Şimdi Ara

Sony KDL-55W805C (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
942
Cevap
29
Favori
67.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladim sağolun. Ölü piksel ışık sızması birde bandinge bakacagim, buldum videolari. Şu tv'nin kaç kez açıldığına nereden bakiyoruz onu biliyormusunuz? Şimdi servis açmaz filan ben bakmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar bende bu modelden almak istiyorum fakat fiyatlar 2900 civarında. 4K vestel philips gibi markalardan alacağıma bu modelden alayım diyorum. 2500 seviyelerine nerden alabilirim ?
  • Gittigidiyordan aldigim ve olu pixel cikan urunu zorlada olsa iade ettim parasi hesabima yatti hepsiburadan tekrar ayni televizyonu aldim insallah saglam bir urun cikar.

• Televizyonu bugun kurdurdum bir sikinti yok sukur ama kendi video uygulamasi hic kullanisli degil film klasoru cikiyor icine giriyorum klasorun baska filmvar klasorde. Hdd arama yenileme varmi biomiyorum ben bulamadim filmlern cogu yok. Her takildiginda guncellemiyor. Mx ve bi kac player denedim yukleyip kendi uygulamasindaki akicilik yok mx player agir goruntulerde takilma yapiyor izlenebilirlik dusuyor.

• Arkadaslar televizyona guncelleme geldi guncellemeyi yaptim android biraz hizlanmis ekran kaliteside biraz artmis gibi geldi bana ama asphalt 8 airborne yukleyemiyorum 958.43 mb dan 10 mb kala hata veriyor 58 mb dosya yuklemek gerekiyor diyor ve tekrar ayni yerde hata veriyor. Oyunu yukleyebilen oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nnemesiss12 -- 25 Temmuz 2016; 20:34:06 >
  • Merhaba, film izlerken sinema ev modunda izliyorum ama rahatsız eden bir durum var. Karanlık sahnelere geçişlerde tv iyice kararıyor. Bu ayarı kapatmanın bir yolu var mı? Yada yapmam gereken başka bir şey var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar netflixe girerken smart lock ile eski kayitli hesaba giriyor fakat ben kullaniciyi degistirmek istiyorum hata veriyor, fabrika ayari da ise yaramadi eski hesap bilgilerini nasil silebilirim.
    Not: uygulama genel olarak sorunlu, surekli uygulama verileri silerek girebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *planet* -- 31 Temmuz 2016; 23:42:29 >
  • afrasyab77 A kullanıcısına yanıt
    Ben bu tv nin 43 inç olanını aldım başka bir forumda sony mat deyince ağır eleştiri aldım hd yayınlarda özellikle dizilerde mat bir görüntüsü var değilmi ses ve siyah kalitesi çok iyi ama maalesef dizilerde biraz mat gerçekleri söyleyince sizi çok eleştiriyorlar cidden vestel led tv ler biraz daha keskin gösteriyor.

• Tarihcix yinemi sen

Hocam ben bu tv nin 50 inch olanını aldım valla canlı yayın çok net dizi film denemedim ama şu bi gerçek canlı capcanlı tv istiyorsanız direk samsung alın... Sony de siyahlar bi harika donma vs olmuyor. Ses kalitesi de iyi ama biraz daha güçlü olabilirdi.

Bana göre tek sıkıntı kanal geçişleri yavaş 5 sn ye kanal değişiyor.

Daha internet bağlamadım full HD film test etmedim bakalım inş konu başlığı açıcam inceleme yapıcam detaylı almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmak için

• Merhaba ben de bir çoğunuz gibi uzuuuuuunn ama upuzun araştırmalar sonunda artık sıkılarak "bu kadar yeter" deyip n11'den tam 2900 tl'ye 805c modelini alacakken 807c modelini gördüm yine dayanamayıp "aa bu neymiş" diye bakarken gg sitesinde mediamarkt'ın kampayası denkgeldi 2.899 tl'ye 807c modelini satıyorlar ve öğrendiğim kadarıyla 805'in bir üst modeliymiş sanırım herşey aynı sadece biri 800hz diğeri 900hz bir de kasa rengi farkı varmış ben de düşünmeden aldım, umarım pişman olmam, alacak olan arkadaşlar olursa linkini aşağıya yazdım kaçırmasınlar...

