4 senedir kulladığım S700i mi satıyorum.Bu makinayı fazla anlatmak gerekli mi bilmem ama öne çıkan özellikleri şunlardır ;
1.3 megapixel CCD sensorlü kamera ( fotoğraf makinası sensoru ) Mükemmel ses kalitesi ( sesini duyunca inanamayacaksınız ) Mp3 çalar Video çekimi Radyo Yana kayar mükemmel kapak mekanizması 262.000 çok canlı renklere sahip ekran Bluetooth Ses kaydı Titreşim Haftalık ve günlük alarm Oyunlar Kendi müziğini kendin yarat işlevi
Ve daha saymadığım onlarca özellik vardır ... diğer sitelerde satılan diğer S700i ler gibi haşat değildir ben cihazımı temiz kullanırım ve satın alacak kişinin de temiz kullanmasını isterim ... Kutusu , cd si , kulaklığına kadar duruyor
Şu an bile pili 24 saat açık 3 gün gidiyor bu çok iyi bir rakamdır duyurulur , Bilenler zaten ne demek istediğimi anlar
Başkaları gibi fiyatta uçmayacağım sabit ve tek fiyat veriyorum ... kesinlikle pazarlıksız 120 YTL
bu fiyata bu özelliklerde daha iyi bir makina piyasada yok !!!
başka bir cep telefonu ile resimlerini çektim ama net olmadı yine de ufak bir ön bilgi olur , herkese iyi forumlar diliyorum
telefon güzel fiyat güzel kalın olmasa varya kesin alırdım bunu...
hayırlı satışlar
göründüğü kadar kalın ve kaba değil kullanılacak en iyi telefonlardan birisi işim gereği artık daha ufak cihaz almak istiyorum yoksa değiştirmek gibi bir hata yapmazdım