Şimdi Ara

Sony HXR-MC2000E Omuz Kamerası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony HXR-MC2000E modelinin özellikleri fiyatına göre iyi geldi bana. Acaba gerçekten performansı nasıl? Çünkü çok güzel özelliklerinin yanında 37mm lik filtre çapı ve 1/4 inç lik CMOS sensör küçük kalmış.. Zaten bunlarda büyük olsa fiyatı böyle kalmazdı

1920 x 1080 full HD
    64 GB Kendi hafızası + Karta kayıt
    29.8 mm Geniş açı
    Manuel odaklama halkası
    AVCHD 24 Mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karadeniz Otoyolu -- 26 Ekim 2010; 17:46:56 >

• 6 ayda kimseden bir yorum yokmu?
  • puhahahaha ilk yorum benden olsun hakkaten niye kimseden yorum olmadı :D
  • bu cihazı kullanaların yorumları yokmu
    ayrıca aynı anda hem harddiske hemde hafıza kartına görüntü kayıtmı yapabiliyormu cihaz bilgisi olan varmıydı hardiske kayıt yapmamazlık oluyormu ayrıca spot olark fiyatlarını bilen varmıydı
    ayrıca kullananlar nasıl memnunmu bu cihazdan
  • Tek kafamı karıştıran sensörü mercimek gibi
  • bu cihazla cekilen full hd görüntü dvd ye aktarılıyormu aktarılmaz dedi biride inanmadım bilen varmı
  • Aktarılmaz olur mu? Konvert programı vardır, DVD'ye yazma programı vardır, kaydeder. 2011 yılında hangi görüntü kaydedilemez DVD ye?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY DSC-H100 SİZCE?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karadeniz Otoyolu

Aktarılmaz olur mu? Konvert programı vardır, DVD'ye yazma programı vardır, kaydeder. 2011 yılında hangi görüntü kaydedilemez DVD ye?

bende inanmadım zaten
    acaba nasıldır bu cihazı düşünüyorum kafamı tek kurcalayan hafıza kartına veya hardiskine aktarmama gibi bir durum olurmu

cekimleri nasıldır kullanan varmı acaba bu cihazı ayrıca aynı anda hafıza kartına ve hardiskine kayıt yapabiliyormu hangisi sağlıklıdır kaydetme konusunda
  • bumodelinde mc 1500 olanı var ne farkı var mc2000 olan modeliyle arsında
  • Onu bilemiyorum ama lens ve sensörü içler acısı geldi bana. Kasayı omuzlamış gibi büyük yapısına mercimek büyüklüğünde sensör hiç olmuyor. Karanlık, loş ortamlarda hayal kırıklığı yaratabilir. deneme çekimleri bulmak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karadeniz Otoyolu

Onu bilemiyorum ama lens ve sensörü içler acısı geldi bana. Kasayı omuzlamış gibi büyük yapısına mercimek büyüklüğünde sensör hiç olmuyor. Karanlık, loş ortamlarda hayal kırıklığı yaratabilir. deneme çekimleri bulmak lazım...

doğru söylüyorsun da bizim burdaki cekimlerre göre fiyat olarak bu cihaz kral olarak gecer bunun 1500 le 2000 modeli arasında ne fark var sadce hardisk farkımı var başka farklar varmı
  • bu modelin 1500 olanında 32 gb hardiski 2000 olan modelinde 64 gb galiba başka bir farkı yok dimi bilen varmı acaba
  • ben geçen hatalarda bu modelin 1500 modelini kullandım,(patron faturasız garantisiz 3.250 tl ye almıştı) çok büyük bir ihtimalle yukarıdaki modelle sadece hafıza kapasitesi farkı var yani hemen hemen aynı..dolayısıyla
    yapacam yorumlar yukarıdaki modelle aynı olacaktır çok büyük bir ihtimalle..

şimdi izlenimlerime geçmeden önce medya sektöründe çalıştığımı yani bir televizyoncu gözüyle yaklaştığımı (montaj kurgu-ve eski bir kameraman) belirtmek isterim..

evet 1920 ye 1080 hd görüntü çekiyor,ancak hd görüntü çekiyor diye yüksek kalite bekleyenlere şimididen uyarmak isterim, hayal kırıklığına uğrasınlar istemem..HD yi sadece hd olsun diye koymuşlar! alacak olanlar yuksek kalitede hd görüntü beklentileri var ise 20 bin 30 bin tl en az bütçe ayırmalarını tavsiye ediyorum,netiece bu cıhazın fiyatı 3500-4500 tl arası, f,iyatına göre görüntü yani anlayacağınız..

burada önemli olan bu kamerayı nerede kulanacağınız? kısa film- fuar organizasyon-panel açılış ve düğünler için bir problem teşkil etmez,ayroca bazı uydu kanallarının kullanıdğı kameralar bu kameradan daha iyi değil..

ama maksadınız reklam filmi dizi filmi ve profesyonel tanbıtım filmi vs ise tercihiniz bu kamera olmamalı...

lakin tv sektörüne iş yapmayacksanız fiyatına göre oldukça iyi bir kamera neticede 3500-4500 tl tl ye 1920 1980 hd kayıt yapan omuz kamerası alıyorsunuz..hele hele düğün çekecekseniz oldukça ideal çekimi çok kolay hemen hemen full otamatik hemen hemen detay yok..

kendi hafızası 64 gb yani iyi kalite oranlarınıı oynayarak 3 saat ila 15 saat arası çekim yapabilirsiniz,üstelik kendi hafızası yetmediği durumlarda normal bildiğimiz " SD " kart takıp daha fazla çekim yapabilirsiniz
    dileyen arkadaşlar görüntü çıktısını görmek isterlerse taslak@msn.com adresine mail atarlarsa youtubeye kamera görüntüsünü yukleyip link verebilirim

• kendi hafızası olması çok avantaj sayılmaz. Görüntüyü aktarmak için kamerayı mı taşıyacaksınız. ayrıca bu fiyatlara Panasonic HMC81 var 3MOS sensörlü sony ise tek sensör, dolayısıyla düğün çekimi gibi az ışıklı ortamlarda sorun yaratır.
  • merhaba arkadaşlar daha demin kameranın aynısından aldım 2. el kaç saat kayıt yaptığını nerden öğrenebilirm
  • YUSUFKOPORAL,ÇEKİCEĞİN KALİTEYE GÖRE DEĞİŞİR,
    KENDİ HAFIZASI 6 İLE 15 SAAT ARASI ÇEKİM YAPAR
  • NE KADARA ALDIN PEKİ ?
  • 3500 tl ye aldım. demek istediğim o değil, demek istediğim bugüne kadar kaç saat kayıt yapmıştır ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.