Şimdi Ara

Sony KDL-55W805C (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
29
Favori
67.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emekkk

quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

beyler sony 50 inç ile 55 inç arasında kaldım. full hd tv için hangi boyutları onerir siniz?

4 metreden 55 ekran 807c

Sony KDL-55W805C

4 metreden 55 bile küçük geliyor artık şahsıma ya 65 yada 7 panel alıcaksın tabi panel almamış olanlar için

• Fiyat güzel almak isteyenler 55w805 vatanda saat 6 kadar 2599 lira bu fiyata hiç inmemişti ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3299 TL olmuş yine. Kaçtı güzelim fırsat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

3299 TL olmuş yine. Kaçtı güzelim fırsat..

Walla üzüldüm keşke dün okuyabilseydim bu konuyu. Ben de bu tv'yi almaya karar verdim. Çok iyi fırsatmış :(
  • Servis bir apk kurmuştu kanal ayarlama sıralama taşıma için neydi bilen var mı?Tvde kanal sıralamasını nasıl yapıyorsunuz pcden yapmak için program var mı?Birde tvnin son güncelleme dosyasını nereden indiriyoruz?Yardımcı olabilir misiniz?
  • www.vatanbilgisayar.com
    Sony KD-55W805C full hd 3d led tv fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, KDL55W805C android tv en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen satın al.
    http://www.vatanbilgisayar.com/sony-kdl-55w805c-139cm-fhd-3d-bravia-android-led-tvhd-dahili-uydu-alici.html

Vatan bilgisayarda 2429 TL şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: THE_MAX_BJK

Merhaba arkadaşlar tvnin gerçek panel kaç hz?

aynı soruyu bende merak ediyorum açıkçası.o kadar tv inceledim mağazalarda,test videoları yüklü olan usb belleğim ile gittim.ne lg ne samsung modelleri ne de philips tatmin etmedi maalesef.motion özelliğini açmamıza rağmen tv lerin hep titreme oluştu videolarda.

şu anda 55ku7350 samsung kullanıyorum,gerçekten hepsinden daha başarılı.

43" bi tv daha alcam,gerçek 100hz ne önerirsiniz bana?uhd değil de fhd dahi alabilirim sanırım,çunku uhd ler tatmin etmedi beni

bu tv beni memnun edermi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacko_aj_s -- 20 Kasım 2016; 13:58:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacko_aj_s

quote:

Orijinalden alıntı: THE_MAX_BJK

Merhaba arkadaşlar tvnin gerçek panel kaç hz?

aynı soruyu bende merak ediyorum açıkçası.o kadar tv inceledim mağazalarda,test videoları yüklü olan usb belleğim ile gittim.ne lg ne samsung modelleri ne de philips tatmin etmedi maalesef.motion özelliğini açmamıza rağmen tv lerin hep titreme oluştu videolarda.

şu anda 55ku7350 samsung kullanıyorum,gerçekten hepsinden daha başarılı.

43" bi tv daha alcam,gerçek 100hz ne önerirsiniz bana?uhd değil de fhd dahi alabilirim sanırım,çunku uhd ler tatmin etmedi beni

bu tv beni memnun edermi sizce?

arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı?

• Merhaba

Bu televizyonda kanal geçişlerinin yavaş olması dışında başka şikayeti olan var mı??Almayı düşünüyorum 2600 tl civarı bula bilirsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Servis bir apk kurmuştu kanal ayarlama sıralama taşıma için neydi bilen var mı?Tvde kanal sıralamasını nasıl yapıyorsunuz pcden yapmak için program var mı?Birde tvnin son güncelleme dosyasını nereden indiriyoruz?Yardımcı olabilir misiniz?

Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
  • Güncel kanal listesini sdb.xml dosyasını paylaşabilir misiniz?
  • sadbul S kullanıcısına yanıt
    Selamlar
    50 805 c tv de a2 kanalını eklemeyi bir türlü beceremedim.A2 ve Ülke tv ve 24 tv yi de içeren güncel kanal listesi paylaşan olursa minnettar kalırım.Kupa maçlarını seyredemiyecez yoksa.
  • tertip2002 T kullanıcısına yanıt
    sadbul S kullanıcısına yanıt
    buraya bakabilirsinizhttps://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122192126
  • dün bu tv'de yanımda götürdüğüm usb bellekteki banding test videosunu denedim bir teknoloji magazasında.

sürekli kayan bir görüntüye sahip olan videoda sürekli titreme oluştu,akıcı bir görüntü yoktu.tüm görüntü ayarlarını yaptık motion v.s

sınıfta kalan bir tv oldu benim için.

50hz samsung ku7350 samsung tv'ye sahibim,çok daha başarılı bir görüntü var.
  • jacko_aj_s kullanıcısına yanıt
    Kac inch tvyi test ettiniz? Yanlis anlamayin bildigimden degil, ama usb testlerini tek kriter olarak gormek dogrumu? Yani bu sony sizin teste gore argo tabirle çöp mü? Bir de bu testte basarili olan modeller hangileri paylasir misiniz? Hangi marka modeller? Yerli var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu Tvden aldım çok memnunum. Görüntüsü gerçekten muhteşem. Ben çok beğeniyorum. Dsmart kartı taktım arkaya. Kanal geçişleri yavas.
    Discovery tuşuna basınca uydudaki kanal listesi geliyor alttan ve ben onun yazılarını büyütmek istiyorum veya o kanal listesini sol tarafa taşımak istiyorum nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı?
  • istanbul37 İ kullanıcısına yanıt
    bendeki tv samsung ku7350 ve bu test videolarında başarılı bence.

sony 43 inch'de denedim banding test videosunu.çöp değildir ama gördüğüm kadarı ile bu şekilde sonuç verdi.
  • jacko_aj_s kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam. Ben de pek bilgili degilim ama bu cihaz 100hertz ve ust seri bir cihaz. Basarisiz olmasi ilginc geldi. Merak ediyorum peki denediginiz basarili sonuc alan cihazlar varmi? Yada kotu sonuc veren modeller? Ben de yeni bir tv almayi dusunmekteyim. Dusuk-belki orta butceli cihaz bakiyorum. 4kyi da bosverdim. Bilgi ve tecrube paylasimlarina ihtiyacim var.

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz

http://www.vatanbilgisayar.com/sony-kdl-55w805c-139cm-fhd-3d-bravia-android-led-tvhd-dahili-uydu-alici.html

Vatan bilgisayarda 2429 TL şu an

Şuan bu civarda bir fiyata bulabilir miyiz? Bildiginiz, rastladiginiz kampanya olursa paylasirsaniz cok memnun oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul37 -- 15 Aralık 2016; 14:52:44 >
  • optimum mediamarkt mağazasında haftasonuna özel olarak 55W805c modeli 2999 olarak aktifleşmiştir. İyi günler..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.