Merhaba, daha önce de telefon tavsiyeleri bölümüne konu açmıştım ve sonunda bu telefonu almaya karar verdim. Kağıt üzerinde özellikleri fiyatına göre çok çok güzel duruyor. Ama bildiğiniz gibi kağıtta yazılı olan değil kullanıcı yorumları önemli olduğu için son bir kez sormak istedim. Sizce bu telefonu almaya değer mi ? X10 yorumları çok güzel ama mini versiyonları da aynı mıdır ?
Eğer değmez diyorsanızbir telefon tavsiyesinde bulunabilir misiniz ?
500TL bütçem var aradığım özelliklerde aşağıdaki gibidir ;
Android WLan İyi kamera ( güzel fotoğraf çeksin megapiksel önemli değil ) Ne kadar büyük ekran o kadar iyi Dokunmatik olursa iyi, olmazsa da çok problem değil Klavye de aynı şekilde olursa iyi olmazsa da problem değil Şarjı uzun giden Kısacası bilgisayar gibi kullanacağım, internette gezip video izleyeceğim, değişik uygulamalar indireceğim ve fotoğraf makinası yerine kullanacağım bir telefon istiyorum.
iyi güzelde ekranı çok küçük ya
android demek oyun,internet,uygulama demek o küçücük ekranda nasıl oyun oynuyucaksın merak ettim
500 tl'yi hak etmiyor o telefon
ekranı küçük isteyen x10 mini alır büyük isteyen başka model ekranı küçük diye parasını hak etmiyor diyemezsin
tavsiyeye gelicek olursak hem 500 tl hemde dediğin özelliklerde telefon bulmak zor
Asus A10 ideos x5 bütçeyi arttırısan Samsung Galaxy Ace istediğin gibi bir telefondur
x10 mini pro güzel cihaz fakat klavyeli olduğundan kalınlık çok fazla. ayrıca ekranı çok küçük. ekstra olarak huawei ideos xe ve lg optimus one gibi smartphone modelleri tavsiye edebilirim.
Ekranı çok kücük o yüzden tavsiye etmem..
Cevaplar için teşekkür ederim. Eğer tek sorunu ekranın küçüklüğüyse sorun değil benim için. Tabi 4 inch olsa iyi olurdu ama bütçem kısıtlı olduğu için bu paraya bu kadarını alabiliyorum.
Kalınlık önemli değil, daha önce kullandığım telefonları görseydiniz bu telefon ultra slim gelirdi
Galaxy Ace çok güzel aslında tam aradığım telefon ama indirimli fiyatı bile 650 liranın üstünde. Yani o kadar çıkacak olsam başka telefonlar da mevcut. Yine de yorumunuz için teşekkür ederim.
Smartphone ile cep telefonu arasındaki fark nedir ? LG'nin Optimus One fiyat olarak da özellik olarak da güzel duruyor da onun için soruyorum
smartphone cep telefonunun daha kapsamlı olan modellerine deniyor. bi nevi bilgisayarlaşmış telefonlar denilebilir. optimus one'ın fiyatı özelliklerine göre uygun. ondan dolayı tavsiye ettim. karar senin.
bencede illa klavye olsun demiyorsan optimus one fiyatina gore daha iyi bir terrcih olur
Tamam teşekkür ederim, klavye sadece bir opsiyondu. Optimus one gerçekten güzel duruyor. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Optimus one iyi bi seçim oldu
Ereyon ismini çok duydum ama hiç alışveriş yapmadım. Nasıldır sizce Ereyon'dan alınır mı telefon ? Diğer firmalarla aynı fiyata satıyor üstelik 2 gb sd kart ve otomobit kiti de hediye ediyor.Bir de İstanbul'da mı bu Ereyon bilen var mı ?
Son bir sorum olacak, yakın zamanda Samsung Corby aldık. Wlan olmasına rağmen interneti o kadar fonksiyonlu değil. Mesela internette video izlemek istiyorum ama sadece Youtube videolarnı açıyor. Diğer sitelerdeki videoları açmıyor. Sonra internet üzerinden bir kaç oyun oynuyorum ( king's age ve ikariam gibi ) bunlara da girmedi. Acaba bu Optimus One ile aynı sorunları yaşar mıyım ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme