Şimdi Ara

Sony mi Samsung mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi iki telefon arasında kaldım Samsung ace/ace2 ve Sony ericssion xperia mini 600tl civarı bütçem var kullanan arkadaşlar yardım ederlerse yada bunlardan daha iyi bir model önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 200 tl daha çıkabilirseniz xperia l var fp canavarı paralel ithalat olarak alınabilir yoksa lg optimus l7

• 600 liraya bence Lumia 520. Ama Android olsun diyorsanız Ace 2.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ace 2.
  • ace 5830 da olur 600 tl :D ye
  • Önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar

• Ericsson dönemi telefonlardan uzak durun, o saydığınız telefonların da hepsinden uzak durun :) 600tl ye şu anda en iyi telefon Lumia 520 dir, işlemcisi o saydığınız telefonlardan 2-3 kat daha hızlıdır tam bir f/p canavarı, 150tl daha çıkabilirseniz Lumia 620 alabilirsiniz, 250tl daha çıkabilirseniz Xperia L alabilirsiniz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arcelik mi Samsung mu ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 600 e xperıa mıro ama bıraz daha butceyı zorlayabılırsen kesınlıkle xperıa L ıkısının arası dersen xperıa J onerırım.Lumıa 620 guzel bır model ancak wındows telefonlar bence tercıh edılmemelı androıdtekı zengınlık suan ıcın wındows markette hıc yok.

• 600ün üstüne 150 koysam 750, 750'nin üstüne 150 koysak 900. 900e de iphone 4 alırım yanlış anlamayın aman :) telefonu sevgilim alcak kendisine ben alıyo olsam kesinlikle tercihimi iphone den yana kullanırım çünkü 3 yıldır kullanıyorum android'ten bence fazlası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustForYouu -- 13 Haziran 2013; 15:12:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

600 e xperıa mıro ama bıraz daha butceyı zorlayabılırsen kesınlıkle xperıa L ıkısının arası dersen xperıa J onerırım.Lumıa 620 guzel bır model ancak wındows telefonlar bence tercıh edılmemelı androıdtekı zengınlık suan ıcın wındows markette hıc yok.

Xperia J de qwerty klavye var mı ? Fiyat aralığı ne kadar bilgin var mı ?

• xperia j den uzak durun, çok eski Cortex-A5 tabanlı Snapdragon S1 işlemcisi Adreno 200 grafik birimi var berbat ötesi aman diyim bulaşmayın kan kusturur aynı fiyat aralığında 10 kat daha hızlı telefonlar var Lumia 520 gibi, Xperia L gibi, sakın böyle bir hata yapmayın
  • Bende ilk başlarda Nokia lumia düşündüm bi arkadaşım sağlam değil dedi vazgeçtim. Telefonun hızı pek önemli değil benim gibi İnternet'e giren yada oyun oynayan biri değil telefon şık ve biraz sağlam olsun yeterli bu yüzden bu fiyat aralığında bakıyoruz yoksa telefon 600 lira olsun full+full olsun demiyorum hakaret eder gibi olur

• İkinci el ya da garantisiz s3 mini de olabilir. Ben 570 liraya NFC'li s3 mini aldım. Ama bozulursa elimde patlayacak orası ayrı mesele.
  • usta işlemci her daim önemlidir illa oyunlarda internette değil, işlemcin iyi olmazsa hele bi de Android kullanıyosan arayüzün kasar kusar boğma yapar çıldırtır adamı o fiyat aralığında Androidden uzak dur :) illa kasası falan sağlam olsun diyorsan Sony alacaksın, Xperia L şu anda 850tl en iyi f/p telefonlardan biridir şıktır sağlamdır yenidir onu öneririm Xperia L den daha düşük donanımlı başka Android telefon önermem, ama 600tl civarı dersen o fiyatta kesinlikle Lumia 520 veya 620 al derim :)
  • Senin ki paranla rezil olmak gibi bişey dostum ama tabi düşünce farkı. İkinci el e pek güvenim kalmadı piyasada temiz cihaz var ama bi o kadar da sorunlu cihaz var o yüzden sıfır bakıyoruz

• Dostum bu işlemci konusunda seninle hem fikiriz ama arada 250 lira fark var para pek önemli değil ama o ekstra özellikleri kullanmıyacağın halde neden alasın ki alacağımız telefonda whatsapp facebook kamera kullanılcak bunları yaparkende kasarsa 600 liralık telefon at gitsin derim :) Android yada Windows işletim sistemli telefon hiç kullanmadım bu yüzden pek bilgim yok İos u sor a'dan z'ye bilirim bu yüzden kafanı ağrıtıyorum

• Dostum Sony xperia miro yu tavsiye eder misin 800 Mhz işlemci 512 ram fiyatı da düşmüş 600 e yorumlara baktım olumsuz yorum pek görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burakzlkr

Dostum Sony xperia miro yu tavsiye eder misin 800 Mhz işlemci 512 ram fiyatı da düşmüş 600 e yorumlara baktım olumsuz yorum pek görmedim.

usta uzak dur aman diyim Galaxy Ace ile aynı işlemcisi, Xperia Miro, Xperia J, Ace bunlar çok eski Snapdragon S1 işlemcileri kullanır kan kusturur valla adama. Ace2, Xperia Sola, Lumia 520 fiyatta en iyi telefonlardır içlerinde en iyisi Lumia 520. Bende Sola var 1 yıldır kullanıyorum, GB sürümü ile çok iyi bir telefon, alırsan ICS e güncelleyim deme sakın
  • Xperia L alın. Sony daha kaliteli.
  • Lumia yı Windows işletim sistemli olduğu için seçmiyorum geriye tek seçenek ace 2 kalıyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.