Şimdi Ara

SONY ERICSSON XPERİA X1 / ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ARKADAŞLAR DETAYLI BİLGİ ALMAK İSTEYEN VARSA TELEFON NUMARAM AŞAĞIDA

Cemali ERDOĞAN
    0532 622 91 50
    Ankara

Telefonun çalışmayan hiç bir özelliği yoktur. Her şeyiyle mükemmel çalışmaktadır.
    Üzerinde htc sense romu ( http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=11630 ) kurulmuş olup, hızlı, seri ve en stabil romdur.
    10 üzerinden 7-8 alacak temizlikte olup, kasasında soyulmalar ve bu telefonların sıkıntısı
    çatlaklar vardır. Resimleri aşağıdadır

Fiyat 220 TL.

- Telefon
    - Şarj cihazı
    - USB bağlantı kablosu

Rom linki
    http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=11630
    http://htcpedia.com/touch_it_br_landscape/soft/sony-x1-rom.html

incelemesi için aşağıdaki linktedir.

http://www.letsgomobile.org/tr/incelemesi/0095/sony-ericsson-xperia-x1/

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerdogan -- 7 Mart 2011; 15:04:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Soyulma ve çatlaklar olmasaa alıcı olabilirdim
  • cihazın fotolarını bekliyorum... yakın çekim makro ve açık açık çatlaklarını gösteren bi kaç foto... :)

satio ve renoiri satınca bunu alırım işimi görür bi süre:)
  • ciddi alıcıyım pm attım , dili ingilizce mi ?
  • cerdoğan dil ingilizcemi kırıkları gösteren detaylı fotoları ve pasaport kaydımı???bunlar belirtirseniz sevinirim...
  • pm
  • ARKADAŞLAR DETAYLI BİLGİ ALMAK İSTEYEN VARSA İLANDA TELEFON NUMARAM VARDIR VE HER ZAMAN ARAYABİLİRLER.

İLANDA DA BELİRTTİĞİM ÜZERE TELEFON KULLANILAN ROM İTİBARİ İLE İNGİLİZCE, TELEFON TÜRKİYEDE SATILMADIĞINDAN PASAPORT KAYITLI, TELEFONUN EN UFAK BİR SIKINTISI YOKTUR, GPS, 3G (GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME YAPMADIM) KULLANMIŞ OLDUĞUM VODAFON HATTI İLE İNTERNETE GİRDİM, ROUTUR OLARAK MASA ÜSTÜ BİLGİSAYARIM İLE BAĞLANIP İNTERNETE GİRDİM, TELEFONA BAŞKA ROMLARDA KURDUM AMA ŞU ANKİ ROM KADAR STABİL OLMADIĞINDAN BU ROMU KULLANMAYA KARAR VERDİM. TELEFONDAKİ ÇATLAKLAR PİL KAPAĞININ ALTINDADIR. GÖRÜNÜŞ OLARAK HİÇ BİR SORUNU YOK. ARKADAŞLAR İNANIN AYNI CİHAZIN FLEX ARIZASI OLANA SAHİBİNDEN.COM'DA 300 TL. YAZMIŞLAR. SAYGILAR.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tarafımdan alınmıştır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emreün

Tarafımdan alınmıştır :)

hayırlı olsun
  • Sağol hocam hayırlı olur inş.
  • Bazı sıkıntılar oluştu ben cihazı geri iade ettim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emreün

Bazı sıkıntılar oluştu ben cihazı geri iade ettim..

Farklı olması beklenemezdi ucuz etin yahnisi durumu cerdoğandan açıklama istenip yapılmaması ve sizinde başkalarının ilanını baltalamanız dahilinde hayırlı bir alışveriş olmuş ikiniz açısından
  • @mtasova
    Arkadaş belirtmemiş ben belirttim sıkıntısını da söylemedim kendi benden önce belirtsin diye çok merak ediyorsan pm atardın gerek yoktu burda kuru kalabalık yapmana 3g deyken ön kamerasında sorun var karşıya görüntü gitmiyor yüzeysel olarak sorun bu gizli saklı bişeyimiz yok.Şimdi millete çamur atmayı ve bol keseden sallamayı bırakta dağıl hadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreün -- 17 Mart 2011; 14:01:07 >
  • pm
  • satılmadıysa almak isterim.
    PM+SMS.
  • x1 düşünürseniz yardımcı olurum flex sorunlu onun dışında cihazım sorunsuzdur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.