Şimdi Ara

SONY EXPERİA X10 MİNİ MART SONUNDA TR DE SATIŞTAYMIŞ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufo

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

çok ufak ürün ordan kaybediyor bence

en büyük özelliği küçük olması zaten

Bence cok kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

yanlız flash desteği yokmuş telefonun video izleyenmiyor

custom ile 2.2 yükleniyo

X10 mini ye custom rom 2.2 versiyonunu yukleyip ,kullandinmi hic?

Evetse, bu custum rom versiyonlarinin resmi olmadigini,resmi olarak x10 mini ye 2.2 froyo surumu gelmeyecegini,cihaza bu resmi olmayan romlar yuklense bile,bircok ozelligin ,wifi,blutoothe,kamera ,sarj olmama,reset atma ve daha bir cok problem yarattiginida yazsaydin bari.

Benim birader de N900 e custom rom 2.2 froyo yuklemisti ama alo diyemiyordu.Wifi calismiyordu.

Milleti yanlis ,eksik bilgilerle yonlendirmek ,ne zamandan beri paylasim oluyor.

Cogu kisi bu modelin adobe flash player i destekleyip desteklemedigin den emin olamadigindan dolayi ikilemde kalmisken,

Senin x10 mini ye custom rom 2.2 froyo, yukleniyor diye kestirip atman nekadar dogru.

Yorum yaparken ezbere ,yuzeysel yorum yapma.

senin derdin ne kardeşim benim yorumlarımı mı arıyon , ben resmi olarak mı dedim custom rom yükleniyor dedim youtube'a bakarsanız bir sürü videosu var,

sizin biraderiniz yüklemesini bilmiyorsa bu bizim suçumuz mu ? adamlar yapıyo gece gündüz ROM çıkarıyolar

http://forum.xda-developers.com/

Forumda aratirsan,seninle muhattab olmamizin baslangicinda, sonyericsson ile ilgili, benim yazdigim yorumlara ,israrla asil senin ust uste yorum yaptigini goreceksin.Ne derdin var,benim yorumlarimi mi ariyorsun vb sekilde ,asil benim sormam gerekir.Sordummu?

Benim yazdigim yorumlara her defasinda ,gelip yorum yaptin.Bende sana cevabini her defasinda verdim.

Benim seninle ne derdim olabilir.Forumda kullandigim cihazlarla,konularla ilgili ilgimi ceken topiclere ,girip,kullandigim cihazlar ve kullandigim isletim sistemi hakkinda yorum yapmak,katilmadigim,bilinenin aksine yanlis olan yorumlari duzeltmek icin bir derdimmi olmasi gerekiyor.

Bu topicte alinti yaptigim ,mesajinda sana acik ve net sordum.

Yazdiklarimi ya anlamamissin,yada anlamak istedigin sekilde ,evirip, cevirip konunun alakasiz bir tarafindan,tutup cevap vermissin.Veya verdigini sanmissin.

Baska sekilde ,tekrar sorayim,simdiye kadar android platformunda cihaz,kullandinmi,kullandiysan 2.2 surumunun bu veya baska bir cihazda official olarak romu olmayan bir cihaza ,custom rom yukledinmi?

Benim biradere yapamamis diyene kadar,nedemek istedigimi anlamadan,xda forum dan bana link verecegine,xda forumda x10 mini icin stabil olan 2.2custom rom varmi ilk once kendin bak.

Youtube da videosunu gormen neyi ispatlar.Yukarida X10 mini ye Android 2.2 custom rom yuklenemez gibi bir yorum,yapmismiyimki sen bana xda,youtube dan ornek veriyorsun.

Resmi olarak uretici firmadan Android 2.2 surumunun update i gelmeyecek olan,mevcut xda vb forumlardaki custom romlar la stabil calismayan bir cihaza ,custom rom ile 2.2 yukleniyor diye kestirip atmak dogrumu degilmi onu soruyorum.

Benim sana anlatmaya calistigim,
    Kisacasi,
    X10 mini ye xda daki mevcut Android 2.2 custom romlar yuklense dahi stabil olmadigidir.

Bircok donanimsal problemler yasandigidir.

Unutmadan ,sunuda ustune basa basa eklemekte yarar var.xda forum da ust segment android cihazlar icin bir cok ,romlar vardir.Bir coguda stabildir.
    Ama xperia 10 mini icin suan stabil bir rom yok.Bunu belirttim cunku sen simdi ,anlatmak istedigimi yine anlamamak da israr edip ,xda daki lere ,yanlis biliyorlar demek istedigimi iddaa edip bana cevap vermeye calisirsin.

Yok neymis senin birader becerememisde,xda da gece gunduz rom yapiyorlarmisda ,youtube da videolar varmisda.

O yutube daki 2.2 custom rom yuklu x10 mini videolarin daki cihazlarin hicbiri stabil calismiyor.

Hal boyleyken ,sen yine ,herzamanki gibi,ben sunun yorumuna gore yazdim.Bunun videosuna gore yazdim diyecegin icin bir sekilde anlatmak istediklerimi es gecip siyrilirsin.

Tam olarak bilmedigin,denemedigin,emin olmadigin konularda ,eksik yorumlar yaparak milleti yanlis yonlendirme diyorum.

Benim derdim bu ok.

