Şimdi Ara

SONY L4000 İNCELEME VE KULLANICI YORUMLARI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
1
Favori
26.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sADECE (SS) İnan Bana Bende Canlı görüceksin ..117 ekran Full hd ye bakmıyorum nede olsa( M87BD) Eski bi panel <<<<<<<<<__________

''NEUVİEW'' CORE AVC<Decoder İle<<Mükemmel Bi HTCP Uymu + Panelin Ayarları..PC İle Tam Uyumlu...

Çektiğim Bu Örn:DİREK L4000<Alınma Sknynet_06

Bu arada Etiketlerde gitmiş ben Çıkarmıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

Bu sADECE (SS) İnan Bana Bende Canlı görüceksin ..117 ekran Full hd ye bakmıyorum nede olsa( M87BD) Eski bi panel <<<<<<<<<__________

''NEUVİEW'' CORE AVC<Decoder İle<<Mükemmel Bi HTCP Uymu + Panelin Ayarları..PC İle Tam Uyumlu...

etiketleri 2. gün çıkarttım ben

bu arada kolay yoldan 720p vizyon film indirebileceğim bildiğin sağlam adresler varmı_?

• quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

quote:

Bu sADECE (SS) İnan Bana Bende Canlı görüceksin ..117 ekran Full hd ye bakmıyorum nede olsa( M87BD) Eski bi panel <<<<<<<<<__________

etiketleri 2. gün çıkarttım ben

bu arada kolay yoldan 720p vizyon film indirebileceğim bildiğin sağlam adresler varmı_?

Ne demek Hemen verelim ya Abime Bak<<<<<

Pm Alımım Kapalı abi senin msn kullanıyosan + hemen görüşelim..sana site ve üyelik vericem OK<<<<

• Arkadaşlar resimler süper..Artık bu topic L4000 kullanıcılarının oldu...Şu uydunun bağlantılarını bir yapabilsem yapıştırcam sd fotoları buraya Gogomez o kanlı elmas filminin süper görüntüsü var..Sanki 1080p ye fazlada gerek yok diye düşünüyorum...Oynatması dert, saklaması dert, bulması dert...Senin film "esir" 720p daha ne olsun....
  • Schu

Dün Bu Konuda<Baya Bi Konuştuk Biliyosun (OZAY) Da bizlendi<<
    Şimdi Panel (HD HAZIR)BU Durumda 720p BD/Ler (ESİR) Grubu Gibi Kaliteli Yakışır Dimi+Bu verdiğim (SS) Hiç bişey Yani Canlı görmek Var bide + Sana Demiyorum Çünkü Aynı Platformları Kullanıyoruz<<< Biliyosun...İnan Bana Hergün Bi Filim Artıyo Daha iyisini daha ..senelere Bırakıyorum
  • Neuview Media Player 6.0.8 player + K-lite mega codec pack 4.5.3.0 ile bütün 720P videolarımı ,
    tam verimle problemsiz şekilde hiç takılmadan bozulmadan çok temiz şekilde izleyebiliyorum!

KDL 32L 4000 Sony Bravia

SONY L4000  İNCELEME VE KULLANICI YORUMLARI

ayrıca sistem kullanımıda aşağıdaki gibidir

sağolsun GOGOMEZ arkadaşım çok yardımcı oldu bana bu konuda . Neuview Media Player tüm HD videoalarda çok iyi performans veriyor

]fakat, bu Neuview Media Player ile DVD filmlerimi açamıyorum !!! bunun için ne yapmak gerekiyor beyler_?
    buna hala çözüm bulamadım ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 18 Mart 2009; 1:28:38 >

• 32L4000+SEOUL HIRMCO X3+HDMI_HDMI kablo ile çektiğim fotolar...Yalnız şanssızlığım boş kaldığım saatte doğru dürüst kaliteli bir yayın bulamadım...

Not: Fotoların hepsi yayın akışı içinde çekilmiştir.

• schu-mi dostum resimler güzel gözüküyor Bende babam için bu hiremco dan düşünüyordum Sanırım memnunsundur
  • quote:

Orjinalden alıntı: schu-mi

32L4000+SEOUL HIRMCO X3+HDMI_HDMI kablo ile çektiğim fotolar...Yalnız şanssızlığım boş kaldığım saatte doğru dürüst kaliteli bir yayın bulamadım...

