Şimdi Ara

Sony HT-SF360 Ses Sistemi + Sony BDP-S360 Blu-Ray

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bugun paket halinde Sony HT-SF360 ve Sony BDP-S360 + 2 HDMI kablo ve 1 tv ses aktarim kablosu aldim. Tumu 900 euro tuttu fakat 800 euro'ya aldim. Finlandiya'da yasiyorum, Turkiye'de fiyatlar ne alemde bilgim yok. Umarim pahaliya almamisimdir.
    Sormak istedilerim bazi seyler var..
    Bu urunlerin Turkce dil secenegi yok ve yine kullanma kilavularinda da Turkce kitapcik yok. O yuzden ayarlari deneme yanilma yontemiyle yapmak zorunda kaldim, hepsinden onemlisi neyin ne ise yaradigi hakkinda hicbir fikrim yok. Eger bu urunleri kullanan veya yakin modeller kullanan arkadaslar varsa bana onemli sayilabilecek ayarlari soylerlerse sevinirim.

Bu arada televizyonum Sony 46W5500

BDP-S360 Blu-Ray

HT-SF360 Ses Sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiaxle -- 17 Şubat 2010; 0:14:24 >

• Merhaba,

Nasıl memnun musunuz SF360'dan? Ben de almayı düşünüyorum da. Aslında 1300 almayı düşünüyordum ama bulmak zor, sf360'ında 1300'ün yerine geçtiği ile ilgili yorumlar okudum ancak bu sistemle ilgili bir inceleme bulamadım.

Kolay gelsin.
  • SF 360 sıradan mp3 ve vcd filmleri 5+1 e çevirebiliyormu. Sony bayisinde dinledim 2+1 olarak verdi. Satıcı 5+1 olarak vermeyeceğini, sadece DVD filmlerden 5+1 olarak ses alınabileceğini söyledi.

Daha önce Z 5500 kullandım. Her türlü medyadan 5+1 ses alabiliyordum.
  • sony lerde afd miydi neydi tam hatırlamıyorum. Öyle bir özellik vardı. Onunla tüm kaynakları 5+1 yapabiliyor olmanız lazım. Kumanda üzerinde öyle bir tuş olabilir.
  • Şimdi sitesinden baktım özelliklerinde şöyle bir seçenek var.

Ses Alanı Programı (A.F.D) AFD STD, AFD MULT, DOLBY PL, PLII MOV, PLII MUS

afd karşılığında afd mult, plII vb seçenekler var yani prologic özelliği mevcut. Bu özellik ile yapılabiliyor. Kumanda üzerindeki tuşu da sound field tuşu imiş.

Ayrıntı için link

Keyifle kullanmanız dileğiyle.
  • Slmlar arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun. ürün hakkında detaylı bir inceleme yapabilirmisin acaba teşşükkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atı Radeon -- 23 Nisan 2010; 19:30:19 >
  • Konuyu acip kacmis gibi olmusum :) Daha once hic sinema sistemim olmadigi icin bu urunu karsilastirma yapamiyorum maalesef. Ama soyle soyleyeyim, internetten indirdigim DTS albumleri dinledigimde, ayni muzikleri yillar once farkli kaynaklardan dinlememe ragmen cok farkli bir muzik dinliyormus hissine kapildim. Hatta duymadigim cogu farkli seside duymus oldum. Ben gercekten cok memnunum. @Atı Radeon'a da dedigim gibi alipta pisman olmadigim ender elektronik aletlerden biridir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.