Merhaba arkadaşlar formda bu konu ile ilgili başlık bulamadığım için yeni bir konu eklemek zorunda kaldım. Sony HDR-TD30VE kamera ile çektiğim 3d görüntüler m2ts formatında kayıt ediliyor ve kamera üzerinden 3d uyumlu televizyonda mükemmel 3d görüntü sunuyor. Ancak 3d görüntülerimi bilgisayarda arşivlemek istediğimde standart 3d formatında aynı görüntü ortadan ikiye bölünmüş olarak kayıt edilirken Sony HDR-TD30VE modelinde bilgisayara attığım görüntüler tek kare yani normal görüntü olarak geliyor. Arşivimdeki 3d görüntüleri bilgisayar aracılığı ile 3d uyumlu televizyonda izleyemiyorum. kendi programı olan PlayMemories Home ile yedekleme yapıp bu program üzerinden izlemeye çalıştığımda nvidia 3d uyumlu ekran kartı ve monitör istiyor. Sony HDR-TD30VE kamera ile çekilen 3d görüntüleri standart 3d (aynı resimden iki kare şeklinde) dönüştürmenin bir yolu var mı yoksa bu yeni bir sistem mi ve bunun 3d oynatıcısı mevc
BU İŞTEN ANLAYAN YOK MU ARKADAŞLAR
selam, bende bu kameradan almayı düşünüyorum, siz arşivleme ile ilgili sorununuzu hallettinizmi, ayrıca kullanımla ilgili biraz açıklama yapabilirmisiniz. 3D kalitesi nasıl bu konudaki görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim