Şimdi Ara

Sony HT-ddwg800 ile Bluray Sesler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar dolby true hd ve dts hd sesleri çözebilen bir media player veya bluray player almayı düşünüyorum
    Sony HT-ddwg800 model amfi kullanıyorum acaba bu yeni nesil sesler için amfide veya playerda ne yapmam gerekiyor hangi ayar olmalı forumda aradım bulamadım

• hd ses codeclerini destekleyen veya bitsream olarak atayabilen bir player aldığınızda "media da olması gerekiyor tabi" optik coaxial yada hdmı bağlantı yaptığınızda avr ye örn; filmde dts hd ma varsa o avr de dts 3.2.1 yani 5.1 olarak gözükecek çalacaktır diğer bir değişle hd ses codeclerini indirger ama pcm e kırmaz
    TV:LG 50pb690-Luxor 40L600D-vivibright f-30/UYDU:Digitürk Humax DCR HM-9504HD-Tivibu Vestel S7830/MP: Xiaomi mi box s4-k/AVR:SONY STR DH-550/HOPARLÖR:MAGNAT 102,252,800-SONY sa-w2500-/TELEFON:General Mobile 20/AĞ:TP-Link wd9970
  • hocam açıklama için teşekkürler bu olaylara yeni girdiğim için pek fazla bilgim yok
    "bitsream,pcm e krmak" bana biraz yabancı terimler
    bitsream sanırım sesi iletebilmeyi kastediliyordu
    Sonuç olarak amacıma ulaşır mıyım ve player aldığımda neye dikkat edeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustist81 -- 26 Kasım 2010; 16:12:37 >
    TV:LG 50pb690-Luxor 40L600D-vivibright f-30/UYDU:Digitürk Humax DCR HM-9504HD-Tivibu Vestel S7830/MP: Xiaomi mi box s4-k/AVR:SONY STR DH-550/HOPARLÖR:MAGNAT 102,252,800-SONY sa-w2500-/TELEFON:General Mobile 20/AĞ:TP-Link wd9970
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.