Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar, K700i'de bazi problemler vardi bunun uzerine kutusuyla birlikte herseyi aldigim yere geri verdim, telefonun yenisini verdiler tabi sadece cihazi ve sarj cihazini degistirmisler. Simdi onemli bir sorunu yok, gayet iyi calisiyor fakat Bluetooth kulakligi bir turlu gormuyor. Kulakligi aciyorum, telefonda BT cihazi arattiriyorum ama bir turlu kulakligi gormuyor. Bu sorunu nasil cozebilirim?
  • Selam

Aslında bence K700i almasaydın da bekleseydin biraz. Ben de SonyEricsson delisiyim ama K700i T610 dan pek de farketmiyor. Sadece zil seslerinde mp3 kullanabilme özelliği bir de video kayıt. Video kayıt pek kaliteli değil. Yani bir video kayıt cihazı alsam daha iyi olur diye düşündüm. Kısacası pek fazla br yenilik yok. 3 senelik bir sonyericsson kullanıcısı olarak ne yazık ki bugün bu markadan istifa etmek zorunda kaldım çünki pil sorunu beni çileden çıkardı. K700i nin pili 1 gün gidiyor. Motorolada istediğimi buldum. MPx200 telefonu kamerasız ve Bt. suz gerçek profesyönel bir çözüm hem de inanılmaz bir indirimde.
  • Nasıl pi bir güngider yaa .. ben de 4 güngidiyo....+ sürekli açık hadi 3 gün olsun...birde nasıl blootutu görmez anlamadım arkadaşım sen o kulaklııda ver bence... hem video kalitesi bütün tellerde aynıgörüüm kadarıyla...
  • Bir şey sorucam. Bugün K700i aldım. Bluetooth kulaklığı şarj ettim ve tanıttım. Ama şimdi bu kulaklığı nası kapatıcam? Ortadaki tuşla kapanmıyor... Şarjı bitene kadar açık mı kalacak??
  • Elini basılı tutarsan kapandı sinyali gelecektir 4-5 saniye sonra :)
  • Ağğhhh ...

Valla bende kapalı kalmasına rağmen 1.5 gün gidiyor pil. Bu meretin bir yolu varmı ? ?
  • Kulaklik sorunumu giderdim, kulakligi bir digerine tanitmak icin kulakliktaki tanimlamayi silmek gerekiyormus!

Yardimlariniz icin tesekkurler..
  • Pili 3-4 gün arası gidiyor. Ancak 1 ay kullanımdan sonra bu performansa ulaşıyor. Bir de eski firmware'lerde pil ömrü daha kısa. Şarj süresini arttırmak için, BT, IR ve GPRS'i kapalı tutun.
  • iyiiisecim
  • ARKADAŞLAR
    benim bir problemim var bir arkadaşım 6600 ile www. ile başlayan sitelere girip html olarak sayfaları görebiliyor. fakat ben k700 ile sayfalarda görüntü sağlayamıyorum. sadece wap. ile başlayan yerlere giriyorum. telefonun ayarları varmı yoksa k700 nokia6600 gibi bu özelliği yokmu
  • elinde k700 için popüler mp3 dosyaları olan varmı... ben wav gibi kesip yapıyordum mp3e çevirip atıyodum prog. silinmiş yapamıyorum o prog çok iyi yapıyodu şimdi bir türlü tutturamadım çok büyük dosyalar oluyo veya indirebilicegim site varmı visualize3@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 21 Aralık 2004, 18:17:52 >
  • arkadaşlar, K700 gerçekten de harika, hele seslerinin netliği gerçekten de cezbedici. Dahili hafıza 150-200 mb olsa bu tel. çok daha harika olacaktı...bir de şunu itiraf etmeliyim ki Samsung'un görüntü kalitesi bir başka güzel. Fiyat performans açısından şu anda sınıfının birincisi şüphesiz K700. Daha şimdiden K700'ün ilerlemiş modellerini merakla bekliyorum, ben K700'ümden çok memnunum..
  • K700i de MSN Messenger Kullanmak isteyenlere!

umsg ı tavsiye ederim.

Cep telefonunuzdan wap.GetJar.com adresine bağlanın. Aşağıda Quick Download -> a gelince alttaki boşluğa tıklayın ve 94 yazın. 33 kb lik dosya hemen yükleniyor ve msn bilgilerinizi girdikten sonra çatır çatır bağlanıyorsunuz :))
    Haydi kolay Gelsin!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rixos

ARKADAŞLAR
    benim bir problemim var bir arkadaşım 6600 ile www. ile başlayan sitelere girip html olarak sayfaları görebiliyor. fakat ben k700 ile sayfalarda görüntü sağlayamıyorum. sadece wap. ile başlayan yerlere giriyorum. telefonun ayarları varmı yoksa k700 nokia6600 gibi bu özelliği yokmu

ewet soruna aynen katılıyorum...
    bilen birileri yanıtlarsa sevinirim. teşekkürler...
  • Slm dün akşam aldım. Gerçekten çok güzel.
    Ama BT kulaklığı şifre istiyor. Nerden bulabilirim onu?
  • 0000 veya 1234
  • Sağol. Tekrar ben
    Acabaaa bu V-Rally oyununu nereden bulabilirim???
    Negative(Ozan'dı galiba arkadaş) kendinde olduğunu söyledi ama bende yok.
    Tenis(3D), dart, bi de rafting oyunu var. V-Rally(D) yok???
    Bi de bu 3D oyunları nereden bulacaz??
  • arkadaşlar ben k700 e bazı dosyalar indirdim netten fakat jar uzantılı bu dosyaları cep e indirdiğim zaman program çalışmıyor. cep e yüklendikten sonra onları diğer uygulamalara atıyor ve çalıştırmıyor ne yapmam gerekir jar dosyası çalıştıramıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: AMD_4ever

Slm dün akşam aldım. Gerçekten çok güzel.
    Ama BT kulaklığı şifre istiyor. Nerden bulabilirim onu?

Selam

Bluethoot kulaklığı genelde 0000 şifresini kullanıyor. Bir dene bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AMD_4ever

Sağol. Tekrar ben
    Acabaaa bu V-Rally oyununu nereden bulabilirim???
    Negative(Ozan'dı galiba arkadaş) kendinde olduğunu söyledi ama bende yok.
    Tenis(3D), dart, bi de rafting oyunu var. V-Rally(D) yok???
    Bi de bu 3D oyunları nereden bulacaz??

http://www.k-700.com/media/ Burada birsürü oyun ve işe yarar şey var. Ancag Vrally oyununu Handango sitesinden bulabilirsin. O da beleş değil. Para ile satın alınır.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.