Şimdi Ara

^^ Sony Ericsson -XPERIA- X1 ^^ (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.448
Cevap
2
Favori
99.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cetvel

Google'a youtube jacker yazın ve o programı yükleyin youtube için.Bir daha sorunsuz olarak youtube açılır ve çok daha hızlı.
    quote:

Orjinalden alıntı: se_runtome

ktunnel den ızlenebılıyor hıncık baktım bence x1 herşeyı ıle farklı bır telefon

http://www.reis-ieagles.com/duyuru/youtube-jacker-2-youtube-dan-daha-fazlasi-t35.html

• nokia dan bi takoz daha n serisindeki N açılımı ne demek acaba..?

nog: n. takoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WiLdNesS -- 4 Aralık 2008; 23:37:11 >

http://www.youtube.com/watch?v=6s_R2_kd_4s

Orjinalden alıntı: nurixY

n97 İN TASARIMI ÇOK KÖTÜ YAW.XPERİA X1 BUNU ÇİĞ ÇİĞ YER..

X1 gelene kadar n97 pişer

But,you were deceived...And now, your Republic shall fall!
  • takoz makoz adam tanıtıp 6 ay sonra piyasaya sürüo, hemen hemen aynı anda da türkiyede.

Bizde hala X1 i bekleyelim... Nokia gidip 5800 ı çıkarcak üstüne N97 yi çıkarcak üstüne N98 i tanıtcak sonra mükemmel sony ericsson yetkilileri X1 i piyasaya 2000 ytl den çıkaracaklar... İnşallah olmaz böyle bi şey ama ben sıkıldım şahsen SE nin bu gecikmelerinden....

quote:

Orjinalden alıntı: wildnesss

nokia dan bi takoz daha n serisindeki N açılımı ne demek acaba..?

nog: n. takoz
  • quote:

Orjinalden alıntı: scientist8

"xperia da mouse kullanma" daha önce verildimi bu video bilmiyorum ama bi izleyin isterseniz.

http://www.youtube.com/watch?v=6s_R2_kd_4s

Mouse ne kadar kullanışlı olur tartışılır.
    Ayrıca bluetooh'lu mouse kaç paradır o da ayrı bir mevzu.

• Arkaşalar Bilindik üzere xperia 128 mb ram kullanıyordu.. yeni alanlarda dışarıdan öyle kullanıyor.. ama şimdiden sonra.. sony ericsson 256mb ram koymus.. ve romuda 512 mb sanırım x1i bire koymus x1a ya koymus mu bilmiyorum.. ama kesin yani x1i ye 256m ram konulmuştur.. telefonun ilerki zamanda sony ericsson tarafından.. beklenenleri karşılayamacağı için ve wm 6.5 veya wm7 için çıkarılmıştır.. bilginize :)

kesinlikle 128mb x1i almayın dikkatli olun :) eskiler sanırsam öyle.

Orjinalden alıntı: msqonn

Arkaşalar Bilindik üzere xperia 128 mb ram kullanıyordu.. yeni alanlarda dışarıdan öyle kullanıyor.. ama şimdiden sonra.. sony ericsson 256mb ram koymus.. ve romuda 512 mb sanırım x1i bire koymus x1a ya koymus mu bilmiyorum.. ama kesin yani x1i ye 256m ram konulmuştur.. telefonun ilerki zamanda sony ericsson tarafından.. beklenenleri karşılayamacağı için ve wm 6.5 veya wm7 için çıkarılmıştır.. bilginize :)

WM 6.5 ya da WM 7 koyabilmek için mi bu kadar geç çıkıyor? Demek istediniğizi net olarak anlayamadım

Arkaşalar Bilindik üzere xperia 128 mb ram kullanıyordu.. yeni alanlarda dışarıdan öyle kullanıyor.. ama şimdiden sonra.. sony ericsson 256mb ram koymus.. ve romuda 512 mb sanırım x1i bire koymus x1a ya koymus mu bilmiyorum.. ama kesin yani x1i ye 256m ram konulmuştur.. telefonun ilerki zamanda sony ericsson tarafından.. beklenenleri karşılayamacağı için ve wm 6.5 veya wm7 için çıkarılmıştır.. bilginize :)

WM 6.1 güncellenerek daha üst sürümlere yani 6.5 veya 7.0 a yükseltilebilecek mi?

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

sanırsam yükseltilecek ama bunun için tam bir bilgi yok.. ama windows mobile 6.1 olarak gelecek ve yükseltileceği tam kesin değil.. ama ram 256mb bu tam bir kesin bir bilgidir :)

http://mobile.softpedia.com/phones/Sony-Ericsson/Sony-Ericsson-XPERIA-X1.shtml

burdada özellikleri yazıyor zaten

WM 6.1 güncellenerek daha üst sürümlere yani 6.5 veya 7.0 a yükseltilebilecek mi?

