyat konusunda hatası çok xperia arc ile galaxy w aynı işlemci ye sahipti 400 lira fiyat farkı vardı.

    -----özet
    Şaka gibi pil--şimdi dersinizki 8 hücreli dizüstü pili mi koysun koysun şarj 1 gün gitmiyor ki

    Şaka gibi fiyat --- Ülkemizde bu telefonu anca benim gibi sony fanboy ları alır EVET FANBOYUM

    Keşke aynı donanımda olmasaydı iki cihaz da GX e biraz daha gpu lazım o çözünürlükte oyun oynarken tökezleyebilir.(linaro+chainfire ile süre uzatılabilir)

    ARTIK NOLUR ADAM GİBİ PİL SAĞLAYIN MOBİL PLATFORMA 1 GÜN GİTMEYEN CİHAZLAR VAR.
    SIRF PİL SÜRESİ NEDENİYLE NOKİA X1 KULLANIYORUM AĞIR KULLANIMDA MÜZİK HEP AÇIK GECEGÜNDÜZ TAM 1 GÜN GİDİYOR.





  • 2 gün sonra buna da update'i keseler. Biz de gelir yine konunun altına yazar yazar sinirleniriz. Sony update konusunda kendini affettirene kadar pazar payı almayı falan beklemesin. Böyle yaparsa zor!!!

  • Zor satar, birinin SIII, One X yerine bunu alması için bol paralı ve bu tasarımı çok beğenmiş olması gerekir.

  • Xperia Sx çok hoşuma gidiyor. Avrupaya da çıksa keşke.

  • IPhone un tirnagi bile olamayan bir cihaz alanlar alsın dunyanın en mükemmel telefonu olan iPhone U kullanmak da bize kalır

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.