Kardeşim s en naptın yaaaaaa..SD Yayınlar olan üstü Vallaha Şu aletten banada al parasını yollım sana Ciddiyim Gerçkten çok güzel ..ayarların nasıl şekilde onuda bi öğrenelim kaçısın yok benden

• quote:

quote:

32L4000+SEOUL HIRMCO X3+HDMI_HDMI kablo ile çektiğim fotolar...Yalnız şanssızlığım boş kaldığım saatte doğru dürüst kaliteli bir yayın bulamadım...

Kardeşim s en naptın yaaaaaa..SD Yayınlar olan üstü Vallaha Şu aletten banada al parasını yollım sana Ciddiyim Gerçkten çok güzel ..ayarların nasıl şekilde onuda bi öğrenelim kaçısın yok benden

evet,

GOGOMEZ' İN dediği gibi SD yayınlarınızın kalitesi dehşet diyebilirim

• SkYNeT-06

Abi Ben Ne diyorum Biliyomusun ?. Kağıt Üzerine Fiyasko Olan Ve Daha Fazla Para Verip CCFL/Panellere...Şu Kaliteyi Alamadıktan sonra B ana (L) 4000 Artıyoda Yetiyo Derim...

+ NTV Deki Yayının Kalitesi Oldukça Mütevazı Ve Hoş+Bu sadece (SS) Bir de Canlı Görmek Var Tabiki Bu OLayı
    HD-SMART Bizimkilere Verip +HDMI Çıkışlı Uydu alıcı Farz Oldu Bana <<<<<<<<OK
  • Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler...İnanın normal görüntü bundan iyi..Yalnız şunu söyliyim bugün hotbird uydusundan alman rtl kanalını açtım görüntü daha süperdi..İzlemlerim eğerki yayın kaliteli ise recever sonuna kadar görüntüyü iişliyor, Mesela ntv, ntvspor, atv gibi kanallarda stüdyo çekimleri muhteşem..Ama eğer kanaldaki görüntü kalitesi iyi değilse uydu veya tv nin yapacağı birşey yok..Cihazı mavibilgisayardan aldım 178tl ye...Sanırım sd yayınları izlemek için en mantıklı seçim bu.. hdmi çıkış var. Kayıt özelliği var. Tamamen yurdum mühendislerinin projesi daha ne olsun..Alacak arkadaşlara tavsiye ederim.. Gogomez sanada ayarlayalım bir tane
    Skaynet dostum bu sefer fotoları beğendin sanırım

• quote:

Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler...İnanın normal görüntü bundan iyi..Yalnız şunu söyliyim bugün hotbird uydusundan alman rtl kanalını açtım görüntü daha süperdi..İzlemlerim eğerki yayın kaliteli ise recever sonuna kadar görüntüyü iişliyor, Mesela ntv, ntvspor, atv gibi kanallarda stüdyo çekimleri muhteşem..Ama eğer kanaldaki görüntü kalitesi iyi değilse uydu veya tv nin yapacağı birşey yok..Cihazı mavibilgisayardan aldım 178tl ye...Sanırım sd yayınları izlemek için en mantıklı seçim bu.. hdmi çıkış var. Kayıt özelliği var. Tamamen yurdum mühendislerinin projesi daha ne olsun..Alacak arkadaşlara tavsiye ederim.. Gogomez sanada ayarlayalım bir tane
    Skaynet dostum bu sefer fotoları beğendin sanırım

178 ytl Dimi Tmm Hüseyincim Ben sana Para Çıkartıcam sende bana güzellik edip alırsın artık:D Kardeşim msn de Görüşelim gerçekten (Güzel) Bide (HD) OLsa Tadından Yenmez Biliyomusun Onalrıda PC,Bağlantısı İle 1.1 Pm Olayında (NEuview) İle Haddince Yetiyo +Uydu alıcı İşinide Özelden Hallderiz Kardeşim Görüntüler Bi Harika (SD) İçin gerçekten Hoşş

