TELEFON BİR KAÇ AYLIKTIR. YURTDIŞINDAN GELDİ VE KAYIT ALTINA ALINMIŞTIR. MÜZİK VERADYODA SES KALİTESİNİ BAŞKA TELDE DAHA GÖRMEDİM. KAMERA SINI SANIRIM HERKES BİLİYOR DİGİTAL MAKİNENİZİ ELİNİZDEN BIRAKTIRACAKTIR. DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR ALACAĞIM için SATIYORUM. PİL ÖMRÜ ÇOK HARİKA. YANİ ÖZELLİKLERİ SAYMAKLA BİTMİYOR. ORJİNAL KULAKLIĞI, ORJİNAL ŞARJ ALETİ, VE USB KABLOSU İLE BİRLİKTE VERİLECEKTİR.
Karanlık odanın büyüsü Fotoğraf düzeltme özelliğiyle, bu sihirli karanlık oda dokunuşuna da sahip olacaksınız. Işık dengesini, parlaklığı ve karşıtlığı tek bir seferde ayarlayın ve çektiğiniz resimlerin nasıl mükemmelleştiğini görün. Kameranın kusursuzluğu 3.2 Megapiksel kamera, pek çok değişik özellikle birlikte gelir. Oto fokus ile net resimler çekin. Işık azlığını dert etmeyin, Xenon flaşı kullanın.
resim çekin ve bloglayın Saniyede dokuz fotoğraf çekmek için BestPic işlevini kullanın. Sevdiğiniz resimleri saklayın. Resimli mesaj yoluyla ya da blogunuza göndererek paylaşın.
Şebeke Frekansı (Mhz) 900-1800-1900 Tri Band İşletim Sistemi Sony Ericsson Ekran Tipi 240 x 320 Piksel 256K Renk TFT Ekran Dahili Kamera Var (3.2 MP, 2048 x 1536 Piksel) Mp3 Çalar Var Radyo Var Ses Kayıt Var Telefon Hafızası 64 MB Arttırılabilir Hafıza Var (Memory Stick Micro M2) Bluetooth Var Infra Red (Kızıl Ötesi) Var EDGE Yok GPRS Var Java Var MMS Var Wap Var Oyun Var Polifonik Melodi Var Titreşim Var Ağırlık (Gr) 103.5 Pil Tipi (mAh) 950 Li-ion Boyut ( En x Boy x Yükseklik ) mm 106 x 48 x 17 Konuşma Süresi ( Saat/En Fazla ) 10 Bekleme Süresi ( Saat/En Fazla ) 400 Kutudan Çıkan Aksesuarlar Kullanma Kılavuzu,Şarj Cihazı,Pil
Diğer Özellikler 3 boyutlu oyunlar,Gerçek zamanlı video,Java,Radyo Arama ve RDS işlevleri olan FM radyo,Video izleme ,Görüntülü arama,Hoparlör,Polifonik zil sesleri,Titreşim uyarısı,E-posta,Metin mesajı (SMS),Otomatik metin girişi,Resimli mesaj (MMS),Ses kaydedici,Duvar kağıdı animasyonu,Joystick,Resim duvar kağıdı,Hesap Makinesi,Kronometre,Takvim,Telefon defteri,Uçuş modu,Zaman Sayacı,Çalar saat,Bilgisayar senkronizasyonu, Bluetooth teknolojisi,Kızılötesi,Modem,USB desteği,USB taşınabilir bellekSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.