Şimdi Ara

Sony-KD-49XD7005 veya LG-49UJ651 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bu ay sonuna kadar tv konusunda bir karar vermem gerekiyor. Uzun zamandır tv sektöründen bihaberim. En son 2011 model bir lg led tv almıştım ki hala memnunum.

Zaman içerisinde az çok tecrübe edindim. Şimdi alacağım tv yi sadece film izlemek için kullanacağım eşimle birlikte yani tv yayını almicaz. haliyle görüntü konusu baya önemli. özellikle siyah sahnelerdeki başarımı vs olsun önemli bir kriter. Eve şu anda bulunan 2011 model lg tv var şu edge led olanlardan. Bir çok filmde karanlık sahnelerde malum ortada sadece bir mum ışığı olduğu zaman karanlık sahnelerde köşelerden ışık sızması belli oluyor.

Başlıkta belirttiğim tv ler teknoloji olarak araştırdığım karadıyla Direct-Led olanlar yanlış bilmiyorsam. yani ekranın kenarlarından değil de arka paneli komple led olanlardan. Canlı canlı test etme şansım olmadı açıkçası ama yine bu forumda kullananlardan fikir edinmek istedim.

Sizce bu konuda hangisini tercih edebilirim? Siyah sahnelerde performansı nasıldır? Ya da bu ikisinin muadili farklı bir model önerebilir misiniz?
    Teşekkürler.

• hocam sizin beklentilerinizi bahsettiğiniz modeller ips olduğu için karşılamaz va panel samsung modellerine bakın bütçeniz bu tvlerin aralığındaysa samsung mu7000 modeline bakın derim
    Samsung mu serisine baktım, panel olarak bilmiyorum ama e-led olduğundan dolayı çok fazla ışık sızma şikayeti okudum. O yüzden ona güvenemiyorum o yüzden bu tarz modellere yöneldim. Hatta aklımda samsung curved modeller vardı ama dediğim gibi şu anda bu duurmdan dolayı samsungu eledim

Sony-KD-49XD7005 veya LG-49UJ651 ? lg

Sony-KD-49XD7005 veya LG-49UJ651 ? sony

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Şu işe bak arkadaş teknoloji gelişiyor ama hala siyahları tam siyah gösteren tv yok piyasada. eski televizyonlar ve plazmalar bunu başarırken günümüz teknolojisinde hala bunu oturtamıyorlar... gel de karar ver şimdi..

Orijinalden alıntı: darbelux

Şu işe bak arkadaş teknoloji gelişiyor ama hala siyahları tam siyah gösteren tv yok piyasada. eski televizyonlar ve plazmalar bunu başarırken günümüz teknolojisinde hala bunu oturtamıyorlar... gel de karar ver şimdi..

Şunu hiç bir zaman unutmayın
    Rekabet her gün zorlaşıyor
    Markalar daha ucuza nasıl yaparız, daha çok nasıl kar ederizin peşinde
    Maliyet düşüreceğiz diye abuk subuk tasarımlar ve az dayanan malzeme kullanıyor
    evlerde kullanılan cihazların kalitesi git gide düşüyor
    Garanti süresini kurtarsın yeter onlar için
    Tv kalitesi de git gide bozuluyor
    Ben de alana kadar kılı kırk yardım ama yok. yani bana göre tv yok
    LCD nin yerini alan yok.
    Hele ki şu ip ince safsatasına tilt oluyorum.
    Led tvleri az enerji harcasın ve ucuz olsun diye cıkardılar.
    Bir dünya sorunlarla gelmiş durumda.
    Eskiden Sony, Toshiba dedin mi saygı duyardık
    Şimdiyi forum yorumlarında ve aldığımız cihazlarda görüyoruz nerelere düştüklerini

• TiSKE kullanıcısına yanıt
    Halamın evinde hala kaç yıllık samsung plazma var 720p bana mısın dediği yok kaç yıl oldu alalı Allah bilir ve ghosting bile yok tvde. Hala cayır cayır çalışıyor. bulsam direk gider plazma alırdım şu led çöplüğünde...

offf artık şansımıza ya nasip deyip alıcaz yapacak bir şey yok demekki..
    Lg 49UB820V Ve Lg 47LB670V
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.