• Tamam kardeş hallederiz..Yalnız yoksun msn'de..Birde ben haftasonu indirimileri oluyor mavi'de öyle aldım şimdi baktım 196tl. yazmışlar, acele edip kazık yemeyelim. Ben indirimi takip ederim senin için
  • quote:

Tamam kardeş hallederiz..Yalnız yoksun msn'de..Birde ben haftasonu indirimileri oluyor mavi'de öyle aldım şimdi baktım 196tl. yazmışlar, acele edip kazık yemeyelim. Ben indirimi takip ederim senin için

Kardeşim maçtayım bi bitsin Şu gs maçı msn de olucam oki beklemede oll
  • quote:

SkYNeT-06

Abi Ben Ne diyorum Biliyomusun ?. Kağıt Üzerine Fiyasko Olan Ve Daha Fazla Para Verip CCFL/Panellere...Şu Kaliteyi Alamadıktan sonra B ana (L) 4000 Artıyoda Yetiyo Derim...

+ NTV Deki Yayının Kalitesi Oldukça Mütevazı Ve Hoş+Bu sadece (SS) Bir de Canlı Görmek Var Tabiki Bu OLayı
    HD-SMART Bizimkilere Verip +HDMI Çıkışlı Uydu alıcı Farz Oldu Bana <<<<<<<<OK

aynen

bende HDMI Çıkışlı Uydu alıcı almayı düşünüyordum inan
    ama bu aralar zor bütçe olarak çok açıldım ! anca yıl sonu almayı düşünüyorum

bu arada: Neuwiev player ile hala DVD lerimi oynatamıyorum ilginç!

• Bu TV den yorumlarınız üzerine dün aldım. Elimde birde LG nin 32" tv si var. Açıkçası LG ye göre görüntüde bir üstünlük göremedim. HD yayına bağladım. Sorunsuz.
    Özet olarak ortalama bir TV ve abartılacak bir tarafı yok. Bunun bir üst modeli olan S serisi sanırım Sony kalitesini biraz daha belirgin bir şekilde yansıtıyor.
  • Zaten abartan yok Abartılacak olan fiyatına göre performansı Çok büyük beklentilere zaten 1700 tl fiyat olmaz
  • Bi Dakka Şimdi Olaya şÖLE Bakalım ___CCFL/Paneller Ömrünü Bırakıp (LED) Lere Geçmişken Ve Kendi Boyutuna Göre Bi Panel seçersen..Tabiki F/P Göre İyi Bi Panel seçicez (L) Seriside Buna Tabiri Bi cihaz (HIGH-END) Olmayabilir Hepimiz Biliyoruz..Ama Nizamı Şekilde Kendini Belli ettiriyo Ben eksi Tarafını Göremedim F/P Göre...CCFL/Arka Aydınlatma Diğer Marka Ve Modelelre Göre Daha İyi Ha..Diğer seriler Kötümü Asla aMA bUDA (SONY)_____

Önemli Olan F/P Cİhaz Almak Ve Ölü Yatırım Yapmamak Onun İçin (L) Halen Favori_______________________________
  • quote:

Orjinalden alıntı: boylum

Bu TV den yorumlarınız üzerine dün aldım. Elimde birde LG nin 32" tv si var. Açıkçası LG ye göre görüntüde bir üstünlük göremedim. HD yayına bağladım. Sorunsuz.
    Özet olarak ortalama bir TV ve abartılacak bir tarafı yok. Bunun bir üst modeli olan S serisi sanırım Sony kalitesini biraz daha belirgin bir şekilde yansıtıyor.

Dostum zaten bu panel sony lcd'lerin en ucuzu..Bizim baştan beri belirttiğimiz gibi f/p ürünü...Ama şunu söyliyim küçük ayarlarla daha fazla keyif alacağından eminim..Eğer mevcut ayarlarını paylaşırsan kıyaslama yapabiliriz..Mesela en basiti ben, ekran formatı (kumandanın en üst orta tuşu) ayarlarına bakmıyordum hep "full" de duruyordu.."Normal" yapınca pixeller tam oturdu, pc kullanımda...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.