superoneclick programını pcye yükledim root işleminin ortasında program yanıt vermiyor windows 7 64 bit kullanıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: erayss90
superoneclick programını pcye yükledim root işleminin ortasında program yanıt vermiyor windows 7 64 bit kullanıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
Hadi tatar gel bakalim.
quote:
x10 flash tool ile rootladım ben
quote:
usb hata ayıklama moduda açık olacak
telefonu rootladım ardından link2sd programını kurdum ama onada ext 2 falan ayar yapmak gerekiyormuş onuda yaptım 300 mb resize ettim fakat pcye bağlayınca sadece bu 300 mb görünüyor geriye kalan 1.5 gb yok herkeste böylemi yoksa benmi yanlış yaptım
quote:
telefonu rootladım ardından link2sd programını kurdum ama onada ext 2 falan ayar yapmak gerekiyormuş onuda yaptım 300 mb resize ettim fakat pcye bağlayınca sadece bu 300 mb görünüyor geriye kalan 1.5 gb yok herkeste böylemi yoksa benmi yanlış yaptım
tam tersi olması lazım .büyük ihtimal sen 300 mbyi değil 300 mb den geri kalan kısmı resize etmişsin
dostum ters yaptım şimdi 1.50 gb görünüyor şimdi geriye kalan 300 mb nolacak ben olayı tam anlamadım bide bu işlemi yapan hafıza kartını kesinlikle yedeklesin sonra pişman olursunuz
quote:
dostum ters yaptım şimdi 1.50 gb görünüyor şimdi geriye kalan 300 mb nolacak ben olayı tam anlamadım bide bu işlemi yapan hafıza kartını kesinlikle yedeklesin sonra pişman olursunuz
link2sd de link yarat dediğinde programı 300 mb olan ext2 alanına atacak
tamamdır dostum sağol yardımın için
quote:
tamamdır dostum sağol yardımın için
önemli değil birader
quote:
Orijinalden alıntı: Mertdnc
quote:
Hadi tatar gel bakalim.
geldim.senin aleti mi rootluyoz
bende istiyorum yapmak ama garanti gidiyormuş sanırım eski sürümüne çeviremiyor muyuz sonradan?
quote:
Orijinalden alıntı: şimşek548
Mertdnc yorumun için teşekkürler karşılaştırma açısından daha fazla yorum olursa sevinirim. C5 mi bu telefon mu peki?
bende c5 vardı havuza düşürdüm. iş telefonu gibi bir telefon. android yok. sesi pek çıkmıyor. kendi kendime demiştim bu telefon kısa sürede bozulursa bi daha aynısını alamam diye şimdi kararımı kesinleştirdim siparişimide verdim bayramdan sonra x8 im geliyor inşallah :D
quote:
Orijinalden alıntı: tatar19
quote:
Orijinalden alıntı: Mertdnc
quote:
Hadi tatar gel bakalim.
geldim.senin aleti mi rootluyoz
Yoo adama yardim et diye.
Benimkine daha var.
quote:
Orijinalden alıntı: Gary_2550
bende istiyorum yapmak ama garanti gidiyormuş sanırım eski sürümüne çeviremiyor muyuz sonradan?
çevirebiliyorsun tabiki
quote:
quote:
çevirebiliyorsun tabiki
reyiz sen teamviewer ile milletinkini hallet yoksa herkes yakacak kendini
quote:
Orijinalden alıntı: virtue051
quote:
quote:
çevirebiliyorsun tabiki
reyiz sen teamviewer ile milletinkini hallet yoksa herkes yakacak kendini
yok yok bişi olmaz
yav o kadar rootladık pes yükledik gt racing yükledik hepsi kasıyor başka bir ayarı mı var yoksa b oyunlar telefonu zorluyormu?
quote:
yav o kadar rootladık pes yükledik gt racing yükledik hepsi kasıyor başka bir ayarı mı var yoksa b oyunlar telefonu zorluyormu?
sadece rootladın mı? rom yüklemedin mi
kardeş birkaç yerde okudum şunu yükle bunu yükle dediler bende karar veremedim o yüzden yüklemedim