Hele hele kendin tecrube etmedigin konularda ,baskalarinin bilgilerini kaynak gosterip ,neyin ne oldugunu anlamadan ,yarim yanlis bilgilerle ,neyin ne oldugunu bilmeden "senin birader becerememisse......."vb gibi ifadeler kullanip iddaa da bulunma .Ok

Tum bunlarin disinda,Saz arkadaslarina da soruyorum

Ban lanan bir kisinin ,cevap veremeyecegini bile bile,hakkinda yorum yapmak, konuya dahil olmak ,etik ve dogrumudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 24 Mart 2011; 13:35:39 >

• sakin olun tamam arkadaslar yanlıs anlasılma olmustur
  • bana bak massive,

diğer konuların hepsine bak hepsinde benm herhangi bi yorumumu aldın eleştirdin , bende ona cevaben sana cevap verdim , bütün x10 mini konularında benm önceden vermiş olduğum cevaplara bulaştım , forumun bekçisi sen misin , yalnış veya doğru bişey yazıyosam bu beni ilgilendirir sanane senden başka karşı çıkan varmı ?
    daha fazla konuşma artık bu konu burda kapansın konuyu kirletiyoruz derdin varsa pm at , burda show yapma
  • Sana bakiyorum zaten,ama birsey göremiyorum.

Sakin ol ,37 yasinda biri ile muhattab olurken,uslubunada dikkat et.Karsinda 19-20 yasinda ,akranin yok senin.

Sonyericsson, x10 mini ile hizli bir giris yapti diye yorum yapan bir arkadasa,katilmadigimi belirten yorum yazdim.

Gelip , senin tabirinle sen bulastin.

Yine sonyericsson ile ilgili baska bir topicte,

Sonyericsson ,yoneticisi beyanat vermis sozum ona ,Dunya genelinde bircok ulkede , sonyericsson android platformunda lider diye,

Katilmadigimi belirten bir yorum yazdim.Yine geldin.Senin tabirinle sen bulastin.

Kalkipta sana ,senin derdin ne?Bu forumda senden baskasi, benim yazdiklarima birsey demiyor cevap vermiyor.Sana ne oluyor diye yazdimmi.,,,

SONYERICSSON un bekcisi senmisin diye yazdimmi.

Nezamanki tartisma buyudu,sen yazdikca ben yazdim.sen yazdikca ben yazdim.Karsimdakinin,Facebook profilin de bile ,hobileriniz,ilgi alanlarniz kismina ,Koskocaman,sonyericssson W bilmem ne java tabanli bir modelin fotosunu koydugunu gorunce,Bir FUNBOY ile yuzyuze oldugumu anladim.Bu yuzden ,yazdikca yazdin.

Her seferinde de cevabini aldin.
    NEYSE,
    Simdi kalkmis bana ,kimse birsey demiyor,sana ne oluyor demeden once,bu yazdiklarim isiginda ,dönde bir aynada kendine bak sen.

Bana ne baskasindan,Sen iyi alismissin,,ona buna telefon önermekten,kendi yazdiklarinin dogrulugundan bile bi haber ahkam kesmeye.

Herkesin yorumuna acik bir ,forumda,eger yazdiklarin eksik ve yanlis ise yazdiklarin beni ilgilendirir.

Show yapma ha,

iste tipik televole ,magazin ,basini ,tv si ile yetisen, tipik tikaninca ne yazacagini,konusacagini bilmeyen mantigin kullandigi argumanlar.

Hadi simdi sana iyi forumlar.

• Ya Yunisss misin nesin bi sus,her taşın altından sen cıkıyorsun,telefon deccalımısın nesin sen büyüklerinle saygılı konuş adam yaşını belirtmiş hala kem küm özür dile büyüğündür sonuçta kapansın konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxx1
    Ya Yunisss misin nesin bi sus,her taşın altından sen cıkıyorsun,telefon deccalımısın nesin sen büyüklerinle saygılı konuş adam yaşını belirtmiş hala kem küm özür dile büyüğündür sonuçta kapansın konu.

Sana ne kardeşim , seni ilgilendiriyo mu bu konu

Adımı da düzgün yaz

@massive

Tartışma daha da uzamasın diye sana cevap vermiyom artk, derdin olursa pm at yeter
  • ohoooo ortalık almıs basını gidiyor
  • kavga var dediler geldik
  • quote:

Orijinalden alıntı: beterbocek

kavga var dediler geldik

aynen
  • quote:

quote:

kavga var dediler geldik

aynen

BERK ADAMLARA SÖYLE TOPLANSINLAR YARIN SINAV ÇIKIŞINA GELSİNLER KAPIŞMA VAR
  • quote:

quote:

quote:

kavga var dediler geldik

aynen

BERK ADAMLARA SÖYLE TOPLANSINLAR YARIN SINAV ÇIKIŞINA GELSİNLER KAPIŞMA VAR

Her türlü

• fotoğraflar konusunda dıyecek bırseylerı olan varmı arkadaşlar..? bır aralar K850i almış başını gıdıyordu, ona yakın fotolar çekebılıyormu..
    alıcam bu cıhazı ama fotolar konusunda kararsızım. tel çok kurcalamam ama iş fotoya gelınce değişiyor.

özellıkle makro çekım yapabılıyormu.? yapıyorsada çekımlerı nasıl.

yorumlarınıza göre sıparıs verıp vermeyeceğime karar vereceğim..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.