• Arkadaşlar, cihazı iki hafta önce avrupadan aldım. Çok güzel cihaz fakat yazılım almanca ve ingilizceye çeviremiyorum. Genpaya verdim birkaç gun sonra iade ettiler ve yazılm elimizde yok ayrıca yuklersek cihaz kilitlenir dediler.Bu sorunu nasıl cözebiliriz?

Orjinalden alıntı: flyingrock1

Arkadaşlar, cihazı iki hafta önce avrupadan aldım. Çok güzel cihaz fakat yazılım almanca ve ingilizceye çeviremiyorum. Genpaya verdim birkaç gun sonra iade ettiler ve yazılm elimizde yok ayrıca yuklersek cihaz kilitlenir dediler.Bu sorunu nasıl cözebiliriz?

Asagidaki sayfadan X1 e ait Rom lara, X1 icin Android vs vs ye ulasabilirsin:

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?s=262e0547477cb14f6aa68a7b6def512e&f=471

Bu direkt X1i Rom basligi:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=407148

Su galiba Ingilizce ROM, cok emin degilim:
    http://rapidshare.com/files/163578806/ruu_signed.zip

Nasil yuklenecegi konusunda pek yardimci olabilecek durumda degilim, Ingilizcen varsa su baslikta anlatiliyor:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=431218

Herkesin gecmis bayrami kutlu olsun.

NOT: Bu arada RMAA ya takik bir insan oldugumdan X1 in RMAA grafiklerine rastlayan biri link verirse cok mutlu olurum. (ben henuz goremedim).

• Teşekkür ederim, yapmaya çalışacağım.
  • benim 2 sorum olucakti. su anda yurtdisindayim, eger bu telefonu unlocked olarak alirsam, garantisiz olucak fakat benim onu garantiletme imkanim var mi? eger yoksa da bi problem oldugunda servise goturebilirim dimi? ucreti neyse alirlar ama yaparlar degil mi? diger sorumsa ben eger bu telefonu locked olarak alirsam turkiyede unlocked ettirebilirmiyim ve bu durumda garantisi ne olur? bu konularda bilgim olmadigi icin soruyorum. smdiden tesekkurler
  • Telefonunuzu yurtdışından unlocked olarak alın ve gumrukte KDV indirimini( %10 ) geri alırken faturanızında fotokopisini almayı unutmayın. Böylece turkiyede ve diğer ülkelerde garanti hizmetinden yararlanabilirsiniz. Fatura olunca hiçbir sorun olmaz.

• Arkadaşlar Xperia X1 2009 un 2. Çeyreği gibi Türkiyede.
    Sony Ericsson'a mail attım gelen cevapta pazar araştırma-geliştirmelerinin devam ettiği, bittiğinde çıkacağı, bu tarihin de yaklaşık olarak 2009 un 2. çeyreği olduğu söylendi.
    diğer başlıklardan birine yazmıştım buraya da yazayım alacak arkadaşların haberi olsun diye
    Ben şahsen Omnia'mı alacaktım bu haftasonu veya öbür haftasonu ama sırf bunun gelmesini beklemek için vazgeçtim :)
  • yaklaşık 1 gündür bu cihazı kullanıyorum. tasarımı ve boyutları fena sayılmaz (aynı ekran çözünürlüğüne sahip klavyeli bir model olan toshiba g900 ile karşılaştırınca çok küçük bile sayılabilir). kasası da güzel ve sağlam gibi ancak şimdiden bir iki yerde siyah boyalarda soyulmalar oldu bile. bu gidişle kısa bir süre sonra boyası atmış eski bir telefon görünümüne sahip olacak gibi. kalem girişinin olduğu yerde çatlaklar olduğu gibi söylentiler var ama o bölge gayet sağlam bir malzemeden yapılmış gibi, bana pek de çatlama falan olacak hissi vermedi.

hız ve performans olarak tam birşey söylemek istemiyorum. o konuda da ilk izlenimlerim olumlu. donanımsal olarak hemen her özelliği (ekran çözünürlüğü hariç) benzer olan touch pro ile benzer performansa sahipler. tabii gerekli optimizasyonlar falan sonrası durum ne olur bilemiyorum. panel arayüzü de güzel bir düşünce.

telefon görüşmelerinde ses kalitesi çok iyi. harici hoparlör ses kalitesi düşük.

ilerleyen zamanlarda fırsat buldukça detaylı bir inceleme yapıp paylaşmaya çalışacağım.

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.