Şimdi Ara

SONY MDR-NC22 KULAKLIK Nasıldır??? 190 YTL yerine 48 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
18.655
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, yüksek kalite ses meraklısıyım .
    Öylesine dolaşırken bugün bu kulaklığın 190 YTL den 48 ytl ye satıldığını görünce alışveriş damarım kabardı.
    Çok merak ediyorum ama alıp da pişman olmakda istemiyorum.
    Sony in bu modeli hakkında hiçbir bilgim yok ama değişik özelliklere sahip ,
    bu fiyata alınırmı , kullanan veya özellikleri hakkında bilgisi olan varmı ?
    bu fiyata şunu al dediğiniz bir model olurmu ?

http://www.sicakfirsat.com/sony-mdr-nc22-kulaklik-sok-fiyat/

http://www.tio.com.tr/Sony-Mdr-nc22-Kulak-Ici-Kulaklik/UrunDetay.aspx?id=273774

• Hocam fiyatına bakarak şunu söyleyebilirim, o fiyata kesinlikle çok memnun olacağın bir kulaklıktır. Performans açısından daha iyi kulaklıklar var, ama fiyat çok çok iyi....
    TÜRKİYE TÜRK'LERİNDİR
  • bu kulakllığı uzun süredir bekliodum hemen aldım teşekkürler..
    fiyat performans 10 numara olmuş....
    Amazonda bile 78 USD , çakma filanmı acaba anlamadım gitti ?
    Yine de 48 YTLye çok yanmam gibi , aldım alacam bakalım biraz daha yorum araştırayımda .

http://www.amazon.com/Sony-Mdrnc22-Noise-Canceling-Headphone/dp/B000MPNUE6/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1221393268&sr=8-1

• quote:

Orjinalden alıntı: Cj

bu kulakllığı uzun süredir bekliodum hemen aldım teşekkürler..
    fiyat performans 10 numara olmuş....

F/p olarak aşmış bir ürün gerçekten . 4 te 1 fiyatına geliyor nerdeyse .
    Fiyat yanlış değilse veya stok sınırlı değilse 1-2 yorum daha gelsin bende alıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzzy

Evet fiyatına göre değerlendirince kaçmaz gibi geliyor .
    Empedans yüksek olunca ne gibi bir hissedilir etki oluyor acaba ?
    Amazonda bile 78 USD , çakma filanmı acaba anlamadım gitti ?
    Yine de 48 YTLye çok yanmam gibi , aldım alacam bakalım biraz daha yorum araştırayımda .

http://www.amazon.com/Sony-Mdrnc22-Noise-Canceling-Headphone/dp/B000MPNUE6/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1221393268&sr=8-1

kullandığın playerin özelliğine bağlı ben trekstor vibez kullanıyorum 32 ohm dan düşük kulaklıklarda hissedilir bir fark oluşuyor zaten açıklamasında 32 ohm dan düşük kulaklıklar ile kullanmayınız yazıyor ama senin kullandığın aygıtlarda öyle bir özellik yoksa sorun yaşamassın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sony md (takoz ama hala ses süper )
    ve rain marka bir mp3 çalarla kullanacağım . 32 ohm gibi bir kısıtlama olduğunu sanmıyorum onlarda.
  • Bende cuma günü siparişini verdim bu kulaklığın.Geçen sene de philipsin ses yalıtımlı kulaklığını almıştım.Aparatı kocaman.Kullanışlılığı pek yok bu tip ürünlerin.O zaman aldığımda da 100 ytl gibiydi fiyatı.Bi fırsat sitesi 30 dan vermişti sanırım.Sadece fiyatını görüp gaza gelip aldım :) Kullanmıyorum öylece paketinde duruyor :) Fazla bişey beklemiorum bu kulaklıktan da.Ayrıca haftasonuna özel cowon da da indirim var hb de.Onunla birlikte sipariş verdim.Bakalım Cowon la uyuşacak mı :) Cowon'un linki ;

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49113&SKU=BD49113-2GB

• baylar ben niyeti bozdum cowon la sony kulaklığı beraber mi alsam acaba ?
  • Cowon bu fiyata kaçmaz.Kulaklıkta fiyat olarak süper duruyor.Ben geçen sene mavideki kampanyadan 370 e kaçırdım diye dövünüyordum :) O zaman alsaymışım şidi daha kötü dövünecekmişim demek ki

Orjinalden alıntı: ozzzy

baylar ben niyeti bozdum cowon la sony kulaklığı beraber mi alsam acaba ?

ihtiyacın varsa al arkadaşım iki ürünün fiyatıda kaliteside mükemmel sonuçta sen kullanıcaksın bu ürünleri başkasının fikri seni enterese etmemeli
  • ankaradan almak isteyen arkadaşlar varsa ve kredi kartını kullanmak istemiyorsanız ben hepsiburadadan kendime alıcam havale fiyatı olan 45 liraya kargo ücretinide ben karşılayarak sizin içinde sipariş verebilirim
  • doğruda aklımda böyle birşey satın almak yokken tesadüf eseri kampanyaların gazıyla ciddi şekilde satın almayı düşünmeye başladığım ve daha önce tanımadığım aletler olunca fikir danışma ihtiyacı duyuyor insan .
    sepete attım 1 saate işlem tamam gibi
  •  SONY MDR-NC22 KULAKLIK Nasıldır??? 190 YTL yerine 48 YTL

Beyaz olanı da çok şık duruyor.Sadece gümüş-siyah mı vardır ki hb de ? Renk belirtilmemiş ama moru da var bu kulaklığın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aries_ -- 15 Eylül 2008; 23:02:53 >

Orjinalden alıntı: yastik

Jakı 3.5 mm mi 1.35 mm mi bunun sürücü ne ki?

Sürücü kulaklık içindeki ses veren kısım, 13.5 mm de onun çapı, jack ile alakası yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elisa38 -- 14 Eylül 2008; 16:26:47 >
  • arkadaşlar benim elime geçen gün ulaştı kulaklıklar bölümünde yorumumu yaptım isterseniz bir göz atın öneririm herkeze

Motorola roKr E8 / HTC Wildfire

• sürücü(driver) ses veren ünitenin boyutudur... jakla ilgisi yoktur... ayrıca 1.35mm sürücü de abuk bir değerdir, o kadar küçük sürücü olmaz yani... 13.5 yazmakta sitede ki bu kulak içi bir kulaklık için güzel bir değer...

bu arada bu ürünün bir noise cancelling kulaklık olduğunu unutmayın... ayrıca noise cancel teknolojisinden de mucizeler beklemeyin... cancel frekans aralığı ve kulaklığın normalde verdiği frekans aralığı önemli değerlerdir, hepsi burada da yazmaması kötü... uçakla yolculuk edenlere tavsiye ederim, bu aletlerin üretim amacı budur :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.