Şimdi Ara

Sony Ericsson T700 379 TL Teknosa !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben bir aydır kullanıyorum T700'ü. Vatan'dan 382 Liraya almıştım.
    Önünde ikinci bir kamerası yok ama genel olarak çok memnun kaldım telefondan. Flash xenon değil, led. Gün ışığında çekilen resimler tatmin edici olsa da içeride çekilenler yeterli değil.
    İnce ve zarif. Ekranı büyük. Flash dosyaları ve flash temaları destekliyor. Menüler ve çalışma hızlı.
    .txt belgelerini görüntüleyebiliyor ama pdf dosyalarını göstermiyor.
    Film ve müzik oynatımı güzel. Seyredemediğim dizileri karta aktarıp otobüste giderken telefonumdan seyrediyorum.
    Harekete duyarlı değil, çevirince resimleri kendisi döndürmüyor C510 gibi.
    Bluetooth aktarmı hızı 115 KB civarında bende. Filmler için gene de kablo veya kart okuyucusu tavsiye ederim.
    T700 hakkında sorularınız olursa cevaplayabilirim bildiğim kadarıyla.
  • ne kadar çözünürlükte video oynatıyor(büyük ihtimal 320x240 dır ama merak ettim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

ne kadar çözünürlükte video oynatıyor(büyük ihtimal 320x240 dır ama merak ettim)

Evet ekran çözünürlüğü 320 x 240 piksel. Videoyu yan çevirerek (yatay) oynatınca tam olarak 320 x 240 gösterebiliyor.

Filmi yarım bırakıp kapatırsanız tekrar açınca kaldığı yerden devam edebiliyor.
  • o çok iyi olmuş eski walkmanlerde baştan başlıyordu.
  • Arkadaşlar Sony t700 un hoparlör sesi az çıkıyormuş diye duydum.Acaba bilgisi olan var mı?Ben de W890i ile T700 arasında kaldım ve hangisini alacağıma karar veremedim.Kullanan arkadaşlar yardım edebilir mi?Bir de w890İ'nin walkman telefon olması önemli bir artı mı?
  • quote:

o çok iyi olmuş eski walkmanlerde baştan başlıyordu.

bu zaten tüm medya menüsü olan sony ericssonlarda geçerlidir.

quote:

Orijinalden alıntı: berkosantana

Arkadaşlar Sony t700 un hoparlör sesi az çıkıyormuş diye duydum.Acaba bilgisi olan var mı?Ben de W890i ile T700 arasında kaldım ve hangisini alacağıma karar veremedim.Kullanan arkadaşlar yardım edebilir mi?Bir de w890İ'nin walkman telefon olması önemli bir artı mı?

Ses kalitesi emin ol kulaklıkta hiçbir fark yok.Hoparlörde stereo olduğu için T700.Orjinal haliyle yetersiz ama aacustic yükleyerek iyi seviyeye gelir.
    T700 ün w890 a göre farkı:

-Kamerada LED flaş
    -Stereo hoparlör
    -Medya menüsünde Oyunlar,Web Kaynakları eklenmiş
    -Flash Lite 2.1
    -Menünün görünüm düzenini değştirebilme(ızgara,tam ekran vs)
    -Kamerada,Google Maps ta Coğrafi etiketleme
    -Daha yeni model
    -Mesajlarda sohbet menüsü(MSN, Gtalk, vb. )(W890 da yok)
    -Görüntülü konuşma arka kameradan
    -Kutuda 512 mb hafıza kartı
    -Rengine uygun stereo kulaklık

W890 nın T700 e göre farkı:

-Ön kameranın bulunması
    -Walkman menüleri(Sens me,yıl,tür)
    -Flash Lite 2.0
    -Kutuda 2 gb hafıza kartı ve HPM-70 kulaklık

Herşeye rağmen T700 diyorum.Özellikle kırmızı renginden

Sony Ericsson T700 379 TL Teknosa !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 7 Ağustos 2009; 15:00:52 >

• Yardımın için teşekkürler.T700'un stereo hoparlorü varmış ama bir çok yorumda her iki modelin de pek sesi çıkmıyor denilmiş.Ama stereo olması t700 un sesinin daha fazla çıkmasını sağlıyor olabilir mi?Bir de Flash Lite dediğin ne oluyor?Ve T700'un medya oynatıcısı olması walkman telefon özelliği görüyor değil mi?
  • quote:

Yardımın için teşekkürler.T700'un stereo hoparlorü varmış ama bir çok yorumda her iki modelin de pek sesi çıkmıyor denilmiş.Ama stereo olması t700 un sesinin daha fazla çıkmasını sağlıyor olabilir mi?Bir de Flash Lite dediğin ne oluyor?Ve T700'un medya oynatıcısı olması walkman telefon özelliği görüyor değil mi?

