Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA™ X8 (E15i) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.419
Cevap
10
Favori
200.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • superoneclick programını pcye yükledim root işleminin ortasında program yanıt vermiyor windows 7 64 bit kullanıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayss90

superoneclick programını pcye yükledim root işleminin ortasında program yanıt vermiyor windows 7 64 bit kullanıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

Hadi tatar gel bakalim.
  • quote:

superoneclick programını pcye yükledim root işleminin ortasında program yanıt vermiyor windows 7 64 bit kullanıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

x10 flash tool ile rootladım ben
  • quote:

usb hata ayıklama moduda açık olacak
  • telefonu rootladım ardından link2sd programını kurdum ama onada ext 2 falan ayar yapmak gerekiyormuş onuda yaptım 300 mb resize ettim fakat pcye bağlayınca sadece bu 300 mb görünüyor geriye kalan 1.5 gb yok herkeste böylemi yoksa benmi yanlış yaptım
  • quote:

telefonu rootladım ardından link2sd programını kurdum ama onada ext 2 falan ayar yapmak gerekiyormuş onuda yaptım 300 mb resize ettim fakat pcye bağlayınca sadece bu 300 mb görünüyor geriye kalan 1.5 gb yok herkeste böylemi yoksa benmi yanlış yaptım

tam tersi olması lazım .büyük ihtimal sen 300 mbyi değil 300 mb den geri kalan kısmı resize etmişsin
  • dostum ters yaptım şimdi 1.50 gb görünüyor şimdi geriye kalan 300 mb nolacak ben olayı tam anlamadım bide bu işlemi yapan hafıza kartını kesinlikle yedeklesin sonra pişman olursunuz
  • quote:

dostum ters yaptım şimdi 1.50 gb görünüyor şimdi geriye kalan 300 mb nolacak ben olayı tam anlamadım bide bu işlemi yapan hafıza kartını kesinlikle yedeklesin sonra pişman olursunuz

link2sd de link yarat dediğinde programı 300 mb olan ext2 alanına atacak
  • tamamdır dostum sağol yardımın için
  • quote:

tamamdır dostum sağol yardımın için

önemli değil birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertdnc

quote:

Hadi tatar gel bakalim.

geldim.senin aleti mi rootluyoz
  • bende istiyorum yapmak ama garanti gidiyormuş sanırım eski sürümüne çeviremiyor muyuz sonradan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şimşek548

Mertdnc yorumun için teşekkürler karşılaştırma açısından daha fazla yorum olursa sevinirim. C5 mi bu telefon mu peki?

bende c5 vardı havuza düşürdüm. iş telefonu gibi bir telefon. android yok. sesi pek çıkmıyor. kendi kendime demiştim bu telefon kısa sürede bozulursa bi daha aynısını alamam diye şimdi kararımı kesinleştirdim siparişimide verdim bayramdan sonra x8 im geliyor inşallah :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatar19

quote:

Orijinalden alıntı: Mertdnc

quote:

Hadi tatar gel bakalim.

geldim.senin aleti mi rootluyoz

Yoo adama yardim et diye.

Benimkine daha var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

bende istiyorum yapmak ama garanti gidiyormuş sanırım eski sürümüne çeviremiyor muyuz sonradan?

çevirebiliyorsun tabiki
  • quote:

quote:

bende istiyorum yapmak ama garanti gidiyormuş sanırım eski sürümüne çeviremiyor muyuz sonradan?

çevirebiliyorsun tabiki

reyiz sen teamviewer ile milletinkini hallet yoksa herkes yakacak kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue051

quote:

quote:

çevirebiliyorsun tabiki

reyiz sen teamviewer ile milletinkini hallet yoksa herkes yakacak kendini

yok yok bişi olmaz

• yav o kadar rootladık pes yükledik gt racing yükledik hepsi kasıyor başka bir ayarı mı var yoksa b oyunlar telefonu zorluyormu?
  • quote:

yav o kadar rootladık pes yükledik gt racing yükledik hepsi kasıyor başka bir ayarı mı var yoksa b oyunlar telefonu zorluyormu?

sadece rootladın mı? rom yüklemedin mi
  • kardeş birkaç yerde okudum şunu yükle bunu yükle dediler bende karar veremedim o yüzden yüklemedim
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.