Şimdi Ara

Sony Kişisel 3D HMZ-T2 -- ÇIKTI -- (2.249,00 TL) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
8
Favori
23.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Salvatuon

quote:

Orijinalden alıntı: NightSLayer

beyler bende 1.50 miyop var ben bunu aldım diyelim nasıl oynuycam gözlüksüz?

Gözlüğü çıkarıp lens takıcan artık hocam

bende 2.22 miyop var

ama şöle bişey var bunda uzağa bakmıyosun yakına bakıyosun

o yüzden etkilemez
  • 1.5 milyar olursa alınır abatı deil

ama tutup

yok

2.999 gibi saçma rakamlar olursa

2.399 gibi

kimse almaz

yurt dışından getittiririm
    yada yakın bi ab ülkesine geçer ordan alırım
  • Performansı iyi olursa bu alet tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.@.N

Performansı iyi olursa bu alet tutar.

oled lcd var içinde performansından şüphem yok

bunda bi dead space oynasak

düşünemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülkif gonzo -- 23 Kasım 2011; 21:51:51 >
  • Bunun ikinci-üçüncü versiyonu falan çıkar o ara bu biz de alınıcak fiyata gelir bakarız.
  • guzel urun ama cok pahali rakibi cikarsa rekabetten duser diye dusunuyorum.
    samsung 1 seneye cikarir bence
  • Tam benlik birsey bu ya :) uzan yataga al eline gamepadi oyna
  • Buna benzer gözlükler uzun zamandır piyasada vardı zaten. Bunun onlardan ne farkı olacak bilmiyorum ama en kısa zamanda denemek istiyorum.
  • valla harika bişeymiş bu 3d tv almak yerine bunu almak bence kişisel kullanım için daha iyi al gözlüğünü git istediğin yerde aç filmini izle,oyununu oyna ayrıca içerisindeki teknoloji normal 3d tvlerden daha kaliteli,tepkime süresi nerdeyse yok ekran büyüklüğü sinema perdesi kadar ayrıca 5.1 ses olayıda var daha ne olsun,şöyle bir hesap yaparsak 60'' bir 3D tv artı iyi bir ses sistemi kaça patlar ben söyleyeyim 20.000 tl ama bu cihaz en fazla 1500 tl yi geçmez,çok yakında sony kampanya ile satmaya başlar

900 tl ye ses sistemi alacaktım fakat bunu almaya karar verdim çıksın dediğim fiyatlarda olursa direk bunu yapıştırcam

• Türkiye çıkış tarihi ile ilgili bir bilgi var mı?
  • Bu fiyata bi tane 3D tv alırım.Yanında 7 tane gözlük veriyolar.Sülalecek izlerim.
  • Süper bi cihaz fakat buraya gelirse fiyatlar uçuk olur o kesin.En mantıklısı yurtdışından getirtmek.
  • güzel alet. bende kendi odama tv almayı düşünüyordum. benim durumumda olanlar için ideal bir cihaz . aklıma düştü alet.
  • Şimdi ben kendi odama tv almayı düşünüyordum.

Onun yerine bunu alsam olur yani değil mı ..

3D tv. gibi bir şey bu o zaman .. Bunu alınca tv ye gerek yok değil mı? Ps3 e bağlasam 3D tv gibi olacak ..

O zaman yazın tv alacaktım , bende bunu alırım .. Umarım 1400 TL yi falan aşmaz ..

Mutlu oldum lan şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: |SkY..|

Şimdi ben kendi odama tv almayı düşünüyordum.

3D tv. gibi bir şey bu o zaman .. Bunu alınca tv ye gerek yok değil mı? Ps3 e bağlasam 3D tv gibi olacak ..

O zaman yazın tv alacaktım , bende bunu alırım .. Umarım 1400 TL yi falan aşmaz ..

Mutlu oldum lan şimdi

Aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Bu fiyata bi tane 3D tv alırım.Yanında 7 tane gözlük veriyolar.Sülalecek izlerim.

Ama o yanında yedi tane gözlük verilen TV'nin 3D performansı hiç de iyi değil. En azından verdikleri 7 gözlükle. LG'nin TV'sinden bahsettiği farzederek yazıyorum bunu tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |SkY..|

Şimdi ben kendi odama tv almayı düşünüyordum.

Mutlu oldum lan şimdi

Tek başına oyun oynamayı seviyorsan bu aleti almanda sakınca yok ama tanıdıklarla falan yan yana oyun oynamak için işe yaramaz. Tek sıkıntısı bu. Yani TV alınacaksa TV alınmalı, bu alet de yalnız zamanlar için yedekte bulundurulmalı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

Bırakın gözlüğü adamın uzandığı koltuk şahane birşey. Benim tez zamanda bu koltuktan almam lazım.

Varmı bu koltuğun markayı modeli bilen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 4 Aralık 2011; 15:02:08 >

• şunda bir korku oyunu onadığınızı düşünsenize offf

dünyadaki hiç bir şey size bu zevki veremez
  • ya arkadaşlar birde şöle düşünün makinayı yanımızda istediğimiz yere götürürüz. at slimi çantaya yanınada gözlüğü koy heryere götür. düşünme gittiğim yerde acaba tv varmı diye.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.