Ses W890 dan çok çok iyi kafana takma w890 daki walkmanin hiçbir artısı yok Sens Me özelliği zaten gereksiz anlıcağın W işaretinden başka bir artısı yok W890 nın.T700 deki stereo hoparlörü w890 dan daha kaliteli ve berrak çıkmasını sağlar

Aynı medya menüsüne sahipler yalnız W890 da TÜR,YIL,SENS ME menüsü eklenmiş yani olmasada olur gereksiz

Flash lite 2.0=K850,K660,W910,W890,Z770 grubuna girer
    Flash lite 2.1=T700,C510,G705,C901,W508,W705 vs grubuna girer

• Ben çok müzik dinleyen biriyim ve hep walkman telefonlara baktık.Ama T700'ü görünce aklım onda da kaldık.Ama dediğin gibi medya oynatmada W890'un önemli bir artısı yoksa T700 almak daha mantıklı.Yani telefonu ağırlıklı olarak mp3 dinlemede kullancam.Heralde çok fazla mp3 dinlemde T700'de sorun yaşamam.
  • quote:

Ben çok müzik dinleyen biriyim ve hep walkman telefonlara baktık.Ama T700'ü görünce aklım onda da kaldık.Ama dediğin gibi medya oynatmada W890'un önemli bir artısı yoksa T700 almak daha mantıklı.Yani telefonu ağırlıklı olarak mp3 dinlemede kullancam.Heralde çok fazla mp3 dinlemde T700'de sorun yaşamam.

w890 nın ön kameradan başka Hiçbir artısı yok anlıcağın T700 diyorum
    İyice anlamışsındır herhalde benden bu kadar ii düşün W890 alma demiyorum içine sineni al

T700 ün ekran görüntüleri

w890 ekran görüntüleri

• bende t700 aliyorum bugun gittim teknosaya kirmizisi kalmis ben gümüs istedim isim aldilar pazartesi kesin gelir dediler. kirmizisini elime alip baktim gercekten cok şık ve kibar. resimlerden cok daha hos. ayrica ses konusunda sorun olacagini hic sanmam cunku sterio hoparlorlu telefona attigin acustic cok daha basarili bi sonuc veriyo.
  • Yaklaşık iki aydır kullanıyorum T700'ü çok memnunum. Hoparlörünü pek kullanmıyorum ama bence sesi yüksek ve net çıkıyor. Fiyatı da uygun şu anda bence almaya değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

o çok iyi olmuş eski walkmanlerde baştan başlıyordu.

bu zaten tüm medya menüsü olan sony ericssonlarda geçerlidir.

quote:

Arkadaşlar Sony t700 un hoparlör sesi az çıkıyormuş diye duydum.Acaba bilgisi olan var mı?Ben de W890i ile T700 arasında kaldım ve hangisini alacağıma karar veremedim.Kullanan arkadaşlar yardım edebilir mi?Bir de w890İ'nin walkman telefon olması önemli bir artı mı?

Ses kalitesi emin ol kulaklıkta hiçbir fark yok.Hoparlörde stereo olduğu için T700.Orjinal haliyle yetersiz ama aacustic yükleyerek iyi seviyeye gelir.
    T700 ün w890 a göre farkı:

-Kamerada LED flaş
    -Stereo hoparlör
    -Medya menüsünde Oyunlar,Web Kaynakları eklenmiş
    -Flash Lite 2.1
    -Menünün görünüm düzenini değştirebilme(ızgara,tam ekran vs)
    -Kamerada,Google Maps ta Coğrafi etiketleme
    -Daha yeni model
    -Mesajlarda sohbet menüsü(MSN, Gtalk, vb. )(W890 da yok)
    -Görüntülü konuşma arka kameradan
    -Kutuda 512 mb hafıza kartı
    -Rengine uygun stereo kulaklık

W890 nın T700 e göre farkı:

-Ön kameranın bulunması
    -Walkman menüleri(Sens me,yıl,tür)
    -Flash Lite 2.0
    -Kutuda 2 gb hafıza kartı ve HPM-70 kulaklık

Herşeye rağmen T700 diyorum.Özellikle kırmızı renginden

bu izgara menu ne oluyor acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

hakkaten

ön kamera yokmuş
    ama
    Video çağrısı (Ana kamera) da oluyor

peki zeki müren'de bizi görecek mi

ya hadi çevirdik telefonu, karşı taraf bizi gördü biz onu nasıl göreceğiz? çok saçma olmuş onun 3g'si, anca internete bağlanmaya yarar görüntülü konuşulmaz

• Benimde kafamdaki tek sorun öndeki kamera olayı, Yoksa %95 T700 e karar verdim. Ama çift kamera avantajı W890 a yönlendiriyor
  • Karar verirken bir şeye daha dikkat edin:

w890i için patch desteği çok fazla...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.