Şimdi Ara

## Sony Ericsson ''Patty'' W902 ## (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
333
Cevap
1
Favori
25.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok saolasın bi arayıp soralım bakalım ne ayakmış
  • Cihazın tek eksisi bana göre WIFI , ona göre benim kriterlerimde harika bir cihaz. sevdim
  • wifi özelliği olan bi telefon görmeden ve kullanmadan önce bende alacağım telefonda wifi muhakkak olmalı diyodum ama kardeşime alınan g705 te gördüğüm kadarıyla wifi cep telefonu için lüzumsuz bi araç bence.Kullanışlı değil ve boşuna fiyat yükseltiyo bu w902 de de olmaması daha ii olmuş bence.
    Bu arada telefon resmen tv kumandası gibi ya ama çok hoş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tasher -- 1 Temmuz 2010; 14:06:54 >
  • İyi ki ne yapıp edip almışım telefonu. Bir ara satayım dedim ama satılırmı böyle bi cihaz herşeye rağmen. SE Capasitive dokunmatikleri Tr.ye getinceye kadar yola devam.
  • Bak ya nispet yapıo nerden nasıl aldın tr ye gelcek mi bi bilgin var mı?

edit*
    Az önce mail geldide malesef adamlar tr'ye getirmeyi düşünmüyolarmış.Yazık oldu artık w serisinde bar tipi telefon çıkana kadar emektar w810 la devam etcez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tasher -- 1 Temmuz 2010; 15:18:59 >
  • ağalar...

Bu telefonun kutusunda gelen kulaklık hakkında bilgisi olan var mı? sizce telefonun ses kalitesine yakışır bir kulaklıkmı yoksa başka bir kulaklık mı tavsiye edersiniz? Eğer başşka alternatifler tavsiye edecek olursanız bunlar hangileri olur (TAbi telefonla uyumlu)

şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kijiro

ağalar...

Bu telefonun kutusunda gelen kulaklık hakkında bilgisi olan var mı? sizce telefonun ses kalitesine yakışır bir kulaklıkmı yoksa başka bir kulaklık mı tavsiye edersiniz? Eğer başşka alternatifler tavsiye edecek olursanız bunlar hangileri olur (TAbi telefonla uyumlu)

şimdiden teşekkürler...

Kulaklik super, basi, tizi iyi veriyor nokia nin cöpluklerinden cok daha iyi bence yeni bir kulaklik almaya hic gerek yok. Bizim kulaklik o kadar dayak yedigi halde hala calisiyor ve keliteden kayip yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

yutdışından getirirsen getir
    türkçe menü yüklü olmasa bile yüklersin kendin
    öğretiriz

Evett...şimdi gelelim Menünün nasıl Türkçe olacağına :)

Sayın se(dd)at;

şu işin nasıl yapılacağını benim gibi düşük zekalı birinin anlayacağı dilde anlatmanız mümkün mü?

• quote:

Evett...şimdi gelelim Menünün nasıl Türkçe olacağına :)

Sayın se(dd)at;

şu işin nasıl yapılacağını benim gibi düşük zekalı birinin anlayacağı dilde anlatmanız mümkün mü?

W902 Türkçe dil destekli yazılım yükleme!!

A2Uploader & UpdateService programlarını indir.A2Uploader içindeki GGSetup programını PC ne kur.A2Uploader ı aç.

A2Uploader
    http://www.4shared.com/file/sFdQh4Fa/a2Uploader_v22092009__RWF_5_.html

UpdateService
    http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1278305977/Update_Service_Setup-2.10.7.15.exe

A2Uploader programında FileSystemTool butonuna tıkla.Telefonu kapat."C" tuşuna basılı tutarak usb lkablosuna bağla.
    sonra çıkan sistem klasörlerinden tpa/preset/custom'a gel.Aşağıdaki customized_upgrade.xml dosyasını oraya sürükle.

http://www.4shared.com/file/RaupGhnZ/W902_UK_CUSTOMIZED_UPGRADE_CDA.html

"Shutdown FS Manager" tıklayıp usbyi çıkar. Telefonunu aç & uygulansın...

UpdateService yi aç.
    Yönelgeleri izle ve W902 seç.Telefonu kapat.Yazılımı yükle...
    Bitince Türkçe de olacaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 17 Temmuz 2010; 15:20:51 >

• Eyvallah çok teşekkür ederim...

Bir iki şey daha sorayım bu A2uploader "windows 7 64 bit" işletim sisteminde çalışırmı? yoksa başka bir işletim sistemimi bulmam lazım?

ve indirdiğim dosyanın 2.sini telefona atarken sıkıştırma formatından çıkarmam lazım mı? yoksa direkt mi atayım?

Tekrar teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kijiro -- 17 Temmuz 2010; 15:59:44 >
  • quote:

Eyvallah çok teşekkür ederim...

Bir iki şey daha sorayım bu A2uploader "windows 7 64 bit" işletim sisteminde çalışırmı? yoksa başka bir işletim sistemimi bulmam lazım?

ve indirdiğim dosyanın 2.sini telefona atarken sıkıştırma formatından çıkarmam lazım mı? yoksa direkt mi atayım?

Tekrar teşekkürler...

customize_upgrade yerki tpa/preset/custom un içinde olsun...
  • SE w serisinde porsche gibi stabil hiç değişmeyen bir iskeletin üzerine ufak değişiklerle yeni model üretmek , SE kalitesini ne kadar yansıtsada bu kroniklik artık can sıkmaya başladı insanlar yeni şeyler istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julies
    SE w serisinde porsche gibi stabil hiç değişmeyen bir iskeletin üzerine ufak değişiklerle yeni model üretmek , SE kalitesini ne kadar yansıtsada bu kroniklik artık can sıkmaya başladı insanlar yeni şeyler istiyor.

Bu model çıkalı 2 yıl oldu
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.