Arkadaşlar Sony Ericsson Xperia Neo almaya Karar verdim acaba bu telefon Xperia ARC İle Aynı Özellikleremi sahip Özellikleri Aynı Hatta Önde Kamera olması nedeniyle Neo Daha iyi Xperanin Sadece Tipi Farklı Özellikleri Aynı diyorlar bu dogrumu?
Neo ile Arc arasında bir fark varmı Kamera Müzik onusunda veya dier özelliklerde...
Neo nun bir sorunumu varmı acaba Wi-fi Falan Sizle almalımıyım....
Arcda scorpion işlemci var onun dışında arcın ekranı 4.3 inc başka bir farklılık yok. Tabi en büyük fark kasa inceliği, neo biraz kalın bir telefon.
Tasarım farkı var ve Arc ekranı daha büyük. Özelliklerine baktım çok fark göremedim gibi ama Arc daha iyi diyorlar. Bende merak ediyorum :)
Bildiğim kadarıyla wi-fi sorunu yok Neonun..
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Arcda scorpion işlemci var onun dışında arcın ekranı 4.3 inc başka bir farklılık yok. Tabi en büyük fark kasa inceliği, neo biraz kalın bir telefon.
Neo'da da scorpion işlemci var. Tek farkları 4.3 inç ekran ve incelik. Bir de ön kameranın olmaması
quote:
Orijinalden alıntı: kanlikilic
Arkadaşlar Sony Ericsson Xperia Neo almaya Karar verdim acaba bu telefon Xperia ARC İle Aynı Özellikleremi sahip Özellikleri Aynı Hatta Önde Kamera olması nedeniyle Neo Daha iyi Xperanin Sadece Tipi Farklı Özellikleri Aynı diyorlar bu dogrumu?
Neo ile Arc arasında bir fark varmı Kamera Müzik onusunda veya dier özelliklerde...
Neo nun bir sorunumu varmı acaba Wi-fi Falan Sizle almalımıyım....
Ben de seninle aynı durumdaydım.Sadece ekran büyüklüğü ve tasarım mı o kadar fiyat farkı ediyor diyordum.Hatta neo dediğin gibi ön kameraya sahipken. Araştırınca,Arc'ın -ekran kalitesinin daha başarılı olduğunu (testlerde neo'ya göre Arc'ın parlaklığının bir hayli fazla olduğu söyleniyor) ve -Fotoğraf çekimlerinde yine Arc'ın Neo'dan daha iyi olduğunu gördüm/okudum.
Tüm bu dediklerim işin teorik değil pratik yanını paylaşan testlerde yer alıyor (phonearena,gsmarena v.s.)
Biraz daha çıkabiliyorsan 2si arasından Arc tercih edilebilir.Fakat aradaki fiyat farkına(yaklaşık 350tl) değer mi,onu bilemeyeceğim. Her ikisini de kullanan kişiler daha aydınlatıcı olacaktır.