|
geçmiş olsun neden kaynaklandığı ile ilgili birşey dedimi acaba yada parça ömründen ötürümü acaba , bu rada onvo marka 75 inç tv almış arkadaşım baya büyük geldi 55 den sonra tv bozulursa açıkcası ne yaparım karar vermedim hala |
Yaptırdık ama goruntu tekrar bozuldu sadece servıs ucretı 400 tl verdık cok az parazıtlı ızlenıyor ama moral bozuyor medımarttan gece ındırımı ıle vestel aldık 65 ınch uyhun fıyata , panellerı tamır olmuyormus paneller komple degısıyormus o da cok malıyetlı 8-10 bin gibi bizde vargectık tv den sanırım hurda fıyatına satacagız.. |
|
Hadi ya yazık olmuş çok güzel bir tv 8 yıldır kullanıyorum inş bozulmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar aynı sorunu yaşayan olur diye yazıyorum. Eskişehir’de servis dahil 2-3 kişi sorunu çözemedi. İnternetten yaptığımız araştırma ile İstanbul da NUKS LED’i buldum. Anakartı söküp gönderdik 1 gün sonra tamir edilmiş şekilde geri geldi. Şuan sorunsuz kullanıyoruz. Anakartın üzerinde bir parça değişmesi gerekiyor. Hem fiyatı uygun hem de esnaflığı 10 numara. Problem yaşarsanız iletişime geçmenizi öneririm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende de aynı şey oldu tv+ yüzünden 2 3 gündür tv tv+ uygulaması çakıldığı için reset atıyodum en sonunda loopa girdi. Bu dediğiniz nuks ledi arattım bahçelievler kocasinan da çıkıyor doğru mıdır, sizde numarası var mı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaan77 -- 20 Eylül 2025; 16:17:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende de KDL50W805C modeli var. Ekran gidiyor, ses var görüntü yok. Panel değişmesi gerekiyor dediler. 10-13 bin arası ücret çıkıyor hem de muadil parça. Orijinal paneli nereden temin edebilirim ? Var mı bilgisi olan ? |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Numarası yok İstanbul da bir yerdi googledan aratın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |