Şimdi Ara

Sony Ericsson W950i

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sony Ericsson W950i Cep Telefonunda ne buluyorlar? heleki 1400 ytl lik fiyatıyla avrupada 350 € bir anlam veremedim.

• niye kamerasından başka ne eksiği var. kamera istemeyenler için kaçınılmaz bir model
  • Avrupada bazı şirketler yada kamu kuruluşlarında kameralı telefonlar yasak.Bu tür yerlerde çalışanlara hitap etmesi için
    bu tür kamerasız teller yapılıyor.
  • Hepsiburada'da bir ay önce 399 YTL ye vardı hemde 12 ay taksitle. Ama o sıralar alamadım. Şuanda ise stoklarda yok. Hatta telefon yok ortadan kalktı. Stoklara girince haber verilmesini istedim. Stoklara girdikten bir gün sonra telefon siteden kaldırıldı artık hiç yok.
  • 4 gb hafıza, wi-fi,dokunmatik tuşlar, mükemmel ses kalitesi gibi özelliklerle kamerayı önemsemeyenler alır.ayrıca fiyatta uçmuşsun w960 bile daha ucuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

4 gb hafıza, wi-fi,dokunmatik tuşlar, mükemmel ses kalitesi gibi özelliklerle kamerayı önemsemeyenler alır.ayrıca fiyatta uçmuşsun w960 bile daha ucuz

Telefonda wi-fi yok. Fiyat konusunda arkadaş haklı hayla o fiyata satan yerler var. İnternet sitelerinde öyle. w960 ise sadece hepsiburada da var. Ona istenilen para da çok
  • W950İ kameraya önemsemeyenler için süper bir telefon sonuçta telefonun iyiliği ve kötülüğü kamera ile değerlendirilemez bu telefonun amacı multımedıa isteyen bizim gibi kullanıcılara değilde şirket kullanıcılarına telefonu iş için kullananlara hitap etmesi.

saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ## Sony Ericsson ''Patty'' W902 ##
    17 yıl önce açıldı
    Sony Ericsson Vivaz İnceleme
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.