Şimdi Ara

sony ericsson w910i den memnunmusunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu telefonu almayı düşünüyorumda kullananlar yada arkadaşında olanların yorumlarını beliyorum

• bunun yeri burası değil ama ben kullandım rezalet bi telefon onu alıcagıma gider bi w810 veya o civarlarda k810 alırım
  • Arkadaşım kullanıyor ama memnun değil. Aynı fiyatta Nokia tavsiye ederim.
  • ben tavsiye ederim... memnun olunmayacak bi yanı varsa dış sesin az çıkması ki acustic ayarları falan yapılarak o iş halloluyor artık.
    bir diğer nokta da bu kadar ince bir telefonda AF(auto focus-otomatik netleştirme) özelliği olmaması ve kamera ışığı(flash aydınlatma) yok. diğer özellikler hiç te fena değil. 4gb a kadar M2 kart destekliyor ve sanırım forumda 8gb lık kartıda kullananlar vardı.

ilk üretimlerinde sadece teknik arızalar vardı ve denk gelenler yazmıştı zaten. yeni modellerde son çıkanlarda sorunla karşılaşacağınızı düşünmüyorum. size tavsiyem. kullanan birine gidin ve telefonu kurcalayın biraz.

şahsen ben 1 yıldır KKTC de 3G servisi ile görüntülü konuşmada yapıyorum ve hem ön hemde arka kamera ile konuşma yapabiliyorsunuz ve o an çektiğiniz bir resmi anında görüşme sırasında karşı tarafa yollayabiliyorsunuz

• ben kullandığım süre içerisinde gayet memnundum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Walkman (Music) Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.