herkese merhabalar sony hdr cx550ve marka modelli kameram yere düştü ve tamire verdim 1 hafta sonra aradılar ve ellerinde parça yokmuş yurtdışından getiricez dediler ve 450 tl gibi bir masrafı olduğunu söylediler ama istanbuldaki başka bir tamircilerinde o parça varmış 100-150 tl gibi bir masrafı olacağını söylediler 1 hafta daha geçti ve ondada parça olmadığını ve 450 tl masrafı var yaptırmak istermisiniz dedi bende hayır dedim makine geri geldi makinedeki sorun odaklanmıyor ama zoom tuşuna bastığımda ileri geri gidip geliyor ve bir noktada odaklaıyor biraz zoom yapınca odaklanıyor normalde bulanık şimdi size iki sorum var
bu parça (odaklanma motoru) internette bulabilirmiyim türkçe arama sonucu bulamadım ingilizce aradım ama heralde doğru kelimeler ile arayamadım ingilizcesi iyi olan varsa bunu arayabilirmi
ikinci sorum ben istanbula gidip bu parçayı arayayım mı yani arızasını falan her şeyini biliyorum gidip sorsam söylerlermi ? şimdiden teşekkürler bana bu konuda her hangi bir önerisi olan var mı ?