Şimdi Ara

Sony Ericsson Türkiye'ye Geri Döndü!!! Bomba Haber!!! [RESMİ Haberdir] 2011 için yaptığı yenilikler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
6.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: westernblew

Arkadaşlar w995 gelir mi bu yeni hamle ile yoksa sadece yeni çıkanlar mı ?

w995 çıkalı bir seneden fazla oldu ve tükendi bitti aklınız nerde kalmış
  • Sayfa uzayıp gitmesin diye yazmadım ama sağol yine de :)

Telpa gibi sağlam distribütör de bulsalar gözüm arkada kalmıcak da , bunlara tam güvenemiyom iste :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: theformul

Bu demektir ki dünyanın en iyi tasarımını ülkemizde göreceğiz fakat donanımı tasarımı kadar güzel olmadığı için kendi elimde göremeyeceğim

Yahu aşın artık şu donanım muhabbetini.
    Hangi telefonun donaımı yetersiz kalıyor ki?
    Birisi web sayfasını yarım saniye daha hızlı yüklüyor diye tercih edilir mi ya?
  • haberin doğru olup olmadığını mayıs ayında görecez umarım sony yine sallamaz türkiyeyi
  • Arkadaşlar Xperia X10 kullanıcıları için sevindirici bir haber vermek istiyorum.

Xperia X10 Android 2.3 güncellemesi alacakmış. Anlayacağınız gibi Sony Ericsson X10 Kullanıcılarını yarı yolda bırakmayacak fakat bu güncelleme X10 için son yapılan güncelleme olacak. Sony Ericsson'dan gelen kullanıcıların beklediği bir haberdi bu.

Konu sitedede açılmış konunun linki:
    http://resim.donanimhaber.com/m_47747383/tm.htm

İsterseniz Buradanda Sony Ericsson'un verdiği habere direk ulaşabilirsiniz.
    http://blogs.sonyericsson.com/products/2011/03/25/update-on-xperia™-x10/

• biraz önce antalyadan oğlumun gönderdiği sony ericcson ainio telefonu sordum teleservice ankaraya...

9 mayısta ellerine ulaşmış gözüküyor kargoda... ama telefondaki bayan yok diyor 2 gündür elimize ulaşmadı...

ne bu şimdi şakamı... sony service vaybe isim karizma ama servis rezil ce... teslim aldığın ürünü basit bir kağıda yazsan...

eski sistem o listeden baksan yine müşteriye rahat cevap verirsin... ama bilgisayar var sekreter var rezilmi rezil...

görende hergün binlerce giriş var sanacak... kargo servisimizde bekliyor kayıtlara girmemiş diyor... kargo bir günde

kendine ulaştırıyor kendisi 2 günde teslim alamıyor... helal sana sony ericcsonnnn... sonnnnunnn yakın demekki...

ankara servisin buysa... dahada sony almam... hoşçakalın....

unuttum telefonda yaklaşık 6-7 dakika beklettikten sonra oluyor bu işler... bari bekletme direk telesekretere

cihazınız ulaşmadı kaydını yap nasıl olsa yalan söyleyeceksin... sekreter çalıştırmana gerek yok...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.