http://http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/sony-kdl55w807csaep-55-inc-139-cm-ekran-full-hd-233291193?aff_id=21&ggap_s=Gelirortaklari&ggap_m=aff&ggap_n=21&ggap_c=&ggap_c=&ggmktg=Affiliate|GO|21|1774|banner|||&mpch=ads&ggap_s=Gelirortaklari&ggap_m=aff&ggmktg1=Affiliate*GO******&scxid=14489-197538-2357-0

• quote:

Orijinalden alıntı: ergenkutupayısı

quote:

Orijinalden alıntı: Neferzade

Arkadaşlar Smart klavye olarak ne kullanıyorsunuz MICROSOFT N9Z-00017 mi yoksa logitech k400 mü

Arkadaşlar kimse Neferzade'nin sorusuna yanıt vermemiş. bütün girişleri okudum bu konuda hiçbir şey konuşulmamış. Sony'nin bu modellerinde smart klavye çalışmıyor ben Media Market'ta denedim Logitech k400 çalışmadı, muhtemelen Microsoft'unki de çalışmaz ama hala bir ümidim var. Eğer Microsoft klavyeyi deneyebilecek bir arkadaş varsa deneyimlerini paylaşmasını rica edicem. Eğer öyleyse büyük eksiklik olacak malesef.

k400 plus var canavar gibi çalışıor sony 55w805c

• 55 w807 gittigidiyor da mediamrkt satıcısında fiyat 2750 nasıl alınırmı ve almak isteyenlere duyurulur sanırım fiyat daha aşağıya düşmez

• quote:

Orijinalden alıntı: sergeant43

55 w807 gittigidiyor da mediamrkt satıcısında fiyat 2750 nasıl alınırmı ve almak isteyenlere duyurulur sanırım fiyat daha aşağıya düşmez

Vay arkadaş ben cuma günü 2900 tl'ye almıştım, daha yarım saat önce kurdular televizyonu hala onaylamadım iade edip yeniden mi alsam :) valla çok karıştırma şansım olmadı ama televizyon genel itibari ile güzel ve kocaman tek kötü tarafı kanal geçişleri çok yavaş onu da harici bir uydu alıcı ile çözebilirsiniz, bilgisayarın bluetooth'la görüntü aktarma özelliği var şimdi bilgisayardan görüntü aktarmaya çalışıyorum becerebilirsem benim bütün ihtiyacımı fazlası ile karşılayacak çünkü kolay kolay televizyon izleyen birisi değilim genelde internetten film izliyorum umarım becerebilirim, hatta bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

• Bilgisayardan kablosuz görüntü aktarmayıda buldum deymeyim keyfime :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07mehmet07

Bilgisayardan kablosuz görüntü aktarmayıda buldum deymeyim keyfime :)

Sony RMF-TX100 bluetooth kumanda kutudan çıkıyormu acaba?
  • 07mehmet07 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullan canın sağolsun fazlada olsa internetten alınma kazasız belasız gelmiş ....ölü piksel banding sorunu varmı bende alacağım ama tek çekincem tv de bi arıza çıkması yada geri iade ürün yollamaları
    Şansına güzel gelmiş tv tekrar güle güle kullan

Sende mi gittigidiyordan aldın

Sana zahmet olacak üstad tv nin bir fotosunu atarsan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: sergeant43

Hayırlı olsun güle güle kullan canın sağolsun fazlada olsa internetten alınma kazasız belasız gelmiş ....ölü piksel banding sorunu varmı bende alacağım ama tek çekincem tv de bi arıza çıkması yada geri iade ürün yollamaları
    Şansına güzel gelmiş tv tekrar güle güle kullan

Yanlış biliyosam düzeltin ama bildiğim kadarıyla diğer markalar ölü piksel 10'dan az olursa hiçbirşey yapmıyorken sony 3 tane ölü pikselde bile televizyonu iade alıyo ayrıca internetten alman mağazadan almandan daha garantili ve ucuz her koşulda iade edebiliyorsun kargoda bişey olmadığı müddetçe korkma, ben internetten çok şey aldım ve Allah'a şükür bugüne kadar bi problem yaşamadım, ayrıca ben iade edilen sorunlu ürünün bir başkasına gönderileceği konusunda pek ihtimal vermiyorum çünkü sonuçta televizyonu satan (mediamarkt, teknosa vs.) firma ile garantiyi sağlayıp tamir eden firmalar (Sony yetkili servisleri) aynı firmalar değil

Saol üstad kampanyayı kaçırdım almak nasip olmadı başka kampanya kovalayacağım artık

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.