Şimdi Ara

^^^^sony ericsson x10 geldi turkiyede ilk^^^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cihaz sifir kutusunda butun aksesuarlari ile full olarak verilecektir.

ister kayitli ister kayitsiz alabilirsiniz ister siyah ister beyaz rengi vardir.

kayitli:1150$

kayitsiz:1100$

takas imkanimiz vardir

kredi kartina taksit yapilir banka komisyonu alinarak

lutfen telefon ile irtibat kurunuz

semih:0535 794 52 48

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dehşet cihazhayırlı satışlar
  • tşk ederim

• Neden TR de ilk ?
    Birçok yerde bulunabiliyor x10 hatta bazı sitelerde 800$ a dahi sıfır olarak var site ismini reklam olmasın diye yazmıyorum...
  • 800 dolar olsa alicakmisin yoksa bos mu konusuyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: demir3712

800 dolar olsa alicakmisin yoksa bos mu konusuyorsun

Daha yeni pasaporta kayıtlı sıfır cihazı 830$ dan ismini reklam olmasın diye yazmadığım sitede uzunca bir süre bekledikten sonra sattım.
    Aldığım fiyatta oldukça düşüktü (rusyadan) yani haliyle 800$ da verip almam mümkün değil ayrıca ben boş konuşmam (yalnız söylediklerim bazen dokunabilir) ama 750-800$ a revize edersen satabilirsin yoksa bu fiyata biraz zor sonuçta x10 alınana kadar o fiyatlara birçok alternatifleri var ve çok daha iyi alternatifler...
  • saol ben neyn nerde ne kadara satildigini cok iyi biliyorum senin gibi kendine bi adet urun getirip butun piyasayi alt ust eden insanlarida cok gordum burda hatta elinde urun olmayipta sirf piyasayi dusurmek için ilan acanlarida gordum.ben aliciyim burda beni tanisinlar diye ilan aciyorum satilmiş satilmamiş cokta umrumda diil.ben bir yilda nerdeyse 100 bin liralik alim yapmişim o yuzden sizin gibilern yorumlari bana koymaz.ama bnm durumumda olmayan insanlarin ilanlarini bari kirletmeyin.

ilanimda silinsin yetkililer tarafindan SATMİYORUM....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sana öneri yapmaya gerek yok yeni değilsin burda kuralları biliyorsun

ya ilanı yoruma kapatacaksın yada fiyata gelen eleştirileri kale alıp almama kararı vereceksin

bugün dğubankta x10 a baktım. 800 dolar dedi ayak üstü soruş tabiki. 110 ytl kayda istedi.

forumda 50 ytl pasaport bulurusn arasan. 750 dolar a da x10 u sıfır alırısn doğubanktan. kayserili biri olursa 700 e de kasa bilir

hayırlı satışlar.
  • hocam bana dogubanki ogretmeyin ben 13 yasindan beri dogubanktayim

SATMİYORUM DEDİM DAHA DA YORUM YAPMAYİN

• demir3712

Senin şimdiye kadar satmış olduğun cihazları 25 le çarp işte benim kullanıp sattığım cihazların sayısı ortaya çıkar.
    Ben keyfi getiriyom yada getirtiyom yurtdışından sonrasında kullanıp satıyorum yada takas yapıyorum istesem 1 değil 50 tanede getiririm (kırgızistan-kazakistan-rusya buralardaki tel fiyatları oldukça komik çünkü) ama ben bu işin ticaretini yapmıyorum yapsam emin ol benle başedemezsin bu konuda

Ayrıca beni burda tanısınlar diyorsunda bu fiyatlara burda kendini tanıtamazsın vede tanımak istemezler çünkü burası ne doğubank nede başka biryer burada oraların fiyatları geçmez buranın kendi fiyatları vardır beğenen alım satımı yapar beğenmeyen çıkar gider.

Ben piyasa dediğin piyasayı emin ol senden çooooooook daha iyi biliyorum niye elimde olmayan ürün için kızıştırma yapayım o tarz çocukça hareketlerle uğraşacak zamanım olsaydı ohoooo ki öyle doğunbank-batıbank-yazıcıoğlu vs vs gibi çakal yuvalarıyla işim olmaz.Ayrıca yukarıda multininde dediği gibi aradığın zaman 700$ a bulunabiliyor hatta yurtdışı (bazı ülkelerde) bağlantıları olan kişiler yarı fiyatına yada 40-50$ üstüne aynı ciazı alabilirler.

Neyse ister 1100$ iste istersen 11100$ iste ürün senin fiyatını istediğin gibi belirleyebilirsin ama o fiyatlara DH de mümkün değil...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.